Cauta in 16.330 retete
Se pregateste carnea de porc asezonand-o cu sare,piper,condimentele ,cimbrul si se lasa la marinat 20-30 minute. In acest timp se calesc ciupercile impreuna cu ceapa timp de cateva minute. Se pune carnea peste o folie alimentara pentru a o putea rula mai bine si se aseaza un strat de cascaval apoi se pun ciupercile si se ruleaza usor pentru a nu curge ciupercile. Se leaga apoi cu o ata rezistena ,se pune intr-o tava iar in tava se pune vinul . Se da la cuptor timp de 1 h si 30-40 minute, ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Made by Liana Aperitiv sau fel principal de mancare? De ce sa fim asa de restrictivi? Placinta poate fi si una si alta! O poti prepara cu carne sau, daca doresti, o poti face mai usurica, in variante cu legume. Eu am ales varianta combinata, adica si cu legume, si cu carne ;-) Dupa o reteta din revista Click Pofta Buna nr.2/2011. Pregatire: 40' Prajire: 10' Coacere: 45' Ingrediente: Pentru aluatul de placinta: 400g faina, 75g unt, 20g drojdie, 200ml lapte, 1 lingurita sare, 1 lingura seminte...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
Ingrediente 1 piept pui 200 gr spanac 200 gr telemea oi 1 ardei capia rosu sare, piper Mod de preparare Se bate pieptul de pui cu ciocanul pentru snitele pana obtinem un dreptunghi.Condimentam cu sare si piper. Punem un strat de spanac pe suprafata pieptului. Daca e spanac congelat doar il stoarcem bine de excesul de apa. Daca aveti spanac proaspat il opariti mai intai apoi il tocati marunt cu cutitul. Apoi punem un strat de branza faramitata si la final ardeii taiati fasii lungi. Se ruleaza...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Dragostea mea pentru dulciuri Chiar nu are niciun leac. Vreau un desert zi de zi. Azi: rulada cu dovleac.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... o noua reteta, de data aceasta o rulada aperitiv cu cartofi si carnati ...
Reţetă de pe bucataria-lui-vlad.blogspot.com
Dr.Oetker aduce bucuria prajituritului prin lansarea Campaniei de primavara ,,Sarbatorile au gustul prajiturilor de casa". De aceasta data am pregatit un aperitiv gustos si foarte usor de preparat. Imi place ce a iesit - totusi, la capitolul "look" am nevoie de cateva imbunatatiri ;)) Timp de preparare: cca. 30 minute Timp de coacere: 10 minute Ingrediente: Pentru aluat: 2 legaturi patrunjel proaspat, 4 albusuri, 1 varf de cutit cu sare, 4 galbenusuri, 100 g smantana, 1 varf de cutit cu...
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com
Avem nevoie de: 500 gr Carne tocata 70 gr orez 100ml lapte 1 ceapa medie 1 ardei rosu 1 ou sare,piper Pt Umplutura : 150 gr brinza telemea(sarata) ceapa verde ardei acru sau castravete (taiat felii ) marar,parunjel verde sare,piper 2 catei de usturoi 3-4 oua fierte tare (la alegere) Brinza se da pe razatoarea mare,marar-ul/parunjelul se toaca marunt ,usturoiul la fel se taie mic si ceapa felii.toate se amesteca bine si se vor pune peste carne in tava de chec. Ceapa si ardei se calesc foarte...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Avem nevoie de: -1 bucata de cascaval 300 g(Ementaler 45% grasime) Pentru umplutura: - 200-250 g sunca presata - 3 oua fierte(tari) - 1 ceapa mica - 2-3 catei de ustroi - 125 g unt - 150 brinza topita - patrunjel verde tocat foarte marunt, - sare si piper dupa gust Mod de pregatire: Sunca presata,ceapa,ustroiul,ouale fierte si patrunjelul,toate tocate marunt, se pun intr-un vas mai mare.Se adauga untul si brinza topita(la temperatura camerei,taiat cubulete) si se amesteca bine toate ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Imi dau seama acum, pentru a nu stiu cata oara, ca mie imi plac foarte mult prajiturile sub forma de rulada. Mi se par frumoase si cochete. Dar le fac foarte rar. Nu stiu de ce, fiindca se pregatesc foarte rapid, de fapt. Si sunt o gramada de combinatii si arome pe care le poti varia. Si sunt faine, am mai spus :) Asa ca, nota pentru mine, sa fac mai des rulade dulci. Zilele trecute am
Reţetă de pe ankiradu.blogspot.com
In privinta timpului de fierbere exista mai multe teorii: 15-20 minute sau 30 minute. Aceasta reteta am facut-o de mai multe ori, deci am incercat diferite timpuri de fierbere . Si din experienta am vazut ca daca carnea o fierb prea mult timp devine fibroasa si isi pierde din gust, iar cand vrem sa o taiam nu reusim prea bine. Deci, am adaptat timpul in functie de ce am vrut ca si textura si gust. Puteti incerca cele doua tipuri de fierbere. O bucata o fierbeti 15-20 minute si cealalta o...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... cm. Se sareaza. Se fac rulade umplute cu castraveti murati taiati felii. Ruladele legate sunt asezate intr-o cratita bine unsa cu untura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cimbru. Se servesc alaturi de rulada de porc si legumele prajite. Cind rulada este gata, se pot pune deasupra felii de casca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Se ruleaza si se leaga. Rulada se unge cu ulei apoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... a ramas cu mirodenii se asaza rulada de carne si se mai ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si brinza rasa. Se pune rulada la rece o ora. Se taie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si busuiocul tocat. Se serveste rulada cu soteul de legume. - 1-2 felii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cascavalul ras pe partea de rulada care a stat in tava, rulezi ... sa prinzi prosopul si dai rulada la rece. O desfaci apoi din ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tocatura sa imbrace (acopere) ouale. Rulada se asaza incet pe o tava ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Se leaga doua capete si rulada se fierbe in apa cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Dupa citeva ore, se taie rulada n felii subtiri. - Bucati mici de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro