rulada cu halva
Pagina 5 din 5
Se pregateste carnea de porc asezonand-o cu sare,piper,condimentele ,cimbrul si se lasa la marinat 20-30 minute. In acest timp se calesc ciupercile impreuna cu ceapa timp de cateva minute. Se pune carnea peste o folie alimentara pentru a o putea rula mai bine si se aseaza un strat de cascaval apoi se pun ciupercile si se ruleaza usor pentru a nu curge ciupercile. Se leaga apoi cu o ata rezistena ,se pune intr-o tava iar in tava se pune vinul . Se da la cuptor timp de 1 h si 30-40 minute, ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fel se fac si cele cu cartofi,halva,visine.pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
600 gr. faina, 1 litru lapte, 100 gr. zahar, 50 gr. nuci pisate, 60 gr. grasime(unt, ulei sau untura, de preferat untul) Mod de preparare: Se incinge grasimea, se pune faina si se prajeste pana ce capata o culoare mai inchisa(fara sa fie arsa), se stinge cu laptele clocotit, in care s-a dizolvat zaharul. Se amesteca mereu ca sa nu ramina cocoloase. Se ia de pe foc, se amesteca cu nucile, se ia cu lingura si se asaza pe farfurie. In loc de lapte se poate stinge cu sirop facut cu zahar si apa....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Esti la cura? Primejdie! Trebui facut mare efort Sa te opresti la o felie Si nu dupa un sfert de tort. INGREDIENTE pentru rulada 6 oua 6 linguri de zahar 6 linguri de faina 3 linguri ulei dulceata (am folosit dulceata de coacaze) Ingrediente pentru crema 1000 gr iaurt gras (am folosit un borcan mare [&] Post-ul TORT CUPOLA CU RULADA SI CREMA DE IAURT apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Reteta este relativ simpla insa necesita timp si rabdare. Am luat-o de site-ul ardei-iute.ro". Ca ingrediente avem nevoie de carne tocata (eu am folosit piept de pui), spanac (am avut congelat), ceva condimente dupa gusturi, doi-trei catei de usturoi, aluat de foietaj, mac, doua oua, pesmet, doua felii de paine inmuiate in lapte si o lingura de bulion. Dupa ce se decongeleaza spanacul (daca este proaspat se fierbe), se mixeaza in blender cu usturoiul si se lasa deoparte pana ii vine randul....
Reţetă de pe sara-2009.blogspot.com
Blat: 5 oua 10 linguri zahar 2 linguri ulei 6 linguri mari de faina 1 lingura de cacao Albusurile se bat spuma, se adauga treptat zaharul si se bate compozitia bine pana se topeste tot zaharul si se obtine o spuma densa si lucioasa. Se incorporeaza galbenusurile si apoi uleiul. La final se pune faina si se amesteca usor. Se ia din compozitia de blat o cescuta si se coloreaza cu cacaua. Se pune compozitia in sprit si se fac ornamente direct in tava tapetata cu hartie de copt. Se introduce tava...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
2 linguri miere, 3 oua, 100 gr. gris, 100 gr. nuci, 50 gr. zahar tos, putina coaja de lamiie rasa, crema de nuci Mod de preparare: Se bat ouale intregi, impreuna cu zaharul, mierea si coaja de lamiie rasa, pana se obtine o spuma. Se adauga grisul si nucile date prin masina. Se pune compozitia intr-o forma tapetata cu hirtie; se coace pana se aureste. Dupa ce s-a racit, se umple cu crema de nuci. Se poate orna.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cand flori albe stau sa cada Din copaci, in gingasa ninsoare, Noi savuram o rulada Dulce ca o zi cu soare. INGREDIENTE pentru blat 6 oua 6 linguri de zahar 6 linguri de faina 3 linguri de ulei ingrediente pentru crema jumatate borcan de gem de prune 250 gr mascarpone 100 gr ciocolata alba 200 [&] Post-ul RULADA CU GEM DE PRUNE SI CREMA DE MASCARPONE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
350 g cascaval, 100 g unt, 100 g faina, 5 oua, smanatana pentru servire Mod de preparare: Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Se freaca gabenusurile de oua cu faina si untul. Daca cascavalul nu este sarat se adauga putina sare sau vegeta. Se adauga 250 de grame din cascavalul ras. Albusurile de oua se bat spuma si se adauga la compozitie. Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu faina si se da la cuptor la foc potrivit pentru circa 30 de minute. Se scoate din coca din tava pe un prosop...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Am gasit reteta rulada cu ciuperci.in sos de vin de pus pozele de aici acolo Minun
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Pentru copiii cuminti, Care asculta de parinti, Avem o dulce rasplata: Felii cremoase de rulada.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Made by Liana Aperitiv sau fel principal de mancare? De ce sa fim asa de restrictivi? Placinta poate fi si una si alta! O poti prepara cu carne sau, daca doresti, o poti face mai usurica, in variante cu legume. Eu am ales varianta combinata, adica si cu legume, si cu carne ;-) Dupa o reteta din revista Click Pofta Buna nr.2/2011. Pregatire: 40' Prajire: 10' Coacere: 45' Ingrediente: Pentru aluatul de placinta: 400g faina, 75g unt, 20g drojdie, 200ml lapte, 1 lingurita sare, 1 lingura seminte...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
400 g spirale, un catel usturoi, 75 ml smantana, o vinata, 2 linguri suc de lamiie, 2 linguri ulei, 200 g carne tocata, 100 g mozzarella, un borcan sos de spaghete bolognese Mod de preparare: Macaroanele se fierb in apa sarata. Se toaca usturoiul mare si se amesteca cu branza rasa, smantana si condimente. Vinata se spala si se taie felii. Se sareaza si se stropeste cu zeama de lamiie. Se intinde pe fiecare felie de vinata amestecul de branza, se ruleaza apoi se prinde cu scobitori. Carnea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente 1 piept pui 200 gr spanac 200 gr telemea oi 1 ardei capia rosu sare, piper Mod de preparare Se bate pieptul de pui cu ciocanul pentru snitele pana obtinem un dreptunghi.Condimentam cu sare si piper. Punem un strat de spanac pe suprafata pieptului. Daca e spanac congelat doar il stoarcem bine de excesul de apa. Daca aveti spanac proaspat il opariti mai intai apoi il tocati marunt cu cutitul. Apoi punem un strat de branza faramitata si la final ardeii taiati fasii lungi. Se ruleaza...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
350 g cascaval, 100 g unt, 100 g faina, 5 oua, smanatana pentru servire Mod de preparare: Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Se freaca gabenusurile de oua cu faina si untul. Daca cascavalul nu este sarat se adauga putina sare sau vegeta. Se adauga 250 de grame din cascavalul ras. Albusurile de oua se bat spuma si se adauga la compozitie. Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu faina si se da la cuptor la foc potrivit pentru circa 30 de minute. Se scoate din coca din tava pe un prosop...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Dragostea mea pentru dulciuri Chiar nu are niciun leac. Vreau un desert zi de zi. Azi: rulada cu dovleac.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... o noua reteta, de data aceasta o rulada aperitiv cu cartofi si carnati ...
Reţetă de pe bucataria-lui-vlad.blogspot.com
Dr.Oetker aduce bucuria prajituritului prin lansarea Campaniei de primavara ,,Sarbatorile au gustul prajiturilor de casa". De aceasta data am pregatit un aperitiv gustos si foarte usor de preparat. Imi place ce a iesit - totusi, la capitolul "look" am nevoie de cateva imbunatatiri ;)) Timp de preparare: cca. 30 minute Timp de coacere: 10 minute Ingrediente: Pentru aluat: 2 legaturi patrunjel proaspat, 4 albusuri, 1 varf de cutit cu sare, 4 galbenusuri, 100 g smantana, 1 varf de cutit cu...
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com
Avem nevoie de: 500 gr Carne tocata 70 gr orez 100ml lapte 1 ceapa medie 1 ardei rosu 1 ou sare,piper Pt Umplutura : 150 gr brinza telemea(sarata) ceapa verde ardei acru sau castravete (taiat felii ) marar,parunjel verde sare,piper 2 catei de usturoi 3-4 oua fierte tare (la alegere) Brinza se da pe razatoarea mare,marar-ul/parunjelul se toaca marunt ,usturoiul la fel se taie mic si ceapa felii.toate se amesteca bine si se vor pune peste carne in tava de chec. Ceapa si ardei se calesc foarte...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Avem nevoie de: -1 bucata de cascaval 300 g(Ementaler 45% grasime) Pentru umplutura: - 200-250 g sunca presata - 3 oua fierte(tari) - 1 ceapa mica - 2-3 catei de ustroi - 125 g unt - 150 brinza topita - patrunjel verde tocat foarte marunt, - sare si piper dupa gust Mod de pregatire: Sunca presata,ceapa,ustroiul,ouale fierte si patrunjelul,toate tocate marunt, se pun intr-un vas mai mare.Se adauga untul si brinza topita(la temperatura camerei,taiat cubulete) si se amesteca bine toate ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com