sangerete cu malai
Pagina 1 din 5
Te-ar mai putea interesa:
malai mere, turta de malai ca la gorj, malai cu lapte acru, malai la cuptor traditional, malai dospit, turta de malai, malai cu iaurt, malai, malai lapte acru ardelenesc, terci malai
Pestele ales tare bine curatam . Taiem in felie, piperam cu sare si piper macinat alb sau negru dupa care invelim cu malai. Se lasa asa 2 ore. Luam o tigaie teflonate in care punem ulei si punem la foc cand fierbe fielele de peste punem in teflon, . prajim in foc mediu 8 minute. . La servire putem folosi langa peste cartofi de paie. cu castraveti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... completeaza cu lapte sau cu malai, daca mai e nevoie, astfel incat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cand eram mica. Pestele cu malai este deci o reteta culinara veche ... , tot mai bun e faina de malai. Ingrediente: - 5-6 bucati de peste - 2 oua - faina de malai - faina alba - sare, piper, condimente pentru peste Procedura ... prin faina, prin oua, prin malai si prajim bine pe ambele ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... de vreaubio.ro Waffele cu malai sunt dupa reteta Anei Olsen ... ceva dulce. M-a intrigat ideea de malai, asa ca le-am incercat ... integral - 1 cana de faina de malai ( gris de porumb ) - 4 linguri de ... ingredientele uscate: faina, faina de malai, praful de copt si coaja ... asa arata Waffele Bio cu malai, servite cu dulceata de caise ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... . Adauga amestecul peste terciul cu malai (daca amestecul pare moale, nu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius si unge o tava dreptunghiulara de aproximativ 20 de centimetri lungime cu ulei sau unt. Topeste untul într-o cratita, ia de pe foc si adauga zaharul amestecând. Adauga apoi rapid ouale si bate bine pâna când compozitia devine omogena. Amesteca laptele batut cu bicarbonatul de sodiu si adauga peste amestecul din cratita. Toarna treptat malaiul, faina si sarea peste compozitie si amesteca bine pâna când nu mai sunt deloc cocoloase. Toarna...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... platou, Pestele se da ptin malai si se pune la prajit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Drojdia se dizova in apa calduta si se lasa 5-10 minute. Faina se amesteca cu malaiul si cu sarea si se lasa in mijloc o gropita in care punem drojdia cu apa. Amestecam si framantam. Adaugam apoi, pe rand, uleiul, smantana si porumbul, amestecam si framantam bine, cel putin 10 minute. Lasam aluatul sa creasca minim 45 de minute. Ungem cu ulei o tava de rotunda de cuptor (eu am folosit una de silicon). Dupa ce a crescut aluatul, il impartim in 14 mingiute si le asezam in tava dand astfel o ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru aluat se amesteca faina alba cu malaiul, se cern intr-un castron, se adauga zaharul, coaja de lamaie, galbenusurile si untul.Ingredientele se amesteca cu mixerul pentru inceput la viteza minima, apoi la viteza maxium. Se framanta aluatul pe suprafata de lucru presarata cu faina.Aluatul se tine 1 ora la rece, rulat in folie.Se intinde aluatul pe o suprafata presarata cu faina in strat de 1 1/2cm grosime.Cu ajutorul unei forme sau al unui pahar se taie rondele cu diametrul de 4 cm.Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu Pesto. - 600 g faina, 150 g malai, un cubulet de drojdie, o lingura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de copt, 1 lingurita sare, 1 cana malai grisat, 2 linguri zahar praf, 2 oua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... vaci, 300 g smintina, 5 oua, 2 pahare malai, 1 pahar faina, 1 lingura zahar, 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , sare, marar dupa gust si malai cat este necesar pentru a obtine ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cascaval ras pe deasupra. - 1/2 kg malai, 4 oua, 1/2 l lapte, 3 linguri unt, 3 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mare luna asta :)): cartofi in malai . Iata cum i-am facut. Ingrediente ... dupa gust vreo 3-4 linguri de malai 1 lingurita de boia un praf ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , 150 g telemea de oaie, 4 linguri malai, o legatura marar (optional), o lingura unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , pana prinde o crusta roz. - 1/2 kg malai, 1 lingura de untdelemn, 3/4 l lapte, 1/2 lingurita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gust puternic, bogat in fier, sangeretele este o specialitate regasita in mai ... pana in Argentina. Reteta de sangerete este simpla: sangele pastrat de ... pesmet, si mirodenii. In Romania, sangeretele este popular in special in ... sangele proaspat de porc. Reteta: Sangerete Ingrediente: 2 - 2,5 litri sange proaspat de ... o distributie uniforma a amestecului.[/tip] Puneti sangeretele la fiert la...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Sângele proaspat de porc se pune într-o cratita si se acopera cu apa rece. Dupa ce s-a închegat, se adauga putina sare si se lasa la fiert câteva minute. Apoi se scoate cu o paleta si se pune la racit. Într-o cratita mare se fierb timp de 2 ore soriciul si carnea de porc, împreuna cu 2 linguri de sare si foile de dafin. Dupa ce s-au racit se dau prin masina de tocat împreuna cu sângele fiert. Orezul de pune la fiert la foc mic timp de 10 minute, dupa care se scurge de apa. Ceapa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Grozav, de cand prajesc in malai nu mai folosesc faina Taiem rondele mai groase, le stergem, le saram pe toate partile. Dupa 30 min le dam bine prin malai. Ca malaiul sa se prinda bine secretul e ca pestele sa nu fie foarte uscat ci putin umed. Prajim in tuci in uleiul incalzit. Intoarcem pe ambele parti si cand e rumenit scoatem pe servetele. Facem un mujdei de usturoi cu ulei demasline si smantana sau iaurt gras.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com