rulada cu halva
Pagina 5 din 5
Transferam somonul afumat pe o folie alimentara exact asa cum este in pachet doar ca il intoarcem pe partea cealalta. Frecam 200 gr crema de branza cu sare de mare si piper alb dupa gust. Dizolvam gelatina conform indicatiilor de pe ambalaj si adaugam jumatate din cantitate. Omogenizam si intindem crema deasupra somonului in strat subtire. Scobim miezul de avocado, il stropim cu zeama de lamaie si il pasam cu o furculita astfel incat sa mai ramana si bucatele. Il amestecam cu cele 100 gr...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... taiate marunt.Cand blatul de rulada s-a copt, o scoatem din cuptor si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa incercati cea mai faina rulada; are de toate: blat delicat ... , apoi se ruleaza la loc. Rulada se tine la rece pana ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Rulada de fata este una extrem de reusita, fina si delicioasa ... gustoasa!!! P.S. Daca doriti, puteti "unge" rulada si cu o portie de mascarpone ... doua straturi (suprapuse) de crema ;) P.P.S. Rulada se poate umple cu orice ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Blat: 2 oua, 60 g zahar, 50 g faina, un praf de copt. Mod de preparare: Se bat bine ouale si se amesteca cu zaharul. Se toarna faina amestecata cu praful de copt. Se coace in tava dreptunghiulara unsa si pudrata cu faina. Dupa ce s-a copt se rastoarna pe un servet umed si se ruleaza. Pentru crema se rade lamaia si se stoarce de zeama. Se amesteca branza dulce cu frisca spuma, zeama de lamaie, coaja rasa si zaharul praf. Se umple rulada si presara cu zahar pudra. Se da la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ideea asta mi-a venit pentru meniul de 2 ani a lu' Dodo. M-am gandit ca mai bine fac rulouri individuale decat sa se inghesuie lumea sa taie cate o bucata de friptura. In rulouri se poate pune ce combinatie va place, dar azi o sa v-o arat pe a mea. Ingrediente: - pulpe de pui dezosate - sunca de Praga - cascaval afumat - mustar clasic - sare, piper, usturoi, cimbru, rozmarin Mod de preparare: Se bate bine carnea, ca pentru snitele si se sareaza si pipareaza pe ambele parti. Se unge apoi cu ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Preparare: Uleiul se pune la incins intr-o cratita. Dupa ce s-a incins la foc moderat, se adauga grisul, amestecandu-se vreme de 10 minute. In apa fiarta dizolvam zaharul. Dupa dizolvarea zaharului adaugam sofranul si apa de trandafir. Toate acestea se pun peste gris, amestecand repede, ca sa nu se formeze cocoloase. Compozitia se pune intr-o forma de placinta si este lasata sa se raceasca. Se orneaza cu migdale. POFTA BUNA TUTUROR!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... a ramas cu mirodenii se asaza rulada de carne si se mai ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 cotlete de porc, 2 felii mari de gogosar murat, 2 felii de cascaval moale, o lingura de mustar, sare, piper, 2 felii de sunca, ulei Mod de preparare: Se bate carnea putin, se presara sare, piper si se unge cu mustar. Pe fiecare bucata de carne se pune cite o felie de gogosar murat, una de sunca si una de cascaval. Se ruleaza si se prinde cu cite o scobitoare. Se prajesc rulourile in ulei. Mod de servire Se serveste cu cartofi cu usturoi la cuptor
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Aceasta e una dintre retetele pe care tot vroiam sa o incerc, dar am tot amanat-o, ca asa fac eu mereu: strang un folder de retete si apoi uit de ele. Insa acum le-am luat la rand si am ajuns la desertul care pe Prajituria e numit "Ochi de paun" si care in ciuda aspectului sofisticat, e foarte usor de preparat! Si pentru ca unii dintre voi au spus ca nu sunt de acord cu budinca din plic, va dau doua alternative: budinca bio, pe care o gasiti la toate magazinele de gen si budinca de vanilie ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
1-2 buturele de porc marisoare(peste un kg. fiecare), un pachet de boia de ardei(iute sau dulce), sare, piper, usturoi, cimbru, dafin, 300 gr. pulpa de porc sau de vitel. Mod de preparare: Se spala bine suprafata exterioara, eventual se rade cu cutitul sau se pirleste la aragaz unde este cazul fiecare buturel, se dezoseaza incercind sa se scoata carnea de pe os dintr-o singura bucata. Se sareza si se pipereaza toata suprafata interioara. Se adauga un strat subtire de carne slaba pulpa de porc...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... -imprejurul oualelor, in forma de rulada. Se rostogoleste pana la marginea ... aproximativ 1 ora. Mod de servire Rulada se taie felii si vor ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: 300 somon afumat Ocean Fish 300 gr crema de branza 1 avocado 2 lingurite zeama de lamaie 1 plic gelatina (10 gr) piper alb sare de mare Mod de preparare Transferam somonul afumat pe o folie alimentara exact asa cum este in pachet doar ca il intoarcem pe partea cealalta. Frecam 200 gr crema de branza cu sare de mare si piper alb dupa gust. Dizolvam gelatina conform indicatiilor de pe ambalaj si adaugam jumatate din cantitate. Omogenizam si intindem crema deasupra somonului in...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... intr-o tigaie si se prajesc ruladele de jur imprejur. Se scot ... totul cu supa de pui. Ruladele se reintroduc in tigaie si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: pentru blat: 250 gr unt sau margarina 300 ml lapte 200 gr faina 4 oua sare, piper frunze de patrunjel pentru umplutura: 300 gr crema de branza cu smantana Delaco 100 gr unt cateva frunze de ceapa verde cateva fire de marar cateva fire de patrunjel sare, piper alb 6-7 felii sunca presata Mod de preparare: Punem crema de branza intr-un bol. adaugam patrunjelul, mararul si ceapa verde tocate marunt. Adaugam untul moale, sarea si piperul si omogenizam. Se topesc 150 gr unt intr-o ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
5 oua, 1 1/2 kg spanac, 1 lingura rasa faina, 50g unt, 150g lapte, 150g sunca, 250g cascaval, 1/2 pahar smantana, 50gr. faina, sare Mod de preparare: Din spanac se face un pireu. Se freaca galbenusurile cu sarea, se adauga pireul de spanac si faina, apoi albusurile batute spuma, amestecand usor. Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Se coace la foc iute, avind grija sa nu se intareasca. Se rastoarna si se intinde pe un servet umed. Se unge gros cam de 1/2 cm cu un sos ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... citeva minute, apoi se inveleste rulada intr-un servet uscat si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... prajit bucatelele de slanina, 2-3 minute. Ruladele se aseaza intr-o cratita, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 gr. faina, 1 litru lapte, 100 gr. zahar, 50 gr. nuci pisate, 60 gr. grasime(unt, ulei sau untura, de preferat untul) Mod de preparare: Se incinge grasimea, se pune faina si se prajeste pana ce capata o culoare mai inchisa(fara sa fie arsa), se stinge cu laptele clocotit, in care s-a dizolvat zaharul. Se amesteca mereu ca sa nu ramina cocoloase. Se ia de pe foc, se amesteca cu nucile, se ia cu lingura si se asaza pe farfurie. In loc de lapte se poate stinge cu sirop facut cu zahar si apa....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... intr-o tigaie si se prajesc ruladele. Se adauga foile de dafin ... si piper. Mod de servire Ruladele se servesc cu garnitura de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com