Cauta in 17.960 retete
... sta pestele pe grill pregatim sosul de iaurt. Eu am folosit ... ceapa verde tocate marunt si omogenizam. Servim sosul alaturi de peste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fasolea se scurge de zeama si se pune in tigaie impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt si celelalte ingrediente. Se lasa sa scada la foc mic 30-60 de minute
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Incepem seria cu pastele cu sos de ciuperci, care au fost ... vor inabusi frumos), preparam sosul. Pentru sos, dizolvam cele 2 linguri e faina ... stingem cu apa calda. Lasam sosul sa fiarba la foc mic ... pentru a nu face cocoloase. Condimentati sosul cu sare, piper si putina nucsoara. Turnam sosul in tigaia cu legumele si lasam sa dea ... paste punem o portie generoasa de...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
4,5 piepti de pui fara os si grasime, 1 cana de sos de soia, 1 cana de ketchup Mod de preparare: Se amesteca sosul de soia cu ketchup-ul intr-o oala, la foc mic, dupa care se introduce pieptul de pui. Se lasa la fiert cca.30 de minute (sau pana cind este pieptul de pui fiert).
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . cartofi, 3/4 pahar smantana, 1 lingura de sos, 2 buc. ceapa, o lingura faina, 3 linguri ... 10 minute, se drege cu sos picant (sau bulion de rosii ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. branza framintata), sare, sos de rosii (sos alb sau smantana ... minute. Mod de servire Se serveste cu sos de rosii, cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se pune cuscusul si condimentele într-un bol de sticla, se toarna apa fierbinte, se amesteca si se acopera 5 minute. Dupa ce a absorbit integral apa se pune uleiul de masline, patrunjelul si usturoiul, amestecându-se bine. Se caleste ceapa în ulei si putina apa, dupa care se adauga pasta de ardei, condimentele, ciupercile, apa cât sa le acopere si se lasa la fiert 10 minute. Se asaza în farfurie cuscusul si câteva linguri de sus de ciuperci peste el.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încalzeste unt si ulei de masline într-o tigaie de inaltime peste medie la temperaturi ridicate. Adaugati usturoiul si gatiti pâna devine maro auriu. Fiti atenti sa nu se arda usturoiul prea mult, ca pastele vor avea miros neplacut. Se toarna usor jsupa din carne de vita si se reduce focul timp de 1 minut. Adaugati pastele fierte si turnati in tigaie si fulgii de chili precum si ierburile proaspat tocate. Se condimenteaza dupa gust. Se serveste cu brânza parmezan ras. (În cazul în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg ardei grasi; sos alb: 75 g unt sau margarina, 60 g faina ... cu unt. Se pregateste sosul alb. Sosul nu se sareaza deoarece ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... taie in patru. De asemenea, prazul curatat se taie bucatele. Se ... cu pireul de cartofi si praz, se adauga zeama lor si ... ). Cind a inceput sa fiarba acest sos, se adauga la supa (batindu ... prajita. - 1/2 kg cartofi, 2 fire de praz, 1 litru supa de carne (de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -15 masline, 1 ceapa mica, 6-7 linguri sos de sardele Mod de preparare ... intr-o salatiera. Deasupra se toarna sosul de sardele preparat astfel: se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fire praz, 1/4 kg orez, untdelemn, 1 lingura faina, zeama de lamiie, 2 linguri ... Mod de preparare: Se taie prazul curatat in bucati lungi de ... . Se scoate mijlocul firelor de praz. Orezul se caleste in untdelemn ... cu miezul tocat de la praz. Se inabusa cu sare si ... , apoi se umplu bucatelele de praz cu acest orez. Se prepara ... care s-a dizolvat bulionul. Se fierb bucatelele de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Prazul bine fiert in apa clocotita cu sare se taie in bucati mai mici, se asaza in farfurie, se toarna deasupra sos maioneza, subtiat si amestecat cu castraveciori acri, taiati bucatele si verdeata taiata marunt sau orice fel de sos rece. Merge cu cartofi copti si suc acrisor de portocale. - 3 fire de praz, 1 galbenus, 1 lingura mustar, ulei, otet, 3 castraveciori acri, 2 legaturi de verdeata. Livrare la domiciliu! Cumpara...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . In uleiul ramas, se caleste prazul tocat marunt. Se stinge cu ... scurg si se pun in sos impreuna cu carnea. Se potriveste ... . - 750 g carne de berbec, 1 kg praz, 150 ml ulei, 250 g masline ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sa se raceasca. Se curata prazul, se spala, se taie mai ... intr-o cratita si se calesc prazul si usturoiul, pana ce devin ... fundul tavii un strat de sos de rosii, se aseaza deasupra ... care se toarna din nou sos de rosii si se presara ... pentru uns tava, 4 fire de praz, 2 catei de usturoi, 1 kg rosii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata tulpinile de praz de frunzele exterioare, se taie in ... 2 linguri de ulei impreuna cu prazul, circa 1-2 minute, dupa care se ... , se pipereaza si se incorporeaza prazul. Se unge cu unt o forma ... incorporeaza buchetelele de conopida in sosul de rosii, care se serveste apoi impreuna cu omleta. - 400 g praz, 2 catei de usturoi, 10 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... care 25 gr. pentru presarat). Sosul alb: 1 1/2 linguri unt, 1 1/2 linguri faina ... termina toate. Deasupra se toarna sosul alb presarat astfel: se incinge ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cazul retetei de pizza picanta. Sosul: 1/3 ceasca de faina 3/4 lingurita cu ... retetei de pizza picanta. 2. Pentru sos, pune primele 5 ingrediente intr-un ... gras, adaugand in final si sosul. Pune pizza la cuptor circa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalati firele de praz, curatati-le, taiati-le pe lungime, apoi ... si piper. Opariti bucatile de praz in apa cu sare cca ... lasati-o sa se topeasca in sosul fierbinte. Ungeti o forma de sufleu cu ulei. Asezati prazul, pestele si rosiile in straturi succesive. Turnati sosul de branza pe deasupra si ... fierbinte, ornat cu verdeata. - 500 g praz, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 4 rosii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala si se toaca julien legumele. Se prepara un sos de branza - branza dulce si branza iute, iaurt gras, marar - si se toarna peste legume. Se serveste rece. - Ciuperci, sfecla rosie, conopida, ardei gras, castraveti, sos de branza. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro