supa chimen cu latte
Pagina 4 din 5
... face o crema subtire, ca si o supa sau una mai densa, ca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in castron la servit, iar supa strecurata o folosesti la minunea thailandeza ... care il folosesti la supa, o lingurita de chimen, sare, piper rosu, o foaie de dafin, trei cani cu supa ... mare morcovii. Macina o lingurita de chimen, un praf de sare, o lingurita ... fierbere si da-o deoparte. Strecoara supa, iar continutul pune-l in blender ... proaspat si putin busuioc. Serveste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... patrunjel, o ceapa potrivita, sare, piper. supa de carne(1-2litrii);crutoane de ... de consistenta smintinei. Se adauga supa de carne. Se serveste alaturi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 1-2 zucchini 2 catei de usturoi 1 lingurita chimen 2 lingurite curry 2 linguri unt sare ... oala in care veti prepara supa topiti untul si caliti in ... . Spre final adaugati si curry, chimenul si usturoiul si mai lasati ... felii si broccoli. Scoateti din supa cateva feliute de zucchini si ... , dar daca folositi blenderul lasati supa sa se raceasca putin). Adaugati ... serviti. La aceasta varianta...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... . conopida, 1-2 linguri untdelemn, 1/2 lingura faina, 1 l supa de carne, apa, 2 fire praz ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 pachet supa concentrata, 100 gr. orez, 2 buc. oua, zeama de la o lamiie, o lingurita patrunjel tocat, 1,5 l apa Mod de preparare: Se prepara supa si cind da in clocot se adauga orezul care a fost bine spalat in prealabil si se lasa sa mai fiarba cca 15 minute. Se bat ouale ca pentru omleta si se adauga in momentul cind orezul este fiert. Se toarna treptat zeama de lamiie si se adauga patrunjelul. Mod de servire Se serveste fierbinte
Reţetă de pe www.retete-bune.com
supa de carne, 2-3 cartofi, 1 lingura unt, 2 oua intregi, 1 lingura faina, sare ... pun intr-un castron, iar deasupra se toarna supa de carne ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 ml supa de zarzavat, o lingura gris, o lingurita unt, sare, verdeata Mod de preparare: Se rumeneste usor grisul intr-un vas smaltuit, fara grasime. Cind incepe sa se ingalbeneasca, se stinge cu supa de zarzavat si se lasa sa fiarba 5-10 minute. La sfirsit, se adauga untul si verdeata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Într-o oala se pun cartofii, telina, ceapa, patrunjelul, sarea si piperul. Peste legume se adauga suficienta apa cât sa le acopere. Totul se lasa la fiert pâna când legumele se înmoaie. Mai apoi, se adauga laptele care a fost fiert în prealabil în alt vas. Se fierbe supa pâna când devine cremoasa, dupa care se adauga brânza si sunca. Dupa ce brânza se topeste supa este gata!
Reţetă de pe retete.eva.ro