Cauta in 21.308 retete
... prepara 500 g de maioneza. Pune în salata 3/4 din maioneza si amesteca. Dupa ... ultimul sfert de maioneza ramas si cu alte legume decoreaza salata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam bine si rupem frunzele de salata. Fierbem ouale tari iar pestele afumat il alegem de piele si oase. Intr-un castron amestecam toate ingredientele tocate, stropim cu zeama de lamaie, ulei , condimentam si servim. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , o data la 2-3 zile prinde bine o salata simpla de cruditati ca si ... imi place mie la aceasta salata este ca i se simte aroma ... era foarte aromat. Am servit salata cu biscuti digestivi, am descoperit ... , care s-au potrivit de minune salatei de cruditati. Pentru o varianta mai "light" a salatei, daca nu doriti sa folositi sos de usturoi sau ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... culinare interesante pentru dressing de salata. Am participat cu reteta mea ... premiu 5 boluri Villeroy & Boch pentru salata dar si noile dressinguri pentru ... cat si dressingul Knorr cu o salata de paste cu sos tzatziki ... , eu am folositi Fusili tricolori) - 1/2 gogosar - 1/2 ardei galben - 200 gr de ... Salad Dressing Tzatziki Dressingurile pentru salata de la Knorr se folosesc ... pentru...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Toate legumele se fierb in apa si se taie cuburi ca la orice salata.Se pune sare piper,knor de legume dupa gust.Maioneza:se pun 2 lingurite de mustar intru-n bol si se adauga ulei ca la o maioneza normala.Atentie! cand incepe sa separe mustarul de ulei se pune zeama de lamaie.In felul acesta se poate face cata maioneza dorim(se poate inlocui lamaia cu otetul in functie de gust).Se adauga maioneza la salata se orneaza
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala salata, se zvanta ,se rupe cu mana si se pune intr un bol. Se adauga ceapa tocata marunt,avocado,rosiile taiate feliute si masline. Se adauga apoi oul feliute si pestele scurs de sosul din conserva. Se amesteca cu 2 linguri ulei, o lingura otet, se sareaza,se pipereaza si se poate servi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 4-5 linguri ulei, 2 cepe de apa, 1 gogosar mic, putina mazare conservata, putina ... cu mazarea conservata. Se da salatei forma dorita, se presara deasupra ... colturi se pun sferturi de gogosar (pot sa lipseasca). Se serveste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... asta le-am umplut cu o salata de ton, foarte simplu de facut si foarte delicioasa. Apropo, salata aceasta poate fi servita ca ... ceapa verde - 2 rosii - frunze de salata verde - sare, piper dupa gust ... nostru rulat: punem intai cateva frunze de salata... ...apoi 2-3 linguri de salata de ton... ...apoi ateva felii de rosie (saram putin si ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se spala bina salata, leurda si restul legumelor. Salata verde, leurda, menta se toaca mai marunt sau se rup cu mana. Ridichile se taie rondele, la fel si ceapa. Ardeiul iute se toaca cat mai marunt. Se amesteca toate aceste ingrediente, se adauga ulei de masline, otet balsamic, zeama de la o jumatate de lamaie si sare. Salata de leurda cu ardei iute si menta se poate servi simpla sau cu cartofi prajiti sau cu ce doriti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiem somonul marinat fasii. Desfacem portocala, indepartam pielita alba si o taiem bucati mici. Rupem salata bucati. Le punem intr-un bol si adaugam samburii de rodie si porumbul. Taiem ceapa rosie fideluta si o punem in bol. Punem zeama de limeta, zeama de portocala si uleiul de masline si amestecam usor. Pentru a-i da o nota mai festiva am ales o prezentare minimalista. Am asezat in niste vase mici cate doua frunze de salata, apoi am adaugat cate putin...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cubuletele de cartofi, frunzele de salata si apa si lasa supa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se inmoaie putin.Se adauga salata verde taiata fideluta ,se adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca ingredientele într-un bol. Se serveste cu sos pentru salate cu ghimbir si lamâie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
o cana fasole uscata, 16 masline, 1/2 gogosar sau ardei, un morcov, 1/2 ceapa, sare, otet Mod de preparare: Se fierbe fasolea si cind este aproape gata, se adauga morcovul taiat rondele. Se lasa la fiert pana cind morcovul este semi fiert. Dupa ce se raceste, se amsteca cu restul ingredientelor. Toata salata are aproximativ 450 cal si 10 g grasime (4 masline 25 cal si 2.5 g grasime)
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cartofii se taie felii subtiri, ceapa se taie julienne, iar rosiile cherry se taie jumatati. Intr-un castronel se pun cartofii, ceapa verde, maslinele, se amesteca usor sa nu sfaramam cartofii, apoi adaugam mixul de salata si rosiile cherry, scuturam usor castronelul, Din ulei si zeama de lamaie pregatim dressingul si il turnam peste salata. Dam gust cu sare si un praf de piper, apoi presaram putin oregano uscat. Se scutura lejer castronul, apoi se poate...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam bine frunzele de salata ,ceapa verde ,ridichile ,le tocam marunt le punem intr-un vas,adaugam branzica si ulei de masline,mestecam bine si le servim .
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala cartofii si se fierb in coaja sa nu se sfarame.Se curata ceapa, se spala si se taie solzisori (pe lungime).Se taie cubulete castravetii murati si gogosarii la otet .Dupa ce au fiert cortofii se curata de coaja , se taie sub forma de cuburi mai mari, apoi se pun toate intr-un bol mai mare. Se adauga maslinele intregi fara samburi, uleiul, otetul, un praf de piper si un praf de sare si se amesteca . Se gusta si se completeaza cu sare, piper sau otet dupa gust.Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un vas, amesteca mustarul, otetul, busuiocul, ardeiul si uleiul de masline. Spala ciupercile si taie-le felii. Toarna apoi peste ele amestecul de mustar si lasa-le la marinat timp de aproximativ 15 minute. Pe feliile de pâine prajita întinde foile de salata, apoi câte o lingura din amestecul cu ciuperci si peste o felie de avocado. Se serveste imediat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca într-un bol mare avocado, bucatile de pui, ceapa si coriandrul. Pune ingredientele pentru vinegreta într-un borcan cu capac. Strânge bine capacul si agita puternic pentru ca ingredientele sa se omogenizeze. Toarna viengreta deasupra salatei, dupa gust, si amesteca cu grija pentru a acoperi toate ingredientele. Poti pastra restul de vinegreta în borcanul închis ermetic, la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam salata, o uscam si o asezam pe un platou. Fierbem cartofii in coaja apoi ii curatam si ii taiem cubulete mici. Fierbem oul, il taiem in sferturi si il asezam peste cartofi. Punem apoi fasii de somon afumat deasupra. Adaugam cateva capere. Asezonam cu sare de mare si piper. Facem apoi un dressing din iaurt, zeama de limeta si marar tocat marunt cu care vom servi salata.
Reţetă de pe retete.eva.ro