Cauta in 21.292 retete
... si am ales cateva retete speciale, adica tot atatea idei noi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un castron se amesteca grisul si uleiul pana cand sunt bine combinate.Se adauga 1 cana de zahar,iaurtul,vanilia,scortisoara si praful de copt.Se omogenizeaza. Se pune acest aluat intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra se presara migdalele curatate. Se da la cuptorul preincalzit timp de 45-50 minute. Intre timp se prepara siropul: Se amesteca cele trei ingrediente si se pun la fiert. Se fierbe pana scade foarte mult, transformandu-se intr-un sirop.Se toarna fierbinte peste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente : - 750 g faina alba pentru paine - 25 g drojdie proaspata - 2.5 lingurite de zahar - 2 lingurite de sare - 450 ml apa - 2 linguri de ulei - 2 cepe mari taiate marunt - 1 albus de ou Intr-un bol maruntiti drojdia prospata, puneti 2 linguri de apa, 1 lingurita de zahar si 2 linguri de faina. Lasati sa creasca timp de 30 minute aproximativ, pana cand incepe sa fermenteze si dubleaza de volum. Ceapa curatata si taiata o caliti intr-o cratita cu uleiul, nu trebuie sa prinda culoare....
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... MULTE ZAMBETE!!! Ieri am petrecut o speciala alaturi de fluturasii de la ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
1 ou, 10 linguri de faina, 400 gr. lapte, sare, ulei, 300 gr. branza framantata, unt, zahat pudra Mod de preparare: Se face un aluat ca de clatite, dar mai gros, din faina, ou, un praf de sare, lapte si 1 lingurita de ulei. Brinza se portioneaza in bucatele de marimea unei nuci. Brinza se pune in aluatul de clatite si se prajesc in ulei placintele mici, cu cite o bucata de branza in ele. Se prajesc pe ambele parti, dupa care se pun pe o farfurie. Deasupa se pune o bucata de unt si se presara...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
maruntaiele de la un miel, 2 cepe mari, 2 oua, 1 lingura verdeata tocata, 1 lingura cozi de ceapa verde tocate, sare, piper, 2 linguri ulei, 1 felie piine alba, 1 prapur Mod de preparare: Se dau maruntaiele prin masina de tocat cu ceapa marunt tocata, cruda sau putin prajita, uleiul si miezul de la o felie de piine inmuiat in apa. Se adauga sarea, piperul, verdeata, cozile de ceapa verde, ouale batute spuma si se amesteca totul bine. Intr-o cratita unsa cu ulei se asaza prapurul bine spalat...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 cremwurst sau cabanos, 100 gr. kaiser sau bacon, Mod de preparare: Se pun in cupe rezistente la caldura ceapa, mezelurile, ardeii, se pun la cuptor, si spre sfirsit se adauga bulionul, branza, cascavalul si oul si se mai coace pana e gata oul
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o varza murata de peste 1 kg., 200 gr. ciuperci uscate, 200 gr. cirnati, untura, boia de ardei dulce, sare, piper, o lingurita de faina Mod de preparare: Se desareaza varza, se toaca si se pune la fiert in apa in care a clocotit 20 de minute un ciolan afumat. Intre timp, se fierb foarte bine si ciupercile, care se adauga peste varza si se lasa sa mai clocoteasca impreuna la foc potrivit. Se taie cirnatii in felii rotunde si se pun in acelasi vas cu ciupercile si varza. Se infierbinta 2...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 g parizer (sau carne fiarta, caz in care se condimenteaza dupa gust), 200 g unt, 6 oua fierte tari, un gogosar, patrunjel verde taiat marunt. Mod de preparare: Parizerul se da prin masina de tocat si se amesteca cu 100 g de unt. Din aceasta compozitie se face o foaie, ca la rulada, care se intinde pe celofan. Cele 6 galbenusuri se freaca cu 100 g unt si se intind peste foaia de parizer. Albusurile fierte tari se taie patratele marunte si se pun peste unt; gogosarul se taie marunt si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Nimic nu merge mai bine la masa de seara, alaturi de iubitul tau, sau impreuna cu toata familia, ca o supa fierbinte si aromata. Mai ales dupa o zi de munca, la care s-a adaugat vremea rece si ploioasa de toamna tarzie. Daca doresti sa incerci ceva usor la cina, care sa te incalzeasca, prepara o supa satioasa si gustoasa, care va fi apreciata de toti cei cu care vei alege sa o imparti. Supele au avantajul de a fi usoare, nu-ti vor deranja stomacul si legumele din care sunt preparate iti vor...
Reţetă de pe retete.eva.ro
600 g carne tocata de vita, 2 cepe, 3 linguri pesmet, 2 oua, sare, piper, verdeata, 250 g piept ardelenesc sau sunca bacon taiata felii foarte subtiri Mod de preparare: Se face un amestec din carne, pesmet, oua, ceapa taiata marunt si calita, verdeata, sare si piper. Se modeleaza mititei care se infasoara in felii de bacon. Se prajesc in ulei. Se pot coace si in cuptor sau la gratar. Mod de servire Se servesc cu bere rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru ca aceasta este perioada cea mai buna, pietele fiind pline de caise, visine si cirese, iti propun cele mai bune trei retete de prajituri cu fructe. Tarta cu capsune Ingrediente si cantitati pentru aluat: 1 pachet de unt 250 gr faina 1 ou intreg un praf de sare arome Ingrediente si cantitati pentru umplutura: 2 oua intregi 4-5 linguri zahar 2 linguri faina 2 cani lapte 1 baton vanilie, 1 kg capsune spalate si puse la scurs Mod de preparare pentru aluat: 1. Amesteca untul cu faina (in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
300 gr. carne de pui dezosata, taiata fisii; 300 gr. ceafa de porc, taiata fisii; 500 gr. ciuperci (de preferinta proaspete); 200 gr. branza topita sau cascaval afumat; 500 gr. smantana; 3-4 linguri mustar; 2-3 cubulete supa de pui; 200 ml vin alb sec; condimente: piper, chimion, foi de dafin, rozmarin, 4-5 catei usturoi, sucul de la jumatate de lamiie. Mod de preparare: In vas de Jena se pun straturi alternative din carne de pui, bucatele de branza (cascaval), ciuperci, carne de porc....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Aluat: 250 g faina, o lingura ulei, 1 galbenus, sare, 125 ml apa. Mod de preparare: Se amesteca ingredientele pentru aluat si se lasa 30 min sa se odihneasca. Se separa ouale, albusele se bat spuma tare. Untul, zaharul, sucul de la o lamaie si galbenusurile se amesteca pana avem o masa cremoasa. Quark-ul se amesteca cu smantana si praful de budinca apoi se incorporeaza in masa de galbenuri. Se adauga albusurile spuma tare, stafidele si merele. Se pune compozitia pe foaia de aluat intinsa si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
muschi de porc, ou, faina, sare, condimente Mod de preparare: Muschiul de porc, fasonat, se taie in felii transversale de aprox. 3 cm grosime. Se sareaza si condimenteaza. Feliile se tavalesc alternativ prin faina si ou pana ce se formeaza o coaja consistenta. Se pun la prajit intr-un ceaun cu ulei la temperatura mica (aprox 120 grade), timp de 60 min. Apoi se muta in ulei bine incins pt a se rumeni. Se scurg pe hartie de filtru. Mod de servire Se servesc cu legume gratinate
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 g mandarine din compot, 425 g porumb din conserva, 550 g conserva peste in ulei, 2 cepe mari, 2 lamii, sare, piper, zahar, 6 linguri ulei de masline, busuioc Mod de preparare: Se scurg mandarinele si se taie cuburi. Porumbul se scurge de zeama. Pestele se scoate din conserva si se pune pe o hirtie absorbanta. Se amesteca mandarinele cu pestele si cu porumbul. Se toaca ceapa marunt si se amesteca usor cu restul ingredientelor. Se amesteca sucul unei lamii cu 5 linguri suc din compot si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 g miere, 250 g zahar, o lingura scortisoara, 400 g faina, un praf de copt, cite 100 g oranjada si citronada, 4 linguri apa rece. Mod de preparare: Se amesteca mierea cu zaharul si cu scortisoara pana avem o masa cremoasa. Se adauga citronada, oranjada si apa si se mai amesteca citeva minute. Se pune faina si praf de copt si se toarna compozitia in tava tapetata cu hirtie de copt.se coace 25-30 min la foc potrivit. Albusurile se bat spuma cu zaharul si se toarna peste prajitura racita...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se pun in cupe rezistente la caldura ceapa, mezelurile, ardeii, se pun la cuptor, si, spre sfarsit, se adauga bulionul, branza, cascavalul si oul si se mai coace pana e gata oul. - 1 cremwurst sau cabanos, 100 g kaiser sau bacon, telemea, cascaval, ardei din conserva sau cruzi, bulion sau suc de rosii, ceapa, 1 ou pentru fiecare portie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro