Cauta in 21.294 retete
Pestele ales tare bine curatam . Taiem in felie, piperam cu sare si piper macinat alb sau negru dupa care invelim cu malai. Se lasa asa 2 ore. Luam o tigaie teflonate in care punem ulei si punem la foc cand fierbe fielele de peste punem in teflon, . prajim in foc mediu 8 minute. . La servire putem folosi langa peste cartofi de paie. cu castraveti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... completeaza cu lapte sau cu malai, daca mai e nevoie, astfel incat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cand eram mica. Pestele cu malai este deci o reteta culinara veche ... , tot mai bun e faina de malai. Ingrediente: - 5-6 bucati de peste - 2 oua - faina de malai - faina alba - sare, piper, condimente pentru peste Procedura ... prin faina, prin oua, prin malai si prajim bine pe ambele ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... de vreaubio.ro Waffele cu malai sunt dupa reteta Anei Olsen ... ceva dulce. M-a intrigat ideea de malai, asa ca le-am incercat ... integral - 1 cana de faina de malai ( gris de porumb ) - 4 linguri de ... ingredientele uscate: faina, faina de malai, praful de copt si coaja ... asa arata Waffele Bio cu malai, servite cu dulceata de caise ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... . Adauga amestecul peste terciul cu malai (daca amestecul pare moale, nu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius si unge o tava dreptunghiulara de aproximativ 20 de centimetri lungime cu ulei sau unt. Topeste untul într-o cratita, ia de pe foc si adauga zaharul amestecând. Adauga apoi rapid ouale si bate bine pâna când compozitia devine omogena. Amesteca laptele batut cu bicarbonatul de sodiu si adauga peste amestecul din cratita. Toarna treptat malaiul, faina si sarea peste compozitie si amesteca bine pâna când nu mai sunt deloc cocoloase. Toarna...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cesti malai, 1 ceasca faina alba, 4 linguri zahar, 4 linguri ulei, 1/2 lingurita sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 litru lapte, 4 oua, 4 linguri unt, 1/4 kg branza de oi, sare, 1/4 kg malai Mod de preparare: Se prepara o mamaliguta cu lapte, care se lasa sa se raceasca. Untul frecat spuma se amesteca bine cu galbenusurile, mamaliguta racita si branza sfarimata cu furculita. La urma se adauga albusul spuma si se amesteca. Aceasta compozitie se asaza intr-un vas uns cu unt si se coace la foc rapid Mod de servire Se serveste in acelasi vas, cu cascaval ras pe deasupra
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. malai, 1 litru lapte, 10 gr. drojdie, 5 oua, 1 lamiie, 2 linguri faina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... platou, Pestele se da ptin malai si se pune la prajit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cesti malai, 1 ceasca faina alba, 4 linguri zahar, 4 linguri ulei, 1/2 lingurita sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Drojdia se dizova in apa calduta si se lasa 5-10 minute. Faina se amesteca cu malaiul si cu sarea si se lasa in mijloc o gropita in care punem drojdia cu apa. Amestecam si framantam. Adaugam apoi, pe rand, uleiul, smantana si porumbul, amestecam si framantam bine, cel putin 10 minute. Lasam aluatul sa creasca minim 45 de minute. Ungem cu ulei o tava de rotunda de cuptor (eu am folosit una de silicon). Dupa ce a crescut aluatul, il impartim in 14 mingiute si le asezam in tava dand astfel o ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
2 pahare malai, 100 gr. branza telemea, 2 oua, 2 linguri unt, sare Mod de preparare: Se toarna malaiul in ploaie in apa clocotita cu sare pana se ingroasa, se adauga untul apoi se amesteca cu branza rasa. Cind s-a mai racit se adauga ouale batute. Se toarna intr-o forma rezistenta la foc unsa cu unt. Se coace in cuptor incins 20-30 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru aluat se amesteca faina alba cu malaiul, se cern intr-un castron, se adauga zaharul, coaja de lamaie, galbenusurile si untul.Ingredientele se amesteca cu mixerul pentru inceput la viteza minima, apoi la viteza maxium. Se framanta aluatul pe suprafata de lucru presarata cu faina.Aluatul se tine 1 ora la rece, rulat in folie.Se intinde aluatul pe o suprafata presarata cu faina in strat de 1 1/2cm grosime.Cu ajutorul unei forme sau al unui pahar se taie rondele cu diametrul de 4 cm.Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg malai, 4 oua, 1/2 l lapte, 3 linguri unt, 3 linguri grasime, 150 gr. branza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 oua, 150 gr. telemea de oaie, 4 linguri malai, o legatura marar (optional), o lingura unt, sare, piper Mod de preparare: Se bat ouale, se adauga 1-2 linguri de apa (pentru a deveni mai pufoasa omleta), se pun 50 gr. branza rasa, mararul si condimentele. Intr-o tigaie se topeste untul, se pune restul de branza rasa si se lasa sa se rumeneasca putin. Se adauga ouale. Se rumeneste frumos la foc iute. Mod de servire Se poate servi cu salate reci, sosuri albe sau rosii
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 1 pahar mic cu malai, 2 linguri gris, 6 linguri zahar, 1 litru lapte ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 300 gr. smantana, 5 oua, 2 pahare malai, 1 pahar faina, 1 lingura zahar, 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 g zahar pudra, 200 g unt, 125 g faina, 125 g malai, 1 lingurita scortisoara, sare Mod de preparare: Se freaca untul spuma. Se adauga zahar, scortisoara, malaiul, faina, sare si se framinta un aluat care se intinde intr-o foaie de 1cm grosime. Se taie patrate, se asaza intr-o tava neunsa si se coc. Se presara cu zahar si scortisoara Mod de servire Se servesc calde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litru lapte, 5 linguri gris, 5 linguri malai, 8 linguri zahar, 6 oua, 3 linguri unt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com