Cauta in 21.294 retete
Se amesteca oul cu zaharul si praful de scortisoara, dupa care toate acestea se bat cu telul. Se înmoaie feliile de pâine în amestecul obtinut, iar apoi se coc într-o tigaie în care a fost încins putin unt. Pâinea trebuie tinuta câte doua minute pe fiecare parte, cu un capac pus pe tigaie. O felie de pâine se pune pe farfurie si se acopera cu jumatate din fructele folosite, dupa ce acestea au fost taia în bucatele. Deasupra se pune cea de-a doua felie de pâine, care se acopera cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pandispanul se taie in forma de inimioara si se insiropeaza cu compot de caise. Margarina moale se mixeaza cu zaharul pudra, laptele si zaharul vanilat pana devine pufoasa. Cu aceasta crema se umple pandispanul si se imbraca. Gelatina se prepara dupa instructiunile de pe plic si se toarna peste inimioarele rezultate. Inimioarele se tin la rece o ora, apoi se orneaza cu frisca dupa preferinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... compozitia in forme speciale de savarina, unse si tapetate cu faina ... siropul, cu care se stropesc savarinele, de cateva ori pana cand ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
90 gr.unt, 6 oua, 175 gr. zahar,150 gr. faina, 3 portocale, 400 gr. gem de portocale, 2 linguri zahar pudra Mod de preparare: Se tapeteaza o tava cu hartie speciala pentru copt. Se topeste untul in bain-marie, apoi se lasa putin sa se raceasca. Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat spuma galbenusurile impreuna cu 4 linguri de apa calda si cu jumatate din cantitatea de zahar. Se bat spuma albusurile cu restul de zahar, apoi se incorporeaza frisca in amestecul de galgenusuri. Se presara...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua, 2 linguri zahar, 1 pahar gris, 1 litru lapte, vanilie, 25 gr. unt, sirop de fructe Mod de preparare: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga grisul presarat si albusurile batute spuma. Daca compozitia este prea tare se adauga putin lapte. Se coace intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu gris, la foc mic. Cind este coapta se opareste cu laptele clocotit, in care s-a pus vanilia Mod de servire Se serveste cu sirop de fructe
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ce spun acum ramane batut in cuie: Prajitura cu visine si ciocolata amaruie! Unii deja au exclamat: ,,Doamne, ce zevzec!" De fapt, incercam sa fac un banc sec. INGREDIENTE pentru o tava 35
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Ciocolata alba o transformati in sos Presarati din belsug nuca de cocos 100 grame, ca sa fiu precis Imediat e gata desertul de vis.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
4 oua, 2 linguri zahar, 1 pahar gris, 1 litru lapte, 1 plic zahar vanilat, 25 gr. unt, sos de ciocolata sau sirop de fructe Mod de preparare: Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga grisul in ploaie si albusurile batute spuma. Daca compozitia este prea tare, se adauga putin lapte. Se coace intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu gris, la foc mic. Cind este coapta, se opareste cu laptele clocotit, in care s-a pus vanilia. Mod de servire Se serveste cu un sos de ciocolata sau cu sirop de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Gogosile simple si pufoase se servesc calde, dar sunt la fel de bune si reci.
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
Se unge cu unt o forma de tort (preferabil detasabila) si se tine 10 minute la frigider. Apoi se tapeteaza cu o lingura de faina amestecata cu o lingura de zahar. Se scutura si se presara (pe fund) jumatate din stifturile de migdale. Se incinge cuptorul la 180 grade C. Intr-un castron, se amesteca untul cu zaharul pana ce se face crema. Apoi, se adauga ouale unul cate unul (asteptand cu urmatorul ou, pana ce crema devine omogena si neteda). Se cerne deasupra faina, impreuna cu amidonul si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-un castron se freaca faina cu laptele pina se obtine o pasta omogena. Oulele se bat spuma separat apoi se toarna in catron omogenizindu-se bine, se adauga vegeta, bicarbonatul si se da la frigider cel putin o ora sa aibe temperatura de 5-7 grade Celsius. Tot secretul este ca aceasta compozitie sa fie cit mai rece si inainte de a tavali carnea sau fileul de peste prin compozitie sa nu se uite sa se omogenizeze bine compozitia. Carnea sau pestele pregatit pentru snitel si tinut la rece, se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pier Aceasta este alta dintre retele mele improvizate, facute atunci cand ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... 200 gr jambon afumat, zice retea; eu am pus kaizer si ... vreti o budinca mai groasa si pufoasa, folositi o tava mica), se pune ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... piinica originala si pufoasa, cu gust intens de unt. Absolut dementiala ...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
... de facut si gustoasa si pufoasa Pontul mi l-a vandut Ghiocela care ... rumeneste putin deasupra. Si o sectiune ca sa vedeti cat de pufoasa ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... , daca doriti sa fie mai pufoasa puteti separa galbenusurile de albus ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... mine pana acum. Au iesit pufoase, perfecte. Sunt de post, asadar ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... doua paini maaari, rotunde si pufoase . Apoi am pregatit pentru pranz ...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
... din casa este fasolea batuta! Pufoasa, cremoasa, garnisita cu solzisori de ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... Minunate, pufoase si acrisoare de la fructe 2 oua galbene de tara ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com