Cauta in 16.331 retete
... se inmoaie. Adaugam vinul si fierbem cca 2 minute sa se evapore ... tigaie, adaugam dafinul, cimbrul, ienibaharul, rosiile rupte cu furculita si supa ... de pui). Aducem totul la fierbere si apoi dam focul la ... care o folositi) si 2-3 prize piper. Fierbem cu capac pentru 1 1/2 ore. Tot ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ml ulei de masline si suc de portocale. Frunzele de spanac ... : dovleceii, mocovii, vinetele, taiate cuburi, rosiile cherry taiate jumatati, ardeiul gras ... ulei de masline. Se adauga rosiile decojite taiate cubulete si se fierb împreuna timp de 10-12 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... seminte si se taie careuri. Rosiile cherry se blanseaza 1-2 minute si ... ml apa fierbinte, se mai fierb împreuna 10 minute, Adaugam usturoiul taiat marunt si rosiile cherry, sucul de rosii si mai fierbem 10 minute. Daca este necesar, asezonam cu sare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pun aici reteta pentru inspiratie. Ingrediente: - varza murata - ceapa - suc de rosii - dafin si cimbru - optional carnati sau afumatura Mod de ... timp. Oricum nu mai putin de-o ora. Punem si sucul de rosii si cimbrul si mai lasam la fiert. Eu am ... semi-congelati in varza care fierbea si i-am lasat acolo. Cand ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Se fierbe pieptul de pui crud pana devine moale. Se taie marunt si pieptul de pui fiert si pieptul de pui afumat.Se aseaza intr-o oala medie, iar peste se pun ciupercile scoase si scurse in prealabil din saramura. Se adauga piper supa gust. Se rade branza Asiago maturata peste acest amestec si se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade. Dupa 10 minute se adauga si sucul de rosii dupa gust. Se mai lasa inca 2-3 minute in cuptor. Se serveste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si lasam sa fiarba pentru 5 minute. Adaugam rosiile taiate din conserva, sucul de rosii, pasta de rosii, busuiocul si oregano, vinul rosu, frunza de dafin si mierea. Amestecam bine si fierbem sosul pentru 15 minute, amestec ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (cam 1/8 dintr-o telina mare) - 5-6 catei de usturoi - 500 ml suc de rosii - 250 ml apa - 3-4 linguri ulei - 1 kg legume mexicane - sare ... legumele, pana s-a albit putin, apoi am adaugat in tigaie sucul de rosii si apa. Am condimentat bine si le-am lasat ... rece; aceasta opreste procesul de fierbere si ajuta legumele sa isi ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Nu ai nevoie de prea multe indicatii pentru aceasta mâncare delicioasa. Trebuie doar sa combini smântâna, usturoiul, sucul de lime si sarea si sa obtii un sos. Fierbe orezul si amesteca-l apoi cu sosul. Adauga salata verde, porumbul, fasolea, rosiile, avocadoul si coriandrul si prânzul tau este gata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele cat sa fie al dente,se scurg de apa si se pun deoparte! Separat se pune intr-o tigaie mai adanca 2 linguri ulei masline si o capatana de usturoi taiat...se lasa pana ce incepe sa se rumeneasca usturoiul/atentie sa nu se arda! Se pun apoi rosiile pasate peste usturoi..se lasa sa scada.15 minute si apoi se adauga pastele fierte,sare ,piper...si se mai lasa la foc 5minute ,maxim 10 pentru a intra sosul bine in paste!!! Se serveste cu cascaval...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , usturoiul, morcovul si lintea. Se fierbe lintea la foc potrivit, aproximativ 40 de minute. Când s-a fiert ceapa se pune si sucul de rosii. Lintea, când este fiarta, trebuie sa aiba aceeasi consistenta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si 1 pahar de apa. Se fierbe totul sub capac pentru aproximativ ... pana este gata carnea. Se adauga si rosiile tocate marunt sau sucul de rosii, se condimenteaza cu sare si piper si se mai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dressingul se prepara amestecând uleiul de masline, sucul de lamâie si smântâna sau brânza. Fierbe cartofii în apa cu sare timp de 20 de minute, sau pâna devin moi. Apoi scurge-i bine de apa. Dupa ce se racesc, curata cartofii de coaja si taie-i cubulete. Amesteca-i cu dressingul si apoi adauga ridichiile, menta, arpangicul si sarea si piperul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se fierbe carnea de vitel pana cand aceasta devine frageda, dupa ... 10-12 minute. Adaugam in continuare pasta de ardei, suc de rosii si maioneza. De asemea, taiem usturoiul verde marunt si ... cald, alaturi de un pahar de vin alb sau rose demisec ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ,pe ambele parti,alaturi de rosii.Cu dosul lamei unui cutit ... arsura care ramane,dupa coacere. 2.Rosiile coapte,se curata de coaja,apoi se toaca si se fierb cu sucul,sare si piper,adaugandu-se si putina apa.Dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gata. Intre timp, nautul se fierbe putin in apa; se scurge ... de gust cu sare si suc de lamaie. Hummusul se serveste decorat cu rosii uscate in ulei de masline ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toaca morcovii, ceapa, telina, rosiile din conserva, pastaile de fasole si ardeii si pune-le într-o oala mare. Adauga sucul de rosii, supa de vita sau pui si suficienta apa pentru a acoperi cu patru degete legumele. Fierbe pâna când legumele se înmoaie. O poti pastra la frigider timp de câteva zile.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... masline si ceapa si-l calim 1-2 minute dupa care adaugam sucul de rosii amestecat cu un polonic din apa in care fierb pastele si patrunjel tocat fin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zeama de lamâie, se fierbe, amestecând, la foc mic ... din ulei de masline si suc de lime, se asezoneaza cu ... de salata, deasupra 2-3 felii de rosii cherry si 2 linguri de sos ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 2 linguri cu apa si se fierbe acoperita, la foc mic, inca ... , ca sa se patrunda bine, apoi se adauga vinul, sucul de rosii si apa, cit sa cuprinda tot materialul din cratita ... (piper, ienibahar, coriandru, scortisoara), 150 ml vin, 200 ml suc de rosii, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se spala, se stropesc cu sucul de lamaie si se lasa ... . Morcovii si fasolea verde se fierb, se scurg de apa si ... iute 10 min., se adauga rosiile taiate in cuburi, sarea si ... verde, 3 morcovi, 3 ardei grasi rosii, 2 cepe, 4 rosii, 350 g ciuperci, 1 lamaie, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro