se poate de oparit u bors acru patrunjelul pe iarna
Pagina 3 din 5
Te-ar mai putea interesa:
salate pentru iarna cu gogonele gogosari si ceapa, fasole congelata pentru iarna, compot de gutui pentru iarna, tocana de legume cu orez pentru iarna, ciuperci marinate la borcan ptr iarna, conserve de peste pt iarna, conopida in otet pentru iarna, salata din castraveti pentru iarna
... legume sau vita. Separat fierbeti borsul. Dupa ce au fiert si ... minute) adaugati bulionul, borsul sau concentratul de bors si verdeturile tocate ... de leustean. Cine vrea o mai poate acri in farfurie cu putin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ml de vin alb, 1/2 l de bors sau 50 ml de otet, 800 gr. bame, sare, patrunjel si marar verde Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 250 gr. fasole boabe, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 lingurita faina, 2 linguri ulei, bors(dupa gust), patrunjel si marar verde, sare Mod de preparare: Se ... afara de fasole, ceapa, morcovul, patrunjelul si sare. Se acopera oala ... facut din faina si ulei, borsul fiert(cantitatea dupa gust) si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... (sau dupa preferinta marar si patrunjel), 2 dovlecei, 2-3 morcovi, 1 pastarnac, 1 telina mica, 2-3 linguri de orez, 1 l bors, smantana pentru dres ciorba, 1-2 galbenusuri ... -15 minute. 7. Separat se pune borsul la fiert. 8. Se adauga in oala borsul fiert, leusteanul tocat marunt, sare dupa gust si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. ceapa, 1 os de la carne, 1 litru bors, 3 buc. rosii mici, 1 galbenus, verdeata ... fiert intr-o oala apa, morcovul, patrunjelul, ceapa taiata marunt si osul ... sa fiarba bine. Se toarna borsul fiert separat si strecurat, rosiile ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litri apa, 1 litru bors, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. telina mica, 1 buc. ceapa, 2 buc ... , sare Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul si telina curatate, spalate si ... sareaza dupa gust. Se adauga borsul fiert separat si se mai ... putin cite putin zeama din bors. Cind s-a subtiat suficient, se toarna peste bors si dupa 5 minute se ia oala de pe foc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr. stiuca sau lin, 1/2 buc. ardei gras, 1/4 buc. ceapa rasa, 1/4 l bors, 1 buc. rosie mare, sare, leustean, patrunjel Mod de preparare: Se fierb ceapa, ardeiul si rosia, taiate, in apa cu sare si, cind sunt gata, se adauga pestele, apoi leusteanul, patrunjelul si borsul.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litru apa, 1/2 l bors, 1 buc. ceapa, 1/2 buc. telina, 1/2 buc. morcov, 1/2 buc. radacina patrunjel radacina, 4 buc. rosii, 4 fire tarhon ... sunt gata, apoi se adauga borsul clocotit si dupa ce a mai ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 buc. ceapa, 1 fir praz, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. telina, 2 1/2 litri apa, 1/2 l. bors Mod de preparare: Cel mai gustos bors de peste se prepara din ... (crap, cega, biban). Ciorba se poate gati, de asemenea, din salau ... fierbe mai repede. Se acreste cu bors sau sare de lamiie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. fasole boabe, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. ceapa, 1 litru bors, o cana bulion, marar, patrunjel verde, leustean Mod de preparare: Se pune ... fierbinte. Se adauga morcovul si patrunjelul intreg, precum si o ceapa taiata ... aproape fiert, se pun sarea, borsul fiert separat si strecurat, bulionul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... franzela, 1 ou, 1 lingura pasta de tomate, ulei, sare, piper, patrunjel, 1-2 l de bors (dupa gust) Mod de preparare: Pestele se spala, se ... se pun pasta de tomate, borsul fiert separat si perisoarele. La ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litri apa, 6 bucati peste, 1 morcov, 1 buc, radacina patrunjel, 2 cepe, sare, 2-3 cesti bors, 4-5 rosii sau 200 ml bulion, patrunjel verde, leustean Mod de preparare ... de rosii sau bulion. Se poate servi rece sau cald, dupa gust, cu patrunjel si leustean. Se poate adauga si o cescuta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se presara multa verdeata, marar, patrunjel, leustean, toate taiate marunt. Se adauga borsul fiert separat. Se potriveste de acru si sare. - 2-3 litri apa, 1 buc. morcov, 1 buc. ceapa, 5 buc. cartofi, marar, patrunjel verde, leustean, 1 litru de bors, sare. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de vitel, 2 litri apa, 1 l bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina, 1 lingura orez, 1 lingurita leustean tocat, 1ou, sare ... sarea, morcovul, telina, ceapa si patrunjelul taiat in patru. Se lasa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cartofi, 2-3 morcovi, 1 patrunjel, 1 telina, 1 ceapa, 1 cescuta de orez, 1/2 litru bors, 1 ou, maruntaie, aripi si git de pasare, patrunjel verde, sare Mod de preparare ... adauga cind carnea este fiarta, o data cu borsul clocotit. Se drege ... , cu incetul, citeva linguri din oala, apoi tot borsul. Se presara patrunjel verde tocat marunt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2-3 legaturi de ceapa verde, 1/2 litru bors, patrunjel, leustean, 1 cescuta orez, sare, 1 ou, 1/2 pahar smantana Mod de preparare ... spalat. Dupa ce orezul este fiert se adauga borsul clocotit separat, patrunjelul si leusteanul tocat. Se lasa sa dea impreuna ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litru apa, 1/2 litru bors, 4-5 legaturi loboda, 4 fire ceapa verde, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel (radacina), 2 lingurite orez, marar, patrunjel verde, leustean tocat, 2 linguri unt sau ulei, 1 ou, sare Mod ... da un clocot, se adauga borsul clocotit, verdeata tocata si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 1/2 l bors, 250 gr. fasole verde, 1 buc. ceapa mica, 1 buc. morcov mic, 1 buc. radacina mica patrunjel mic, 350 gr. rosii, 2 lingurite ... rosiile fierte separat si strecurate, borsul clocotit si se lasa sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ), 1 sfecla rosie lunga, 1 morcov, 2 radacini patrunjel, 3 cepe, 1 varza mica dulce, 1 legatura patrunjel, 1 legatura marar, 1/2 kg cartofi, 1 lingura pasta de rosii, 1-2 ardei grasi uscati, 100g smantana, 1/2 l bors, sare Mod de preparare: Se ... . Se adauga cepele, radacinile de patrunjel, ardeii grasi, morcovul, cartofii si ... , se adauga varza taiata marunt, borsul clocotit si pasta de rosii ......
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 sfecle potrivit de mari, 4 cartofi, 4 cepe, 2 legaturi patrunjel, o crenguta cimbru, sare, 1 l bors Mod de preparare: Se curata sfecla, se taie fire lungi, se da sare si se lasa sa stea putin ca sa lase zeama. Se stoarce, se pune la fiert cu ceapa taiata marunt si cind este de ajuns de fiarta se adauga cartofii fierti bucati. Se mai lasa sa dea un clocot si se acreste cu bors. Se adauga verdeata, crenguta de cimbru si la urma de tot zeama...
Reţetă de pe www.retete-bune.com