tartine
Pagina 2 din 5
Te-ar mai putea interesa:
tartine rapide, tartine cu sprote, tartine reci, tartine cu fructe, tartine calde, recete tartine, tartine foie gras, tartine post, tartine cu file ansoa, tartine cu somon
1.Se bat spuma tare albusurile cu un praf de sare apoi cu zaharul,pana se intaresc.Se adauga si galbenusurile zdrobite,apoi faina cernuta si turnata in ploaie.Se tapeteaza o fotma cu margine detasabila cu hartie pentru copt,apoi se toarna aluatul care se da la copt ,la foc potrivit,cc.20 de minute.Se scoate blatul copt si se lasa sa se raceasca bine,apoi se taie pe orizontala in 3 parti. 2 Se da apa de sirop in cateva clocote ,impreuna cu zaharul,pana ce acesta se topeste apoi se da deoparte...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -o scobitoare si se fixeaza de tartina infingand scobitoarea pana jos in paine. Se aseaza tartinele pe o farfurie intinsa. Tartinele cu somon se ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Am incercat deja cateva retete, dar nu m-au convins, dificil de a gasi ceva care se apropie de Nutella si sa nu fie prea gras. In sfarsit, am gasit o reteta care imi place din punct de vedere al ingredientelor, reteta gasita in cartea de Anne-Sophie Pic - "Recettes pour tous les jours". Ingrediente : - 250 g smantana lichida - 35 g zahar ( nu cred ca este necesar ) - 200 g ciocolata neagra ( voi incerca si cu ciocolata de lapte ) - 200 g alune intregi - 20 g ulei de floarea soarelui In primul...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... si inapoi la tartinele noastre :P Ingrediente: - 2 oua - 1 lingura smantana - cca.100 ... si alte gustoase creme, pentru tartine sau alte gustari din paine ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... excelenta din care puteti realiza tartine aratoase pentru petreceri . Portii: 4-6 Timp ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
O idee de aperitiv rapid care noua ne place la nebunie. Arata minunat pe un bufet suedez sau pe o masa festiva. Va urez week-end frumos! Ingrediente -o bagheta -unt -200 g file de somon afumat -1 lamaie Bagheta se feliaza si se unge cu unt. File-ul de somon se feliaza subtire. Pe fiecare felie de bagheta se pun cateva fasii de somon si o bucatica subtire de lamaie. Se servesc reci! Pofta buna!
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... si cu ea se ung tartinele; deasupra, se rade cascaval sau parmezan (direct peste tartine). - 150 g unt, 50 g cascaval sau parmezan, 250 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se lege compozitia). Se ung tartinele si se decoreaza dupa gust ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... adauga si smintina. Se ung tartinele cu un strat de 3-4 mm ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Margarina pastrata intr-un loc mai cald din bucatarie, timp de 2-3 ore, se freaca cu furculita pina cind devine ca o alifie (se va trece chiar pe un vas cu apa calda sau pe marginea sobei, fara sa se topeasca). Maslinele se taie in bucatele mici chiar de pe simbure (inlaturind coaja daca se desprinde usor). Gogosarul se taie in cubulete mici. Castravetii se taie in felii subtiri, pe lungime, feliile se suprapun si se taie in forma de chibrit, apoi pe latime, in cubulete (fara sa se scurga de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Preincalzeste grill-ul cuptorului. In apa in care ai adaugat 1 lingurita de sare, fierbe conopida timp de 5-6 minute si apoi scurge bine. Intre timp, da feliile de costita la grill cca 4-5 minute, pana cand devin crocante si se rumenesc. Intr-un bol, combina cascavalul, piperul, ouale si smantana si potriveste de sare, daca e nevoie. Asaza feliile de paine pe o tava de copt si aranjeaza deasupra buchete de conopida. Toarna peste ele sos de cascaval cu smantana si da la grill timp de 6-8...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se ung feliile de franzela cu unt simplu sau cu unt condimentat, preparat cu sardelele sau pasta de sardele. Deasupra, se rade cascaval prin razatoarea cu gauri mici. Se decoreaza cu masline taiate in forma de stea si cu raze din gogosari rosii. Feliile de franzela se mai pot unge si cu brinza Bucegi, care are gust picant, frecata in parti egale cu unt. In loc de brinzeturi, se poate rade direct, peste feliile unse cu unt, galbenus de ou fiert tare. Se orneaza la fel. - O franzela, unt,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tot untdelemnul respectiv. Se ung tartinele, se orneaza cu ardei, rosii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Prajiti, la gratar sau in tigaie, 4 felii de costita afumata, pana ce devin crocante. Prajiti si 4 felii groase de bagheta. Intre timp, taiati in doua un fruct de avocado si scoateti-i samburele. Scoateti pulpa cu o lingurita si amestecati-o cu 1 catel de usturoi zdrobit, cateva picaturi de sos Tabasco, 1 lingura suc de lamaie; adaugati sare si mult piper negru, proaspat macinat. Zdrobiti si amestecati pentru a se omogeniza, iar dupa aceea puneti pe paine. Asezati costita deasupra si serviti...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Incinge, la foc mare, gratarul din fonta pentru friptura sau o tigaie neadeziva. Unge cotletele cu ulei si presara-le cu sare si piper negru proaspat macinat. Pune carnea pe gratar si prajeste-o timp de 2 minute pe fiecare parte, daca vrei sa obtii o friptura in sange. Las-o sa mai stea 2 minute si apoi tai-o fasii. Intre timp, prajeste rosiile timp de 1 minut in vasul in care ai fript carnea. Stinge focul si da rosiile deoparte. Intr-un bol mic, amesteca mustarul cu maioneza. Unge feliile de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pestele se sfarama si se freaca cu margarina pana devine o pasta bine legata. Se adauga galbenusurile de la oua (doua fierte, doua crude), vegeta, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust. Pasta se unge pe felii de paine si se orneaza cu masline. - 1/2 kg peste fiert si dezosat, 4 galbenusuri de ou, 1 lingurita vegeta, 200 g margarina vegetala, zeama de la o lamaie, sare, piper, masline. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Maslinele se curata de samburi si se trec prin masina de tocat odata cu ceapa cruda. Se freaca untul sub forma de spuma, apoi se adauga pasta de masline si zeama de lamaie. - 300 g masline, 300 g unt, ceapa si zeama de lamaie, dupa gust. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Feliile de franzela se ung cu pateul de ficat si se decoreaza cu masline taiate in forma de stea si cu raze subtiri din gogosari. La pateu, se poate adauga maioneza in parti egale si, facultativ, se pune si o lingura cu smintina groasa. Se aplica pasta pe feliile de franzela si se decoreaza la fel. Cu aceasta compozitie, se pot umple rosii mici. Se taie cite un capac fiecarei rosii in partea coditei si se scoate mijlocul cu lingurita. Pasta de ficat cu maioneza se pune in cornet impermeabil...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pe felia de piine unsa cu unt se pune urmatoarea compozitie: sunca si parizerul tocate marunt, amestecate cu muraturile tocate. Peste aceasta compozitie, se aplica un strat de brinza rasa amestecata cu oul crud si se baga la cuptor, unde se lasa 10 minute. Se servesc calde. - Piine, unt, parizer, sunca, castraveti acri, gogosar acru, ou crud, brinza rasa. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de pui ;) Aici, in varianta "tartine in forma de floare" :P Ingrediente ... 1 ora. ...cu el am uns tartinele si le-am dat forma ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com