Cauta in 21.294 retete
... , carnea, inima, si slanina cu sorici. Rinichii se fierb separat, deoarece ... condimentele pentru a asezona toba de porc. Zeama nu trebuie sa acopere ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp de jumatate de ora. Se asaza apoi într-o tava, se toarna 5 linguri de apa si se presara chimenul. Se pune la cuptor, la foc potrivit. Se unge din când în când cu zeama din tava. Daca aceasta scade, se mai adauga o lingura sau doua de apa. Se tine la cuptor aproximativ doua ore, pâna ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie felii si se serveste cu sosul din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ) sunt cea mai modesta parte a porcariilor care se savarsesc la taierea porcului. Deopotriva procedeu de extragere a grasimii de porc cat si reteta din care ... Ingrediente: grasime de porc cruda, cu sau fara sorici (preferabil cu niste carnita) sare apa ... negru macinat Preparare: Grasimea de porc se taie din cutit in ... detergent) si uscate. Jumarile de porc se...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... nutrienti. Tocanita din carne de porc, incropita sub diverse forme in toate gospodariile, in special in ziua taierii porcului , cucereste prin simplitate. Reteta de mai jos, facuta pe gustul ... minute Ingrediente: 1,4 kg carne de porc 1 lingura untura 3 cepe mijlocii 2 linguri ... piper. Tocanita din carne de porc se serveste fierbinte, cu felii ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cunoscuta in popor ca Ignatul porcilor. Este o zi importanta in gospodariile romanesti pentru ca singura activitate permisa in aceasta zi este taierea porcului si preparea produselor traditionale din carne de porc. Este un ritual cu care ... de produse din carne de porc. Nu uitati ca este foarte ... materia prima: folositi carne de porc proaspata, condimente si mirodenii de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... obisnuit numai din carne de porc. Aceasta se poate amesteca cu ... de vita tinara, care se procura cu 2-3 zile inainte de taierea porcului si, dupa ce s-a curatat ... este mai grasa carnea de porc, sau are mai multa slanina. Carnea de porc se trece prin masina de tocat cu sita ... sarea necesara pentru carnea de porc (20 gr la Kg), zdrobindu ... va adauga pentru carnea de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
600 g carne de porc, 1 farfurie cu varf varza murata, 1-2 linguri untura, 1 ceapa, 1 lingurita boia. Mod de preparare: Aceasta mincare se prepara de obicei la taierea porcului.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Taierea porcului e un moment aparte in viata gospodariilor romanesti si are loc ... , pana la dezvoltarea tehnicilor de refrigerare/congelare, doar in saptamana taierii porcului se consuma carnea proaspata ... an, se consuma carnea de porc sarata si uscata la vant ... obtin produse din carne de porc corect conservate si cu un ... : Preparate traditionale din carne de porc...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... topitura si face referire la slanina pentru topit din ziua taierii porcului. Taranii culegeau jumarile cu ... s-a dezvoltat si s-a transformat intr-o pomana a porcului, si, in cratita de tochitura ... cele aflate pe masa cu porcul taiat si pregatit pentru umplut ... poti sa faci tochitura/pomana porcului in luna august, astfel incat ... , consta exclusiv in carne de porc, fripta...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de slanina de pe burta porcului, subtiri dar strabatute de fasii ... si vertical, aproape pana la soric. (vezi foto) Curatati ceapa si ... dulce. Infigeti tepusa bine in soric. Frigeti slaninuta deasupra jarului, aproximativ ... rezultata deasupra feliei de paine cu ceapa. [tip]Pentru un soric moale si o slaninuta gustoasa, luati slanina de deasupra focului si scufundati ... gata cand s-a rumenit...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
spetele (pulpele din fata) de porc; burta (bletul); ceafa de minzat ... obisnuit numai din carne de porc. Aceasta se poate amesteca cu ... de vita tinara, care se procura cu 2-3 zile inainte de taierea porcului si, dupa ce s-a curatat ... este mai grasa carnea de porc, sau are mai multa slanina. Carnea de porc se trece prin masina de tocat cu sita ... sarea necesara pentru carnea de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... piseaza cu sare. Stomacul de porc se opareste, se curata si ... spala. Carnea, limba, capul si soriciul se fierb separat in apa ... fisii urechile, limba, carnea, iar soriciul se toaca cu satirul. Se ... se introduce in stomacul de porc bine curatat si apoi se ... . - 5 kg cap de porc, 1 kg sorici de porc, 1 kg ficat, 1 kg ... g usturoi, 3 kg intestine (stomac) de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Frecati muschiul de porc cu sare si piper. 2. Amestecati toate ingredientele ... in jumatati. 4. Inveliti muschiul de porc cu feliile de bacon afumat ... de ceapa, iar muschiul de porc asezati-l deasupra rondelelor de ceapa ... : 30 minute. 7. Intoarceti muschiul de porc, adaugati sosul de vin in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie carnea de porc cubulete mici si se fierbe aproximativ ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: o pulpa de porc 1/2 cana de dulceata de pere 3 linguri de ... putin obisnuita! Cand auzi de porc cu dulceata crezi ca este ... condimentele si ungeti pulpa de porc, dupa ce ati crestat-o in ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... Carnea tocata de porc se pune în tigaie la calit în ulei timp ... serveste alaturi cu carnea de porc peste orezul fiert. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bucatele mai mari. Se cresteaza soriciul cu un cutit ascutit si ... uleiul, se pune carnea cu soriciul in jos si se lasa ... si rozmarinul. Se unge apoi soriciul cu mierea ramasa (o lingura), se ... arpagic, 1 capatana usturoi, 1 kg carne de porc (spata fara os, cu sorici), sare, piper, chimen pisat, 5 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - Picioare de pasare, curcan, gisca, cocos, din cap si sorici de porc, din picioare de vaca si din cap de vitel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Muschiuletul se cresteaza cu un cutit ascutit si se împaneaza cu feliute de usturoi si ghimbir. Se asezoneaza cu ulei de masline, sare, piper si amestecul de ierburi aromate si se baga la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute. Se scoate de la cuptor si se lasa deoparte timp de 10 minute. În uleiul ramas se pun la calit cubuletele de morcov si telina. Dupa 5-10 minute se adauga sosul de rosii si se mai lasa 5 minute pe foc. Se feliaza muschiuletul în felii de 1 cm grosime, se pune din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 500 grame carne de porc 300 grame carnati afumati 200 ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com