Cauta in 17.642 retete
... pregatesc 10 jumatati din piept de pui, se marineaza cu sare, piper negru, 50 ml ulei ... , cu sare si piper alb. Urda se farâmiteaza. Pieptii de pui se taie pe lateral, se umplu în interior cu o lingurita ... portioneaza în 20 bucati egale. Se scot scobitorile de la pieptul de pui umplut. Pieptul de pui se taie felii subtiri, se aseaza pe farfurie...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pâna când amestecul e omogen si adauga sare si piper. Pieptul de pui se va taia în cubulete si se va freca cu ... , un condiment pentru carne de pui. Ceapa verde si usturoiul se ... devin aurii, adauga carnea de pui si lasa totul la foc ... grasimea din conopida pane. Când puiul este si el rumenit, adauga ... , iar pe deasupra vei adauga puiul în sos de smântâna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai mare dragul sa inmoi bucatelele de carne. Ingrediente: 1 piept de pui sare/piper 2 albusuri 3 linguri amidon alimentar Pentru sos: 3 linguri ... 1 lingurita praf usturoi 2-3 lingurite susan sare, piper Taiati felii pieptul de pui si condimentati-l cu sare si piper. Bateti albusurile cu ... serveste cu orez, carnea de pui taiata felii si cu sos ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se fierbe pieptul de pui crud pana devine moale. Se taie marunt si pieptul de pui fiert si pieptul de pui afumat.Se aseaza intr-o oala medie, iar peste se pun ciupercile scoase si scurse in prealabil din saramura. Se adauga piper supa gust. Se rade branza Asiago maturata peste acest amestec si se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade. Dupa 10 minute se adauga si sucul de rosii dupa gust....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb toate legumele în apa cu sare si putin piper, apa fiind necesara doar cât sa le acopere. Cu cât aceasta scade, se mai adauga apa în completare. Separat, acelasi lucru se întâmpla si cu pieptul de pui, care este fiert pe jumatate înainte de a-l adauga în mâncare. Când legumele sunt aproape fierte, se adauga si carnea si se lasa la scazut. Când ajunge la consistenta pe care o doriti, se adauga 2-3 linguri de bulion, si optional marar. Pofta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... http://www.culinar.ro/ :) Ingrediente: (cam ca in Poza 1) - 1 piept de pui - o varza rosie mica - o ceapa - 300g ciuperci - un paharel vin ... , se pune putina sare si se introduc frunzele) - Poza 2 Pieptul de pui se taie felii mai ... cat de mare e felia de pui) - Poza 5 Se ruleza feliile de piept de pui - poza 6 Se aseaza rulourile obtinute mai devreme in frunzele ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... -o tigaie topesti untul si pui bucatile de pui la rumenit cateva ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... taiem in bucati maricele, la fel procedam si cu pieptul de pui, fara piele si os, fiert si racit, inainte. Intr ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lapte. Între timp, caleste ceapa taiata marunt împreuna cu pieptul de pui tocat. Când carnea capata o culoare mai deschisa, atunci poti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... conserva de piersici 4 bucati piept de pui 1 1/2 lingurita praf curry 2 linguri ... , iar azi va povestesc de puiul servit alaturi de piersica prajita ... -le de suc. Sucul pastrati-l intr-un pahar. 3 Spalati pieptul de pui si daca este necesar taiati-l in bucati - depinde de piept. Feliile de piept le condimentati cu ... ulei. 5 In tigaia si uleiul ramas de la...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la macerat ... rind in urmatoarea ordine: ceapa taiata solzi, morcovul ras, pieptul de pui, ardeiul taiat fisii lungi ... , ghimbir, oregano, piper negru sau rosu. Cind sint aproape gata, se ... gust, se pot adauga: chili, boia iute, piper verde. - 1 piept de pui, 1 mango sau citeva bucatele ... ananas, 6-7 ciuperci, 1 morcov mic,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Amesteca într-un bol mare avocado, bucatile de pui, ceapa si coriandrul. Pune ingredientele pentru vinegreta într-un borcan cu capac. Strânge bine capacul si agita puternic pentru ca ingredientele sa se omogenizeze. Toarna viengreta deasupra salatei, dupa gust, si amesteca cu grija pentru a acoperi toate ingredientele. Poti pastra restul de vinegreta în borcanul închis ermetic, la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... jumatate din foaie. Deasupra adaugati fâsii de ardei gras, piept de pui la gratar si sos barbecue. Acoperiti cealalta jumatate de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se scoate pieptul de pui din frigider cu o jumatate de ora înainte de preparare ... . Pesmetul se amesteca cu susan. Pieptul se transeaza în 20 felii egale ... pe fiecare parte feliile de pui, pâna ce devin aurii, în jur ... usor pentru omogenizare. Feliile de pui se servesc alaturi de salata ... cherry si 2 linguri de sos olandez si mango peste pieptul de pui în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Spalati ciupercile, indeparteti piciorusele, apoi lasati ciupercile la uscat pe un servetel. 2. Puneti carnea intr-un bol ,adaugati patrunjel, ceapa, masline, ulei de masline, pasta de rosii si amestecati totul foarte bine. Adauga condimente(sare - piper - boia de ardei) si amestecati din nou. 3. Acum umpleti ciupercile cu amestecul pe care l-ati facut inainte si le asezati in tava de copt. Apoi puneti tava la cuptor pentru 20 de minute la foc mic. 4. Dupa ce trec 20 de minute scoateti...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pieptul de pui, ceapa, usturoiul, morcovii si verdeata se dau prin masina de tocat (painea, nemuiata se da la urma pentru a curata masina).Se adauga cele 2 oua si se sareaza si pipareaza dupa gust.Se omogenizeaza bine.Se adauga faina(o lingura)si pesmet.Se tavalesc prin susan si se prajesc in uleiul incins,dupa care se scot pe hartie absorbanta, pentru a indeparta surplusul de ulei incins
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Ingrediente si cantitati: 450 g piept de pui, dezosat si fara pielita, taiat in cubulete 300 g iaurt ... zeama de lamaie 1 ardei gras, rosu, taiat marunt, in cubulete 227 ... , taiat in bucatele Mod de preparare: 1. Asaza cubuletele de piept de pui intr-un bol. Amesteca iaurtul, sosul barbecue, coriandrul, coaja ... -15 minute. 2. Infige bucatile de pui pe 4 frigarui, alternand carnea...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie legumele cubulete, rondele sau rase (dupa preferinta fiecaruia), iar morcovul si telina trebuie puse primele la fiert în apa cu sare si piper. Carnea o fierbeti separat pentru a iesi toata grasimea din ea, si o adaugati peste legume când acestea sunt aproape fierte. Dupa ce ati testat daca sunt fierte suficient, adica nici tari, dar nici foarte moi, adaugati bulionul si mai lasati 10 min pe foc. La final se adauga patrunjelul în cantitatea dorita. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face un aluat din ingredientele de mai sus, destul de consistent pentru a putea fi intinse 2 foi. Pentru umplutura se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei, api se adauga ciuperca taiata si carnea cubulete.Se lasa sa se inabuse cam 10 min, apoi se adauga patrunjelul, boiaua, sarea si piperul. Se intinde o foaie in forma, se adauga umplutura si se aseaza cealalta foaie. Se da la cuptor, incazit in prealabil, la 180 grade, 30 min. Pofta buna!!! Am folosit o forma in forma de margareta,...
Reţetă de pe retete.eva.ro