Cauta in 21.294 retete
... se adauga si fulgii de porumb si grisul in ploaie, amestecand ... cuptor pentru 30 de minute. Siropul se fierbe din ingredientele amestecate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un vas, amesteca siropul de artar, sosul de soia, usturoiul pisat, sarea si piperul. Asaza fileul de somon, taiat în bucati, într-un vas lat, peste care vei adauga amestecul. Lasa pestele la marinat timp de 30 de minute în frigider (îl poti întoarce o data), dupa care scoate vasul si pune-l la cuptor, unde îl vei lasa, descoperit, la foc mediu, timp de 20 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Porumbele sint fructele unui arbust care creste prin finete sau la ... , de aceea sint foarte astringente.Porumbele coapte se spala de praf ... una din variantele aratate la siropul de zmeura. - Pentru fiecare kg de porumbe, 1 kg zahar. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ajuta si sa cureti mai usor porumbul dupa coacere. Se pune porumbul pe gratar, se acopera si se lasa sa se gateasca ... descopera, se întorc stiuletii de porumb si se mai lasa înca ... negre pe toate partile, iar porumbul este expus direct la caldura ... matasea ramasa. Aceasta reteta de porumb copt merge perfect cu sare si unt. Iar porumbul ramas poate fi depozitat într-un...
Reţetă de pe retete.eva.ro
În prima faza iaurtul se sareaza-pipereaza-boiaza si se amesteca bine cu zeama de lamâie. În acest amestec se aseaza pastravii si se lasa o ora la rece. În paralel, pesmetul se pune peste fulgii de porumb usor farâmitati, iar prin acest amestec se tavalesc pastravii care mai apoi se prajesc în ulei pâna devin crocanti. Preparatul se serveste cu rosii taiate cubulete, usturoi zdrobit, sare si patrunjel verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Coace porumbul la jar pe toate partile. Marunteste brânza laolalta cu fulgii de chili, chimionul macinat si cu verdeata, apoi pune amestecul într-un platou larg. Când porumbul s-a copt, unge stiuletii cu unt imediat dupa ce îi iei de pe gratar si apoi tavaleste-i bine prin brânza condimentata. Porumbul se serveste imediat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru început, se curata si se feliaza portocalele, dupa care se calesc în unt. Apoi se prajeste orezul în grasimea rezultata, iar în momentul în care acesta prinde o culoare aurie se acopera cu apa si se lasa la fiert, fara a se amesteaca. În acest timp, mazarea si porumbul se pun la scurs, gogosarii se feliaza, iar tonul trebuie maruntit. Dupa ce a fiert orezul, se amesteca alaturi de celelalte ingrediente si se adauga sare si piper, dupa gust. maioneza se adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... scurs de ulei .Boabele de porumb din conserva se trec printr ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un vas, se amesteca faina, zaharul, praful de copt si sarea. Într-un alt vas, se amesteca oul, laptele, uleiul si feliile de banana. Cele doua amestecuri se combina. Pune la foc mediu o tigaie unsa cu ulei. Se va adauga în tigaie aproximativ un sfert de cana din aluat pentru fiecare clatita. Tine clatita la foc pâna când este aurie pe ambele parti. Dupa ce sunt gata, clatitele vor fi stropite cu sirop de caramel din belsug.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... scurs de ulei .Boabele de porumb din conserva se trec printr ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , maslinele, sunculita, parizerul, sunculita presata, porumbul se pune spre sfarsit, apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , pe rand, uleiul, smantana si porumbul, amestecam si framantam bine, cel ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... taiate in doua, stropite cu sirop de menta si o frunzulita ca ... pe care le stropim cu sirop si frunzulite de menta maruntita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... malai, smantana si fulgii de porumb zdrobiti cat mai bine. Pe ... si apoi pt. fulgii de porumb), apoi prin smantana (smantana daca ... la sfarsit prin fulgii de porumb. Dupa toata aceasta operatiune se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastele se pun la fiert în multa apa cu sare, dupa care se scurg si se toarna într-un castron. Se adauga celelalte ingrediente si se amesteca bine ca sa se infuzeze toate aromele. La final se razuieste parmezan si se stropeste totul cu putin ulei de masline extravirgin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
125 gr. faina, 125 gr. zahar pudra, 125 gr. unt, coaja de lamiie, 2 oua, sare, sirop de fructe Mod de preparare: Se amesteca zaharul cu ouale intregi, coaja de lamiie, putina sare, 100 gr.unt topit si, la urma, in ploaie, faina. Se coace la foc bun intr-o forma unsa cu restul de unt Mod de servire Se serveste rece cu sirop de fructe.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. boabe de floricele, 2 linguri de ulei de porumb, 1 lingurita sare, 200 gr. zahar tos, 100 gr. unt taiat in bucatele Mod de preparare: Se fac floricelele. Se sareaza. Se arde zaharul pana ajunge sa aiba culoarea maro deschis. Se adauga untul, zaharul si se fierbe amestecand continuu. Se adauga floricelele de porumb, se amesteca. Se rastoarna floricelele intr-un vas in care s-a pus hirtie absorbanta, se desprind floricelele unele de altele si se lasa sa...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se adauga untul topit si siropul de artar si se omogenizeaza ... cu zahar si le servim stropite cu sirop de artar. Delicioase ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Intr-un recipient de plastic (sau aluminiu)punem carnea,o saram,piperam,praf de usturoi si iaurt.Aceasta o lasam la macerat pana cand veti face snitelele.(eu le-am pus cu o seara inainte) 2.Puneti o tigaie la incins cu ulei si intre timp puneti intr-un castron fulgi,pe care ii mai zdrobiti si pesmet. 3.Luati bucata de carne (asa cu iaurt cu tot) si o presati cu fulgi de porumb.Puneti la prajit la foc moderat.Intoarceti de mai multe ori daca este nevoie. Pofta buna!!!!!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro