sara bernad
Pagina 4 din 5
Pestele ales tare bine curatam . Taiem in felie, piperam cu sare si piper macinat alb sau negru dupa care invelim cu malai. Se lasa asa 2 ore. Luam o tigaie teflonate in care punem ulei si punem la foc cand fierbe fielele de peste punem in teflon, . prajim in foc mediu 8 minute. . La servire putem folosi langa peste cartofi de paie. cu castraveti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 5 linguri zahar, un varf de sare si, la urma, faina. Am ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si se pun pe rand, sarea, piperul, oregano, cateii de usturoi ... de apa cu o lingurita de sare si cand a dat in clocot ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , miezul de la vanilie si sarea. Se pune vasul pe abur ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastravii se curata si se spala în multa apa rece. Se presara cu sare, piper si rozmarin si se lasa la rece cam 15 minute. Faina se amesteca cu malaiul. Pastravii se tavalesc în amestecul de faina, apoi se pun într-o tava acoperita cu hârtie de copt si se stropesc cu ulei de masline. Tava se pune în cuptorul încins la 250 °C, cam 20 de minute. Dupa 10 minute de întorc pe partea cealalta. Se servesc fierbinti, cu mamaliga si mujdei de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata si se spala pestii.Se adauga peste ei un praf de sare si se lasa asa 15 minute dupa care se pun intr-o tava mai inalta . Peste ei se adauga toate ingredientele de mai sus. Se baga la cuptor cu capac sau folie pentru o jumatate de ora dupa care se ia capacul sau folia si se mai lasa 10 minute pentru a scade lichidul din tava si pentru a se rumenii. Este delicios! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Punem feliile de bagheta la prajit (sau le cumparam gata prajite ) , dupa ce s-au prajit le ungem cu o pensula cu putin ulei si asezam deasupra amestecul de rosioare taiate marunt, patrunjel, sare piper.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu zaharul , un praf de sare, drojdia si o lingura de ulei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aluat de paine din faina, sare, dojdie si apa calduta si ... racit se amesteca cu smantana, sare. Pentru umplutura de vara se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... punem drojdia intr-un castron,sare si turnam apa peste drojdie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala legumele,se taie,se adauga sarea si uleiul se amesteca si...gata.Pofta mare!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu zaharul si praful de sare pana se albesc.Laptele incalzit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastele se fierb al dente in apa clocotita cu sare . Tocam ceapa si usturoiul si le punem la calit in putin ulei de masline, la foc mic .Am pus in tigaie un polonic de apa de unde au fiert pastele si am lasat sa clocoteasca . Turnam rosiile , pasta de ardei,sare si piper. Cand se formeaza un sos scazut adaugam pastele scurse de apa ; le invartim prin tigaie 2 minute si inchidem .
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am fiert carnea de pui in apa cu sare si dupa ce a facut spuma si am curatat-o, am adaugat si legumele tocate marunt, foile de dafin si piper. Inainte de final, am batut 2 galbenusuri si le-am amestecat cu zeama de la o jumatate de lamaie. Am turnat compozitia in ciorbita si am amestecat energic. Am adaugat frunzulite de patrunjel in ciorba, direct in farfurie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . La sfarsit se potriveste de sare si piper si se adauga ... malaiul in apa rece cu sare (astfel nu va face cocoloase ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu coaja, in apa cu sare. Ii strecori, cureti coaja si ... , smanatana si un praf de sare si piper, pana se obtine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in coaja, in apa cu sare pana furculita intra usor in ... amesteca bine. Se drege de sare si se adauga piper negru ... adauga spanacul. Se presara cu sare si piper negru si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curatam pestele ,il taiem bucati ,il dam prin malai si il prajim in ulei incins,curatam usturoiul ,il tocam cu putina sare si adaugam peste el un pic de apa minerala.Se serveste cald cu mamaliga
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adauga apoi apa, uleiul si sarea apoi faina treptat si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se caleste ceapa, ciupercile se spala , se toaca marunt si se adauga in tigaie peste ceapa.Se adauga vinul, sucul de rosii, sarea , piperul, cateii de usturoi, se amesteca si se lasa la fiert . Intr-o oala se fierb pastele pentru aproximativ un sfert de ora cu un praf de sare, se amesteca usor si cand sunt fierte se scurg de apa. Se pun pastele intr-un bol, se adauga sosul de ciuperci, cascavalul vegetal ras, se amesteca si se servesc calde. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro