Cauta in 21.294 retete
1/2 kg carne, 1/2 kg taitei Mod de preparare: Se fierb taitei, macaroane, spaghete sau fidea, se scurg de apa, se oparesc cu unt, apoi se asaza in cratita unsa cu unt, un rind de taitei si un rind de carne, ultimul rind fiimd de taitei. Carnea se prepara ca pentru musaca de cartofi. Deasupra se mai pune putin unt. Se da la cuptor fara a se mai adauga zeama. Musacaua trebuie sa fie bine stropita cu unt.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
5 miini de taitei, 4 linguri zahar, 5-6 linguri nuci pisate, putina vanilie sau scortisoara pisata Mod de preparare: Se fierb taiteii in apa putin sarata. Se strecoara, se spala cu apa rece, lasindu-i sa se scurga bine. Se amesteca apoi cu zaharul, nucile, scortisoara sau vanilia. Taiteii se pot inlocui cu macaroane sau spaghete.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
80 gr. taitei fara ou, 50 gr. telemea de vaca, 10 gr. unt, sare Mod de preparare: Se fierb taiteii, se clatesc cu apa calda si se amesteca cu untul si telemeaua desarata data pe razatoare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
75 gr. taitei fara ou, 100 gr. carne de pasare, 1 ou, sare, 15 gr. unt Mod de preparare: Se fierb taiteii (fara ou) in apa cu sare, 10-15 minute, apoi se strecoara, se clatesc cu apa clada si se lasa sa se scurga bine pe o strecuratoare. Se amesteca apoi cu carnea tocata si cu untul si se pun intr-un castron la cuptor, in apa calda. Se fierb astfel, pana cind incep sa se rumeneasca deasupra. Mod de servire Se serveste calda
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. taitei, o lingura untura, 250 gr. sunca afumata, 1 pahar smantana, 2 oua, 1 lingura de pesmet, sare Mod de preparare: Se fierb taiteii in apa cu sare, se amesteca cu untura, cu sunca taiata marunt, galbenusurile, albusurile batute spuma si cu smantana. Se unge o forma cu untura, se presara cu pesmet si se toarna compozitia. Se rumeneste la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 l apa, 6-7 mere acrisoare, o lingura rasa de faina, un varf cutit sare, 1-2 lingurite zahar, 1 pahar smantana, 50 gr. taitei fierti separat Mod de preparare: Se curata merele, se inlatura partea cu simburi, se taie cuburi si se fierb in apa impreuna cu zaharul si sarea. Cind sunt gata, se adauga faina bine amestecata cu smantana, apoi taiteii fierti separat si scursi. Se mai lasa sa dea un clocot-doua Mod de servire Se serveste rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ulei, 1 lingura zahar, 150 gr. taitei, sare, piper Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
80 gr. taitei de casa, o felie sunca, 10 gr. unt, sare Mod de preparare: Taiteii (fisii late de 1 cm) se fierb, se scurg si se amesteca cu untul si sunca tocata. Mod de servire Se servesc imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Taiteii (fasii late de 1 cm) se fierb, se scurg si se amesteca cu untul si sunca tocata. Se servesc imediat. - 80 g taitei de casa, o felie sunca, 10 g unt, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
4 oua, 125g taitei, 50g unt, sare, piper, salata Mod de preparare: Taiteii se fierb in apa clocotita cu sare, se scurg bine si se asaza intr-o forma unsa cu unt. Se bat ouale intregi cu sare si piper, se toarna peste taitei, se adauga restul de unt taiat bucatele si se da forma la cuptor sa se coaca Mod de servire Se serveste fierbinte cu o salata
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/4 kg taitei, 100 g nuci, 100 g unt, 100 g zahar tos, 1 borcan mic de dulceata de visine, sare Mod de preparare: Taiteii se fierb in apa clocotita cu sare, se scurg si se clatesc cu apa rece. Se amesteca cu o bucatica de unt. Se asaza un strat intr-o forma unsa cu unt, se pun deasupra nucile taiate foarte marunt, dulceata de visine si se acopera cu alt strat de taitei. Se pune deasupra restul de unt taiat bucatele, se pudreaza cu zahar tos si se rumeneste...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... faina, coaja de lamiie, 200 g taitei, 1 litru lapte, 1 ou, 2 linguri pesmet ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g morcovi, 200 g mazare, sare, 300 g taitei lati, o lingura ulei, 2oua, 200 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Supa de zarzavat simpla, strecurata, se pune din nou la fiert si, cand clocoteste, se adauga o lingura de taitei de casa, care se fierb 5-6 min. Se adauga verdeata. - 1 morcov, 1 telina, 1 radacina patrunjel, 1 pastarnac, taitei de casa, verdeata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
500 gr. taitei cu oua, 50 gr. unt, 150 gr. sunca grasa, 1 ceapa, 3 rosii mari, 3 linguri parmezan, 1 lingura busuioc tocat marunt Mod de preparare: Se calesc in unt ceapa si sunca taiata marunt, se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate in felii subtiri. Se fierbe totul 15 minute, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Intre timp, se fierb taiteii, se scurg si se pun pe un platou. Se toarna deasupra sosul de rosii si se presara parmezanul ras. La mijloc, se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
80 gr. taitei, 100 gr. branza de vaci, 1 ou, 1 lingura zahar ... prepara taiteii ca si pentru taitei cu lapte, cu deosebirea ca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... punga taitei lati, 200 gr. mezeluri (parizer, cabanos, salam), 200 gr ... se pun deasupra blatului de taitei. Cele 4 oua se bat bine ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de marime potrivita, 300 gr. taitei, 2 linguri unt proaspat, 2 linguri unt ... alternind rinduri de varza si taitei, se pun deasupra bucatele de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ml supa de legume, 100 g taitei grosi sau macaroane, o legatura de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 buc. morcov, 1 buc. telina, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. pastirnac, taitei de casa, verdeata Mod de preparare: Supa de zarzavat simpla, strecurata, se pune din nou la fiert si, cind clocoteste, se adauga o lingura de taitei de casa, care se fierb 5-6 minute. Se adauga verdeata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com