Cauta in 21.294 retete
... sarbatoare Verdeturi, mirodenii si condimente Sosurile: dau personalitate mancarurilor mele Retele ... vor fi mai deosebite cu sosurile recomandate de noi. Vezi retetele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... este o alegere excelenta si pentru sosurile pe care ti le prezint ... , porc sau vita, plus trei sosuri care merg la fiecare dintre ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si fructe de mare congelate, sosuri, uleiuri, paste, bauturi racoritoare si ... preparata pentru gratar, mezeluri halal, sosuri siriene, muraturi si condimente. Lipii ... (uscate si umede, paste si sosuri) indiene, thailandeze, chinezesti, japoneze si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... tacamuri puse la indemana, de sosuri servite separat, de scobitori si ... astfel prajite se servesc cu sosuri dulci, dulci-acrisoare sau picante. Unul dintre sosurile clasice pentru aceste aripioare se realizeaza din 100 ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... iute sau boia iute). Pentru sosuri eu am facut o maioneza pe ... murati -cartofi -maioneza sau alte sosuri Ingredientele pentru chiftele se pun ... de cartofi prajiti si diferite sosuri poate constitui o masa foarte consistenta ... i-am copt, iar ca si sosuri am avut maioneza de casa ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Un sos cu adevarat deosebit. Dulce acrisor, optional picant, rapid si usor de facut, gustos si foarte versatil. La limita dintre un ketchup sau zacusca rapida  si dietetica  si o crema vegetariana, acest sos se preteaza la multiple feluri de gustari sau chiar sos de sine stator pentru sine sau fripturi. Portii: 8-10 Timp de preparare: 10 minute Ingrediente: 1 borcan de ardei copti 2 linguri ketchup dulce 1 lingura ulei de masline 2 catei de usturoi 1 lingurita frunze de busuioc uscat (sau 1...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Este un dressing foarte cunoscut si folosit peste tot in lume atat la salate cat si la sandvisuri. Denumirea sa se traduce prin Sosul celor 1000 de insule . Legenda spune ca acest dressing ar avea legatura cu George Boldt, proprietarul hotelurilor Waldorf Astoria din New York si Bellevue-Stratford din Philadelphia la inceputul secolului XX. Pe cand calatorea cu yachtul printre cele 1000 de insulite de pe raul St. Lawrence, chelnerul sau a inlocuit cateva ingrediente din sosul folosit la pranz...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pe care il folositi la sosuri. M-am gandit ca o sa fac paste, pizza sau diverse sosuri cu rosii si atunci aroma o sa ... diverse mancaruri , dar nu la sosuri sau la supe. 3. Desi am ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... arome puternice, sfaramicioase, potrivite pentru sosuri: Gorgonzola, Stilton, Bleu dAvergne, Roquefort ...  la gratinat, la pizza, in sosuri, pentru deserturi sau tarte sarate ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Sosurile de paste pe baza de carne si legume, ragu daca ... cele mai populare tipuri de sosuri. Asa ca m-am gandit sa va arat unul dintre sosurile mele preferate, care este foarte versatil ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... platou cu sau fara sosuri. Alaturi de sosuri calde, rulada de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Inca un sos din marea si generoasa familie franceza a maionezei, sosul remoulade este insotitorul perfect al carnurilor si legumelor reci. Originar din Franta, sosul remoulade a devenit popular in tari ca Danemarca, Germania si Statele Unite. Sparanghelul fiert, desi nu o recunoaste, e indragostit de el. Portii: 4 (200 ml) Timp de preparare: 10 minute Ingrediente: 3 castraveciori murati 100 ml maioneza 2 lingurite de capere 1 lingurita mustar de Dijon 1 lingura de tarhon proaspat, tocat...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... si miel dar si in sosuri pentru paste, marinate sau supe ... in evidenta caracterul picant in sosuri, supe si marinate, carne fripta ... salate, la mancarurile de peste, sosuri fine sau branzeturi. Piperul rosu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . O portie zdravana de cartofi cu sosurile aferente se invarte in jurul ... , shawarma si multe, foarte multe sosuri extraordinare. In materie de localuri ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... alte tipuri de branzeturi, sau in sosuri pentru mancarurile cu carne ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Gremolata  sau gremolada  este un dressing uscat, citric si proaspat, tipic bucatariei italiene, in special al celei nordice. Se foloseseste de regula la servirea de osso bucco dar acompaniaza cu succes si fructele de mare, in special caracatita sau calmarul la gratar. Reteta de baza a unei gremolate contine coaja de lamaie, patrunjel proaspat tocat si usturoi. O nota finala data de coaja de portocala nu va face decat sa sublinieze mai bine prospetimea acestui adaos citric. Portii: 4 Timp...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Un sos rafinat pentru un peste pe masura. Un peste fin pentru o masa eleganta. Bibanul de mare, un rapitor prin excelenta, cade usor prada aromelor dulci-astringente de sampanie si mustar. Portii : 4 Timp de preparare : 40 minute Ingrediente : 4 bibani de mare eviscerati (a cate 250-300 g bucata) 1 ceapa medie 200 ml sampanie (vin spumant) 140 g unt sare si piper pentru sos: 1 lingura rasa de mustar de Dijon 1 lingura de mustar cu boabe intregi 1 lingura de zeama de lamaine 1 lingura rasa de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... mare, cu paine prajita si sosuri picante. Sfat Eva: Poti folosi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Este o garnitura excelenta pentru carne de pui. Ingrediente si cantitati: 1 telina mare 1 cartof 1 morcov sare piper unt lapte Mod de preparare: 1. Pune la fiert legumele curatate si taiate in bucati. 2. Cand sunt gata, scurge apa si striveste legumele cu o furculita, adauga untul, laptele si amesteca mai departe. Sareaza si pipereaza dupa gust. Piureul nu trebuie batut cu mixerul, pentru ca este foarte gustos si aspectuos daca raman bucatele mai mari. Poti adauga putin patrunjel foarte fin...
Reţetă de pe retete.eva.ro