sangerete cu malai
Pagina 2 din 5
Te-ar mai putea interesa:
malai mere, turta de malai ca la gorj, malai cu lapte acru, malai la cuptor traditional, malai dospit, turta de malai, malai cu iaurt, malai, malai lapte acru ardelenesc, terci malai
Sângele proaspat de porc se pune într-o cratita si se acopera cu apa rece. Dupa ce s-a închegat, se adauga putina sare si se lasa la fiert câteva minute. Apoi se scoate cu o paleta si se pune la racit. Într-o cratita mare se fierb timp de 2 ore soriciul si carnea de porc, împreuna cu 2 linguri de sare si foile de dafin. Dupa ce s-au racit se dau prin masina de tocat împreuna cu sângele fiert. Orezul de pune la fiert la foc mic timp de 10 minute, dupa care se scurge de apa. Ceapa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Freaca untul, zaharul, mamaliga si faina. Adauga coaja de lamâie si ouale. Acopera cu o folie alimentara si pune la frigider pentru o ora, pâna se întareste putin. Pune o hârtie pentru copt într-o tava si pune cu lingurita gramezi mici din compozitie în tava. Coace în cuptorul încins timp de 5 - 6 minute, pâna ce marginile biscuitilor sunt usor aurii. Scoate din cuptor si lasa sa se raceasca timp de 15 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 150 g telemea de oaie, 4 linguri malai, o legatura marar (optional), o lingura unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , pana prinde o crusta roz. - 1/2 kg malai, 1 lingura de untdelemn, 3/4 l lapte, 1/2 lingurita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gust puternic, bogat in fier, sangeretele este o specialitate regasita in mai ... pana in Argentina. Reteta de sangerete este simpla: sangele pastrat de ... pesmet, si mirodenii. In Romania, sangeretele este popular in special in ... sangele proaspat de porc. Reteta: Sangerete Ingrediente: 2 - 2,5 litri sange proaspat de ... o distributie uniforma a amestecului.[/tip] Puneti sangeretele la fiert la...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Grozav, de cand prajesc in malai nu mai folosesc faina Taiem rondele mai groase, le stergem, le saram pe toate partile. Dupa 30 min le dam bine prin malai. Ca malaiul sa se prinda bine secretul e ca pestele sa nu fie foarte uscat ci putin umed. Prajim in tuci in uleiul incalzit. Intoarcem pe ambele parti si cand e rumenit scoatem pe servetele. Facem un mujdei de usturoi cu ulei demasline si smantana sau iaurt gras.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... crap prajit in crusta de malai are o dulceata aparte si o textura ... neexperimentati bucatari, pestele fript in malai are totusi cateva secrete pe ... caras sau crap 200 grame malai 500-600 ml ulei, pentru ... , dar nu prea uscat, prin malai. Puneti pestele la fript, cu ... ] Pestele fript in crusta de malai se serveste fierbinte sau la ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente: 1 l lapte 3 oua 50 g zahar vanilinat 300 g malai 150 ml ulei 200 g zahar Mod de preparare: Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga uleiul si laptele si se amesteca. Adaugam malaiul si un praf de sare si mixam . Ungem o tava cu ulei si turnam compozitia de mai sus, dupa care dam tava la cuptor la foc mic, pentru cca. 1 ora sau pana cand prajitura se rumeneste frumos si se desprinde de pe marginile tavii. Pofta buna !
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
... de usturoi) -3 linguri faina de malai - 3 foi de dafin -ulei pentru ... se tavalesc prin faina de malai. Apoi se prajesc chiftelele in ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... g. faina - 200 g. unt (rece) - 150 g. malai - 1 ou - 100 g. zahar pudra - 1 pliculet ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... ! Ingrediente: un litru de lapte, malai cat pentru un terci mai ... . Adauga amestecul peste terciul cu malai (daca amestecul pare moale, nu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sare, piper ulei 1-2 linguri de malai ceapa verde caciotta/cheddar/cascaval ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... stiti. Bunica era experta in malai dulce! I-am pastrat denumirea de ... vedere istoria porumbului. Ingrediente 1 pahar malai 1 pahar faina alba 2 oua batute ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... de peste - condimente pentru peste - malai - ulei pentru prajit Reteta in ... pestele, apoi il dam prin malai, apoi prin ouale batute usor ... omleta, apoi din nou prin malai. Intr-o tigaie incapatoare incingem uleiul ... dam pestele de 2 ori prin malai, asa crusta va fi mai ... o mana pentru a da pestele prin malai si cealalta pentru a-l da prin ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... - 60 g faina - 150 g faina de malai - 3 oua - 110 g unt moale - 300 ... se amesteca faina, faina de malai, unt, sare si apa pana ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... incredere...Paine taraneasca integrala cu malai INGREDIENTE 300 gr faina de ... ( nu malai) o gasiti la Plafar 300 gr faina integrala de grau ... : Preparam painea taraneasca integrala cu malai in felul urmator: Punem in ... . Taiem painea taraneasca integrala cu malai numai dupa ce s-a racit complet ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
... de pui - 2 linguri mari de malai - 200-250 g. smantana - smantana si ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Crapul este preferatul meu, nu-l prepar decat prajit sau la gratar pentru ca asa imi place cel mai mult. Data viitoare cand voi gati peste mi-am propus sa fac o saramura, asa ca.... stati pe aproape. INGREDIENTE: un crap malai sare PREPARARE: Curatam pestele, il feliem, il saram si-l dam bine prin malai pe toate partile. Daca nu va place asa crocant puteti folosi faina. Il prajim in baie de ulei. Servim cu mamaliguta si neaparat mujdei de usturoi! Pofta buna!
Reţetă de pe bucatariaportocalie.blogspot.com
by Alice albinutza De Revelion am facut o garnitura noua pentru friptura de pui si rata la cuptor. Cautand pe net am gasit o reteta simpla si destul de buna, am mai adaptat-o putintel astfel incat v-o prezint si voua. Asadar ingrediente : cartofi - cam 1 kg sare ulei de masline, ulei de floarea soarelui cateva fire de patrunjel poaspat tocat marunt Cartofii se curata de coaja se spala bine cu apa rece si se taie in felii mari si groase sau cuburi. Se pun la fiert in apa cu sare, cam 20 de ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro