Cauta in 21.308 retete
... Spala spanacul foarte bine si pune-l la fiert aproximativ 15 minute ... , vei pune alimentele calite si spanacul. Cartofii si rosiile taiate în cubulete ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... suc de portocale. Frunzele de spanac se oparesc, se taie marunt ... umplu în interior cu o lingurita de spanac, una de urda si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... transparente. Se pun frunzele de spanac in tigaie si se prajeste ... pastele cu compozitia care contine spanac si gateste in continuare la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Orezul integral se fierbe, se scurge si se amesteca cu putin ulei de masline, sare, verdeata dupa gust. 2. Spanacul proaspat se spala, se scurge si se opareste 1 minute în apa clocotita. 3. Se pune ceapa tocata la calit, se adauga apoi pasta de ardei, condimentele si spanacul oparit. 4. Se amesteca bine împreuna, se mai lasa 5 minute, iar la final se adauga usturoiul pisat. 5. Se asaza orezul în farfurie, iar lânga el mâncarea de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... intr-o strecuratoare.In timp ce spanacul este lasat la scurs, trecem ... a ardeiului gras (capia sau gogosar). Spanacul il vom folosi neoparit pentru ... cu apa calda si adaugam spanacul . Amestecam usor ,usor in cratita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... intr-o lingura de ulei. Adaugam spanacul ( eu am folosit congelat) si ... ele se pune amestecul de spanac cu branza. Deasupra se pun ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si o cescuta apa. Când lichidul a scazut iar prazul s-a înmuiat se adauga spanacul. se mai tine pe foc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spanacul se spala se opareste in apa cu putina sare. Se scurge, se toaca. Separat se pune ceapa taiata marunt la calit in ulei, se adauga spanacul si se lasa sa fiarba. Se adauga apa pana se omogenizeaza compozitia. Pt ca sapanacul sa fie legat se pune la sfarsit o lingura de faina diluata in apa si se mai lasa sa dea cateva clocote. Se condimenteaza cu sare si piper. Se serveste cu un ou fiert taiat in sferturi alaturi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , timp de aproximativ 4 minute. Adauga spanacul si caleste, amestecând constant ... de câteva minute, pâna ce spanacul se înmoaie. Toarna otetul amestec ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Spanacul se spala frunza cu frunza, se fierbe si se strecoara. Într-o cratita, se pune spanacul si laptele la fiert. Faina si usturoiul, tocat marunt, se amesteca cu putin lapte pâna ce capata consistenta si se toarna peste spanac. Foarte important este sa amestecam în permanenta, pâna se îngroasa. Se potriveste de sare si piper, iar la sfârsit se adauga zeama de la jumatate de lamâie. Spanacul poate...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca bine otetul, uleiul, mustarul si zaharul într-un vas. Pune spanacul, afinele, brânza si nucile într-un vas de salata. Adauga sosul de mustar si amesteca. Se serveste imediat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toaca ceapa si usturoiul. Amesteca totul, adauga sarea, piperul si zeama de lamâie. Poti adauga pe lânga spanac loboda, papadie sau salata verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pana se inmoaie. Se fierbe spanacul, apoi se scurge. In acelasi ... putina apa in care a fiert spanacul, se pune usturoiul si uleiul ... de 10 minute. Se adauga spanacul fiert, crutoanele, putina apa si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele în apa usor sarata timp de 10 minute. Între timp, se prajeste baconul în ulei de masline pâna devine rumen. Se adauga usturoiul tocat marunt si se mai lasa înca un minut la calit. Imediat dupa aceea, se amesteca si rosiile taiate cubulete pe care le vom lasa pâna se înmoaie. Se pune spanacul într-o strecuratoare si scurgem pastele fierbinti peste el. Se transefra într-un bol mare peste care punem amestecul obtinut din rosii, sunca si ulei de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu jumatate din cantitatea de spanac, un strat de sos de ... ordine - pune brânza ramasa, spanacul ramas, sos de ciuperci si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Alegem frunzele de spanac mai fragede si le spalam bine apoi le asezam pe un platou. Scoatem coditele capsunelor si le taiem in sferturi si le asezam peste spanac. Fulgii de migdale ii prajim usor , o parte ii lasam intregi, o parte ii sfaramam si ii presaram deasupra salatei. Dizolvam mierea in otetul balsamic si adaugam sosul worchester. Asezonam salata cu dressingul obtinut.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 180 de grade. Întinde pesto-ul de rosii pe fiecare pita în parte si asaza-le pe o tava tapetata cu hârtie de copt, cu partea unsa în sus. Adauga apoi uniform pe pite rosiile, spanacul, ciupercile, brânza feta, parmezanul. Stropeste cu uleiul de masline si asezoneaza cu piper dupa gust. Coace-le timp de 12 minute sau pâna când pita este rumenita si crocanta. Scoate-le din cuptor si taie-le în sferturi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastele se fierb al dente si se strecoara. Într-o tigaie se topeste untul, se adauga usturoiul maruntit, dupa care pun pastele, vinul alb si frunzele de spanac. Se lasa câteva minute pâna când se gateste spanacul, dupa care se condimenteaza cu sare si piper, iar la final se razuieste un strat generos de parmezan.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un bol mic, bate împreuna otetul, uleiul, semintele de susan, semintele de mac si zaharul. Într-un bol pentru servit, combina spanacul, pepenele, ceapa, nucile pecan si menta. Stropeste cu dressing înainte de a servi.
Reţetă de pe retete.eva.ro