Cauta in 20.697 retete
Feliile de vânata se pun în tigaia grill si se întorc de mai multe ori pâna când obtii acele dungi negre care le confera o aroma intensa de fum. Pâna când se fac vinetele se amesteca uleiul cu otetul, usturoiul, patrunjelul, menta, sarea si piperul pentru a obtine un dressing în care se pun vinetele calde. Se amesteca bine împreuna pentru ca vinetele sa absorba toate aromele, dupa care se consuma pe felii de pâine integrala prajita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Unul înmuiat se amesteca bine cu scortioara, nucsoara si coaja de portocala. Din aceasta compozitie, putin se foloseste la unsul tavi în care se va face budinca, iar cu restul de ung feliile de pâine, care mai apoi se taie pe diagonala si se aseaza în vas. În urmatorul pas se bat oul si galbenusurile cu zaharul, peste ele se toarna laptele clocotit si esenta de vanilie, amestecând în continuu, iar toate acestea se toarna, la final, peste feliile de pâine. Vasul în care am asezat...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curata cartofii si apoi pune-i la fiert în apa sarata timp de 15 minute sau pâna când intra furculita usor în ei. Se scurg si se lasa sa se usuce putin. Transfera cartofii într-un castron mare, adauga untul si asezoneaza-i dupa plac. Adauga apoi otetul sau zeama de lamâie, pune arpagicul tocat marunt deasupra si amesteca bine. Pastravul poate fi rupt în bucatele mici si amestecat cu cartofii sau poate fi lasat ca fileuri deasupra lor. Se serveste la temperatura camerei!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Inca de mica mama m-a invatat sa fac clatite. Imi amintesc ce fericita am fost cand am facut clatite pentru intreaga familie! Pancakes insa, nu am pregatit decat recent folosind reteta lui Jamie. Ne place sa le mancam mai ales in week-end la micul dejun. Reteta e mai fixa decat cele cu care sunt obisnuita, dar asta e Jamie! Am avut nevoie de: 3 oua mari 115 g faina 140 ml lapte 1 lingurita cu varf praf de copt 4 lingurite cu varf de zahar un praf de sare Am amestecat galbenusurile cu zaharul...
Reţetă de pe bucatariamoraritei.blogspot.com
Portii pentru 4 persoane : 800 gr fructe de mare congelate 150 gr tagliatelle barilla 200 ml vin alb sec (sau fiertura de la paste) 2 l de apa pt fiert pastele 2 lgt sare pt fiertul pastelor 1 cutie cirio de rosii tocate 3 lg pasta cincentrata de rosii 1 ceapa mare alba 1 fir ceapa verde daca aveti 5-6 catei de usturoi Ulei de masline Patrunjel proaspat Busuioc proaspat Busuioc uscat Oregano Sare, piper 1 lgt curry 1/3 lgt curcuma 50 gr paste sunt suficiente pentru o persoana. Fructele de...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Fierbem in apa , cu sare si zahar, orezul, separat in alt vas, tot cu apa si sare, fierbem pastele. Branza o amestecam intr-un castron cu zahar, un ou, stafidele( care au stat macar o ora in apa in prealabil), zahar vanilat si iaurtul. In forma de copt punem intai unt si-l intidem bine, adaugam pastele si le intindem uniform, peste ele adaugam jumatate din amestecul de branza, urmeaza orezul, restul de branza, deasupra punem oul ramas. Dam la cuptor pentru 30 minute la foc iute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele 10–12 minute sau conform instructiunilor de pe ambalaj, pana ce sunt al dente ,Intre timp, se taie bucatele conopida si broccoli. Se adauga la paste in ultimele 2–3 minute ale perioadei de fierbere. Se scurg intr-o sita mare pastele si legumele. se adauga branza. Se da flacara la minimum posibil si se topeste branza incet, amestecand frecvent, ca sa se obtina un sos omogen. Imediat ce branza se topeste, se adauga pastele si legumele. Se amesteca bine, ca sa se imbibe cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Timp de preparare: 30 min Timpul de gatire: 20 min Gata in: 50 min Timp de fierbere: 30 minute Preparare 1. Pentru început, se pun 2 l de apa sa fiarba cu o lingurita de sare si uleiul de masline. Se lasa sa dea în clocot si apoi se adauga pastele. Se lasa sa fiarba acoperite cu un capac. 2. În acest timp, se spala maslinele verzi, se lasa sa se scurga si se curata usturoiul. Maslinele se pun într-un bol împreuna cu usturoiul, cimbrul si busuiocul, cu untul moale, migdalele macinate si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Incalzeste uleiul intr-o cratita mare si prajeste sunca la foc mediu pana devine aurie. Adauga ceapa si usturoiul si prajeste-le pana se inmoaie. Adauga morcovul, frunzele de dafin si lasa in continuare pe foc pana cand legumele incep sa se inmoaie. Mareste focul si adauga carnea de vita tocata. Prajeste pana se rumeneste. Toarna apoi vinul si fierbe pana si-a redus din volum cu aproximativ o treime. Reduce temperatura si adauga rosiile si telina. Fierbe tagliatelele in apa cu sare la foc...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -ma din cartea lui Jamie Oliver. Acesta spunea ca mancarea aceasta ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... . Nu o spun eu ci Jamie Oliver, care in calatoriile lui prin ... minute. Dupa reteta lui Jamie Oliver am gatit si eu un ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... Vinete cu parmezan by Jamie Oliver - este reteta cu care va ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... la Jamie :) 1) Cartea lui Jamie Oliver "Acasa la Jamie" 2) Sare cu ... dafin - ambele de la Jamie Oliver. Cum puteti sa le castigati ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... fistic este descoperirea de Jamie Oliver in Sicilia la una dintre ...
Reţetă de pe sabina-madalina.blogspot.com
... de aceasta reteta a lui Jamie Oliver. Si a fost ca o descoperire epocala ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... Portii pentru 4 persoane : 150 gr tagliatele barilla 5 lg morcov macinat 5 lg ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... ? Habar nu are nici Jamie Oliver, dar este convins ca aceasta ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... . Bine acuma, nu ca Jamie Oliver, dar no... Ingrediente: - 250g de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... portul vechi (vieux port). Brutarul James MacGuire si-a dorit sa creeze ...
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com