sos caesar cu iaurt
Pagina 5 din 5
... si pune tava în frigider. Toarna iaurtul într-un bol si adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se mixeaza zaharul cu ouale, iaurtul si uleiul. Într-un bol ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca adaugam fructele preferate si iaurt. Începem prin a separa albusurile de ... , frecam galbenusurile cu zaharul vanilinat, iaurtul, praful de sare si uleiul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Topeste untul într-o tigaie, la foc mediu. Adauga ciupercile si amesteca pâna ce se înmoaie si încep sa-si lase zeama, timp de cinci minute. Adauga usturoiul pisat si amesteca timp de un minut. Toarna sosul de soia. Lasa pe foc timp de patru minute, pâna ce lichidul se evapora complet.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... scurga. Se amesteca ingredientele pentru sos (inclusiv zeama scursa de la ... lapte, ulei pentru prajit. Pentru sos: 150 g branza grasa de vaci, 150 g iaurt, 2 portocale (curatate de coaja si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Încinge uleiul într-o tigaie, la foc iute. Caleste vinetele amestecând continuu, timp de patru minute sau pâna ce vinetele se înmoaie. Adauga apa, fulgii de ardei iute si usturoiul. Separat, amesteca zaharul, amidonul de porumb, sosul de soia si sosul de stridii. Adauga sosul obtinut peste vinete si amesteca bine. Lasa pe foc pâna ce sosul scade si se îngroasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... branza desarata si maruntita cu iaurtul,ouale batute cu zaharul inainte ... gata cu putina smantana sau iaurt. pofta buna!!! Timp de preparare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Tocam sunca marunt si o punem pe foc. Lasam aprox 5-6 min sa se rumeneasca putin. Turnam peste sunca sucul de rosii si sosul de chili, adaugam apoi usturoiul tocat marunt, verdeturile taiate marunt si lasam la fiert la foc mic timp de aprox 20-25 min. Adaugam sare si piper dupa gust. Pastele fierte conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgem de apa, le trecem scurt printr-un jet de apa rece si le turnam peste sos. Amestecam bine sosul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata pstele si se condimenteaza dupa care se aseaza in tava unsa in prealabil cu unt ,se adauga ceapa taiata julien,vinul si patrunjel. Sos Meuniere: Topim untul ramas intr-o tigaie, punem patrunjelul lasam 2-3min. apoi adaugam putina coaja de lamaie si zeama de la o lamaie intreaga. Mai lasam pe foc inca 3-4 min. Sosul astfel obtinut se toarna peste peste (scos de la MO) si legume. Legumele se fac dupa preferinta fiacaruia…la cuptor, la abur, in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Usturoiul se caleste în ulei de masline, se adauga ardeiul copt si sucul de rosii. Se paseaza dupa care se adauga mix-ul de seminte, sare si piper. Fileurile de peste se marineaza si se pun pe gratarul încins. O parte de supa de pui se pune pe o parte de cuscus se acopera si se lasa sa absoarba supa, apoi se amesteca cu coaja de lamâie, lamâia murata si patrunjel. Se asaza cuscus-ul într-o forma si se rastoarna pe farfurie. Deasupra se pun fileurile de peste si se decoreaza cu putina...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sosul:pisam usturoiul,adaugam putina sare si cateva linguri de ulei,amestecam pana se obtine o maioneza peste care adaugam apoi iaurtul si amestecam. Spalam si apoi scurgem de apa ficateii de pui. Ii punem in tigaia in care am incins putin ulei si acoperim. Lasam sa se innabuse la foc mic.Cand sunt gata turnam sosul peste ei ,acoperim si lasam 3-4 min sa se patrunda gustul de usturoi. Servim cu mamaliguta calda.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb cartofii în coaja, dupa care se curata si se taie în cubulete. Pieptul de pui se fierbe si el împreuna cu morcovul. Puiul se taie suvite, iar morcovul se da prin razatoare. Ingredientele se pun într-un vas mai mare. Peste ele se adauga restul ingredientelor. Salata este gata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dovleceii se calesc câteva minute cu ceapa, dupa care se lasa la racit. Iaurtul grecesc se amesteca bine cu uleiul de masline, usturoiul zbrobit, coaja si zeama de lamâie, marar tocat marunt, sare si piper. Amestecul cu dovlecei si ceapa se pune în acest sos, se amesteca bine si se mai condimenteza daca este nevoie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începem prin a amesteca foarte bine iaurtul cu apa. Castravetii se curata de coaja si se rad pe razatoarea mica sau se paseaza cu ajutorul unui blender, dupa care se adauga în iaurt. Usturoiul se piseaza, se adauga uleiul si apoi se pun în supa. Se asezoneaza cu sare, piper si marar si se lasa la rece pentru câteva ore. Când se serveste, se adauga în bol câteva rondele subtiri de castravete si menta pentru decor. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -l timp de un minut. Toarba sosul si pasta de rosii si ... misca usor tigaia, pentru ca sosul sa patrunda bine vinetele. Toarna sos cu o lingura pe deasupra si lasa-le la fiert la ... , când uleiul se ridica deasupra sosului de rosii, poti sa opresti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... incorporam cu grija branza si iaurtul. Adaugam esentele si amestecam bine ... ulei, turnam deasupra compozitia de iaurt si branza si asezam ultimele ... aproape gata, adaugam compozitia de iaurt pe care am pastrat-o si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... branza desarata si maruntita cu iaurtul,ouale batute cu zaharul inainte ... gata cu putina smantana sau iaurt. pofta buna!!! Timp de preparare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sau cuburi. Se prepara un sos alb urmand instructiunile de aici. Cand sosul e gata se adauga in el mustarul si tarhonul tocat ... imprejur jumatate din cartofii cu sos (daca s-au racit se reincalzesc; daca s-a racit si sosul e usor prea gros se poate adauga un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , adauga în tigaie pastele fierte si sosul de rosii. Când obtii un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... m-a surprins prin fragezimea carnii si sosul gustos in care iti era ... 2 albusuri 3 linguri amidon alimentar Pentru sos: 3 linguri pasta tomate 1 lingura otet de vin 1 lingurita miere 3 linguri sos de soia 1 lingurita ghimbir 1 ceapa ... . Intre timp amestecati ingredientele pentru sos. Se serveste cu orez, carnea ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com