Cauta in 20.697 retete
... de zahar 3 linguri cu faina dulceata (de preferat usor amaruie - cirese amare, mure, afine). Mod de preparare: 1. Topeste ciocolata in bain-marie ... congelator. Se poate servi cu sirop de vanilie sau cu frisca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de paine la un ou. Lapte cat cuprinde, dulceata de cirese amare sau de visine, putina smantana, coaja de portocala (la varinata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... acelasi fel se poate prepara prajitura cu cirese, in special cu cirese amare.[/tip ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... fructe de padure (mure, afine, zmeura, etc), capsuni, visine sau cirese amare.[/tip] [tip]Papanasii se pot servi si cu sosuri de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... : 1 portocala, 1 avocado, sucul de la o portocala mica, 1 lingura lichior de cirese amare Am curatat portocala de coaja si am desfacut-o in felii ... de portocala si lichiorul de cirese. Piureul obtinut l-am turnat peste ... mar, para, portocala, scaldate in sirop de compot cu gelatina, si ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... si simpla, cum am servit-o noi, dar cu dulceata de cirese amare sau orice alta dulceata e nebunie!!!!!!!!!!!!!! :)) ...doar cateva poze de final ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... - 6 gr gelatina - 1/2 lingurita extract de vanilie - 3 linguri dulceata de cirese - 3 linguri sirop de cirese Ingrediente pentru finisaj: - 50 - 60 ml frisca - 70 g fistic ... se lasa sa se raceasca. Se combina dulceata si siropul de cirese si cu acestea se unge blatul. Gelatina se hidrateaza ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... sucul de portocale si zahar. Se serveste rece.Siropul iese putin amarui de la coaja de portocale dar nu foarte ... . Se poate servi si fara sirop iar daca va place putin ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Pune o cana cu lapte vegetal într-o cratita, adauga 4 linguri cu fulgi de ovaz si 1 lingurita cu cacao, lasând sa fiarba un minut la foc mic. Piseaza o banana cu furculita si amesteca în terciul de ovaz. Deasupra se poate orna cu gem de cirese amare sau cu dulceata/nuci/seminte/fructe proaspete.
Reţetă de pe retete.eva.ro
gheata, Mod de preparare: Cuburile de gheta se pun intr-un pahar inalt. Peste ele se toarna tequila, sucul de portocale si sucul de lamiie. Se amesteca bine si apoi se toarna incet siropul de cirese care datorita greutatii se va duce la fundul paharului dind o tenta de rosu puternic. Mod de servire Paharul se garniseste cu o felie de portocala si o cireasa
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Toate Ingredientele umede Si uscate se pun in bolul robotului MasterChef Gourmet de la Tefal. Se fixeaza paleta de mixat si se seteaza robotul la viteza 3. Intre timp, se preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Se pregateste tava de briose. Compozitia rezultata se pune tava, peste care se Adauga fructele. Fiecare briosa sa umple 3/4, astfel încât sa aiba loc sa creasca. Se seteaza cuptorul la 175 de grade si Se introduce tava pentru 30-35 minute. Briosele sunt gata Când au trecut testul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... impreuna cu frisca batuta si ciresele fara samburi. Taiem checurile in ... pentru a fi mai fluida. Decoram cu putina frisca si cirese confiate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... principiu. Când este gata, adaugam ciresele fara sâmburi si o punem în tava ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un vas, amesteca siropul de artar, sosul de soia, usturoiul pisat, sarea si piperul. Asaza fileul de somon, taiat în bucati, într-un vas lat, peste care vei adauga amestecul. Lasa pestele la marinat timp de 30 de minute în frigider (îl poti întoarce o data), dupa care scoate vasul si pune-l la cuptor, unde îl vei lasa, descoperit, la foc mediu, timp de 20 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... coapta in forma de chec ! Cireselor le scoatem samburii si le ... ,asezam deasupra ei jumatati de cirese,adaugam restul de umplutura,apoi cirese. Deasupra asezam partea mica de aluat,o intepam cu furculita,apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si le taiem felii, iar cireselor le scoatem de asemenea samburii ... asezam feliile de nectarine si ciresele . Presaram cu nuca de cocos ... s-a copt, prajitura cu nectarine si cirese se raceste, se portioneaza si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amarantul se spala bine precum orezul. Daca vrei sa capete o aroma de nuca coapta poti sa-l lasi câteva minute sa se prajeasca într-o tigaie. Apoi se adauga apa sau laptele vegetal, fulgii de cocos si putina sare. Se lasa la foc mic timp de 20 de minute pâna când absoarbe lichidul si devine lipicios. Poti sa ornezi budinca cremoasa cu nuci coapte, afine si putina miere de albine. Budinca de amarant se poate consuma calda sau rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune laptele la fiert împreuna cu coaja de lamâie si amarantul. Se lasa cratita la foc mic si cu capac. Dupa aproximativ 20 de minute, dupa ce amarantul a absorbit apa, se ia de pe foc si se lasa la racit. Când budinca este calduta se amesteca mierea de albine si pudra de ghimbir. Foto: http://healthfoodlover.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 10 minute. Scoate sâmburii din cirese, apoi pune fructele în blender, laolalta ... umple-le cu crema de cirese. Bate smântâna pentru ... . La sfârsit, ornezi clatitele cu frisca si cu cirese întregi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un vas, se amesteca faina, zaharul, praful de copt si sarea. Într-un alt vas, se amesteca oul, laptele, uleiul si feliile de banana. Cele doua amestecuri se combina. Pune la foc mediu o tigaie unsa cu ulei. Se va adauga în tigaie aproximativ un sfert de cana din aluat pentru fiecare clatita. Tine clatita la foc pâna când este aurie pe ambele parti. Dupa ce sunt gata, clatitele vor fi stropite cu sirop de caramel din belsug.
Reţetă de pe retete.eva.ro