rulada cu halva
Pagina 4 din 5
Foile Se face coca din apa minerala, faina si ulei. Daca inca se lipeste de maini se mai pune putina faina. Se lasa sa se odihneasca pana radeti dovleacul. Umplutura Se rade dovleacul pe partea cu gauri mari si se amesteca intr-un castron cu zaharul si scortisoara. Se poate rade si in robotul de bucatarie. Se tapeteaza masa de lucru cu faina. Se imparte coca in 2 parti egale. Se intinde prima foaie de lungimea tavii de aragaz. Se pune pe ea jumatate din dovleac si ruleaza, avand grija sa o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Uleiul se pune la incins intr-o cratita. Dupa ce s-a incins la foc moderat, se adauga grisul, amestecandu-se vreme de 10 minute. In apa fiarta dizolvam zaharul. Dupa dizolvarea zaharului adaugam sofranul si apa de trandafir. Toate acestea se pun peste gris, amestecand repede, ca sa nu se formeze cocoloase. Compozitia se pune intr-o forma de placinta si este lasata sa se raceasca. Se orneaza cu migdale. e deosebita
Reţetă de pe retete.eva.ro
... v-o arat eu aici se face rulada, adica se ruleaza. Ma rog ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... anul 1999 :P, unde se numea "Rulada cu alune" :) Ingrediente: - 500 g. aluat ... daca nu ies perfect :P) Micile rulade se aseaza intr-un vas ... : Restul de unt se topeste; ruladele se stropesc cu unt topit ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Cine a mâncat asa ceva când era copil nu a uitat niciodata acest desert cu gust de caramele. Halvaua turceasca e usor de preparat: mai întâi faci un sirop, adaugând zaharul si esenta de vanilie în apa. Amesteca bine si lasa-l la fiert. Topeste untul separat, iar când e fierbinte adauga faina si mesteca încet pâna devine maronie. Toarna usor siropul peste faina prajita, dar ai grija sa mesteci continuu, ca sa nu faca cocoloase, si fierbe halvaua pâna când aceasta capata consistenta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Recunosc ca aceasta rulada nu este alegerea ideala pentru musafiri simandicosi ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... i-a placut, astfel incat am preparat o rulada de pui cu ciuperci acoperita ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
Macinam biscuitii,apoi adaugam zaharul cacaua si laptele cald.Amestecam sa obtinem o compozitie pe care apoi impartim in 2 parti si o intindem pe o folile alimentara in strat uniform. Untul se freaca pane se face spuma impreuna cu zaharul si apoi adaugam nuca macinata si esenta de rom. Crema obtinuta imparte si aceasta in 2 parti si se intinde peste foaia de biscuiti. Se ruleaza cu grija si se lasa la rece cateva ore.Se feliaza si se serveste. Vom obtine 2 rulade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente si cantitati: 8 galbenusuri 16 linguri cu zahar 15 linguri cu ulei 16 linguri faina 8 albusuri 5 linguri cu lapte 1-2 linguri cu cacao Crema : 400 g lapte se fierb cu 1 pachet de budinca + zahar dupa gust.Cand s-a racit se adauga 200 g unt frecat cu 4-5 linguri zahar pudra.Se adauga la sfarsit glazura. Mod de preparare: 8 galbenusuri se freaca cu 16 linguri zahar. Se adauga 15 linguri ulei, 16linguri faina si 8 albusuri batute spuma si 5 linguri lapte. Jumatate din compozitie se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa incercati cea mai faina rulada; are de toate: blat delicat ... , apoi se ruleaza la loc. Rulada se tine la rece pana ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Rulada de fata este una extrem de reusita, fina si delicioasa ... gustoasa!!! P.S. Daca doriti, puteti "unge" rulada si cu o portie de mascarpone ... doua straturi (suprapuse) de crema ;) P.P.S. Rulada se poate umple cu orice ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Transferam somonul afumat pe o folie alimentara exact asa cum este in pachet doar ca il intoarcem pe partea cealalta. Frecam 200 gr crema de branza cu sare de mare si piper alb dupa gust. Dizolvam gelatina conform indicatiilor de pe ambalaj si adaugam jumatate din cantitate. Omogenizam si intindem crema deasupra somonului in strat subtire. Scobim miezul de avocado, il stropim cu zeama de lamaie si il pasam cu o furculita astfel incat sa mai ramana si bucatele. Il amestecam cu cele 100 gr...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ideea asta mi-a venit pentru meniul de 2 ani a lu' Dodo. M-am gandit ca mai bine fac rulouri individuale decat sa se inghesuie lumea sa taie cate o bucata de friptura. In rulouri se poate pune ce combinatie va place, dar azi o sa v-o arat pe a mea. Ingrediente: - pulpe de pui dezosate - sunca de Praga - cascaval afumat - mustar clasic - sare, piper, usturoi, cimbru, rozmarin Mod de preparare: Se bate bine carnea, ca pentru snitele si se sareaza si pipareaza pe ambele parti. Se unge apoi cu ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... taiate marunt.Cand blatul de rulada s-a copt, o scoatem din cuptor si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preparare: Uleiul se pune la incins intr-o cratita. Dupa ce s-a incins la foc moderat, se adauga grisul, amestecandu-se vreme de 10 minute. In apa fiarta dizolvam zaharul. Dupa dizolvarea zaharului adaugam sofranul si apa de trandafir. Toate acestea se pun peste gris, amestecand repede, ca sa nu se formeze cocoloase. Compozitia se pune intr-o forma de placinta si este lasata sa se raceasca. Se orneaza cu migdale. POFTA BUNA TUTUROR!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... a ramas cu mirodenii se asaza rulada de carne si se mai ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Aceasta e una dintre retetele pe care tot vroiam sa o incerc, dar am tot amanat-o, ca asa fac eu mereu: strang un folder de retete si apoi uit de ele. Insa acum le-am luat la rand si am ajuns la desertul care pe Prajituria e numit "Ochi de paun" si care in ciuda aspectului sofisticat, e foarte usor de preparat! Si pentru ca unii dintre voi au spus ca nu sunt de acord cu budinca din plic, va dau doua alternative: budinca bio, pe care o gasiti la toate magazinele de gen si budinca de vanilie ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ingrediente: 300 somon afumat Ocean Fish 300 gr crema de branza 1 avocado 2 lingurite zeama de lamaie 1 plic gelatina (10 gr) piper alb sare de mare Mod de preparare Transferam somonul afumat pe o folie alimentara exact asa cum este in pachet doar ca il intoarcem pe partea cealalta. Frecam 200 gr crema de branza cu sare de mare si piper alb dupa gust. Dizolvam gelatina conform indicatiilor de pe ambalaj si adaugam jumatate din cantitate. Omogenizam si intindem crema deasupra somonului in...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ingrediente: pentru blat: 250 gr unt sau margarina 300 ml lapte 200 gr faina 4 oua sare, piper frunze de patrunjel pentru umplutura: 300 gr crema de branza cu smantana Delaco 100 gr unt cateva frunze de ceapa verde cateva fire de marar cateva fire de patrunjel sare, piper alb 6-7 felii sunca presata Mod de preparare: Punem crema de branza intr-un bol. adaugam patrunjelul, mararul si ceapa verde tocate marunt. Adaugam untul moale, sarea si piperul si omogenizam. Se topesc 150 gr unt intr-o ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... prajit bucatelele de slanina, 2-3 minute. Ruladele se aseaza intr-o cratita, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com