sirop pentru pr jituri
Pagina 4 din 5
Te-ar mai putea interesa:
salate pentru iarna cu gogonele gogosari si ceapa, fasole congelata pentru iarna, garnituri pentru friptura de porc, crema de menta pentru prajituri, sosuri pentru spaghete din bulion, compot de gutui pentru iarna, gogosele pentru umplut, sirop de cirese, tocana de legume cu orez pentru iarna
... Mod de preparare: 1.Pentru sirop,se pun apa cu zaharul si ... lasa pana se obtine un sirop bine legat. 2.Biscuitii se zdrobesc ... de rom si o parte din sirop(rece).Amestecam bine cu mainile ... se pare uscata mai turnam sirop si amestecam din nou. 3.Din ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... branza crema, apoi se adauga siropul de artar. Se adauga la ... pana se pregatesc fructele si siropul. Fructele: Capsunile se spala si ... lamaie si portocala cu fructele. Siropul: Se mixeaza in blender capsunile ; se adauga siropul de artar si se amesteca bine. In cupe ... de crema de branza, fructe,sirop; ultimul strat este de crema ... , frunze de menta verde si sirop. Se pun la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie perele sferturi si se asaza intr-un platou adinc pudrate bine cu zahar. Se prepara siropul: se pune la fiert vinul rosu cu zaharul, se leaga putin, apoi se adauga scortisoara si putina zeama de lamiie. Se toarna siropul peste pere si se da totul la gheata. - 5-6 pere mari, 100 g zahar, 1 pahar vin rosu, 1 virf de cutit scortisoara, zeama de lamiie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Waffa pufoasa si-aromata Este gata de indata!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... cind se dizolva zaharul, apoi siropul se lasa sa fiarba in ... fiertului ca sa dispara spuma. Siropul se toarna clocotit in sticle ... pune 1 1/2 kg zahar la 1 l zeama.Siropul se fierbe numai 1- minute, ca ... se vor lega simplu, deoarece siropul nu va mai fermenta si ... celofan.Se serveste ca si siropul de portocale. - Petalele de la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Murele bine coapte (negre) sau coacazele, se spala de praf, la un jet de apa.Se pun intr-o oala smaltuita cu apa rece (sa depaseasca nivelul lor cu cca 7-8 cm) si se lasa sa fiarba 30-40 minute.Apoi oala se ia de pe foc, lasind-o acoperita la rece, 48 ore.Sucul se strecoara prin strecuratoare, pe care s-a asezat un tifon dublu, udat si bine stors (astfel va trece sucul mai repede), presind fructele bine cu mina.Zahar se pune 1 kg pentru fiecare litru de suc realizat. - Mure bine coapte sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se face un ceai concentrat din menta proaspata; aceasta se fierbe 10 minute cu apa, dupaapreciere, se lasa cca 4-5 ore, apoi se strecoara30-40 frunze de menta se fierb cu 3 l apa cca 30 minute, apoi se strecoara prin tifon dublu, masurindu-se apoi lichidul obtinut.Acesta se fierbe cu zahar.Se poate fierbe cu 1 kg zahar la 1 kg zeama, ca pentru jeleu (cind se ridica lingura, vor cadea 3 picaturi, una linga alta, de pe latul ei).Se toarna fierbinte in sticle si se foloseste diluat cu apa sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se framanta toate ingredientele, se imparte aluatul in 3 parti si se coc 3 foi pe fundul tavii, tapetata in prealabil cu faina. Din 2 cani de zahar si 2 cani apa se face un sirop mai gros cu care se insiropeaza cele 3 foi. Se face o crema din gem amestecat cu nuci macinate si se umplu foile. Optional se poate adauga glazura de cacao deasupra ultimei foi. POFTA BUNA TUTUROR!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... am terminat de turnat tot siropul, adaugam galbenusurile,esenta si uleiul ... volumul si capata o textura cremoasa. SIROP: intr-o craticioara punem la caramelizat ... stropi de apa fierbinte.Tinem siropul pe foc cateva minute.Oprim ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amestecam alcoolul cu vinul rosu intr-o sticla . Atentie , vinul folosit trebuie sa fie sec si de buna calitate. Adaugam o esenta de migdale si siropul de visine si agitam bine de tot continutul. Lasam sa se macereze 15 zile timp in care agitam zilnic sticla. Cand este gata scurgem uleiul de la esenta de migdale ramas deasupra bauturii si strecuram prin tifon.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sfarsit 10 linguri ochi cu sirop de menta. Amestecam toate ingredientele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cacao si cateva linguri de sirop de zahar ars (atat cat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... topeste zaharul si rezulta un sirop gros. Albusurile se bat spuma tare,peste ele se adauga siropul de zahar fierbinte si se ... continuare pana la incorporarea totala a siropului. Se adauga galbenusurile pe rand ... lasa la racit. Se prepara siropul din apa ,zahar si zeama ... am lasat cam 10 minute.Siropul este gata cand trece proba ... ".Daca se pune o picatura de sirop intr-un...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apa calduta obtinand astfel un sirop cu care ungem cornurile. Dam ... fierbinti le pensulam bine cu sirop pe toate partile. Aceasta operatiune ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 2 linguri de zahar si intaritorul. Sirop: Se caramelizeaza zaharul,se stinge ... platou,se insiropeaza bine cu sirop Se pune putina frisca batuta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fiecare foie de blat cu siropul obtinut.Plastilina de ciocolata: ciocolata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... placinta se coace se face siropul: se fierbe 300 ml apa ... asa fierbinte se insiropeaza cu siropul caldut turnandu-se putin cate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... am fiert sfecla rosie 1 lingurita sirop de malt de orz (se ... ha cocido la remolacha 1 cucharadita sirope de cebada malteada (se puede ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Taie felii piersicile si nectarinele si pune-le într-un vas de salata. Toarna peste siropul de agave. Adauga cimbrul, ghimbirul, sucul si coaja de lamâie. Amesteca si acopera vasul cu o folie de plastic. Lasa-l la frigider aproximativ o ora. Se serveste rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , pe lung si se insiropeaza. Siropul se face asa: Intr-un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro