Cauta in 21.294 retete
... încalzeste cuptorul. Se taie fiecare rosie pe din doua, iar fiecare ... sare si piper pe fiecare rosie taiata. Pune într-o tigaie margarina ... , adaug-o proportionat în fiecare jumatate de rosie. Ideal ar fi ca umplutura ... apoi, presara pe deasupra patrunjel. Rosiile astfel decorate trebuie tinute la ... , timp de 8 minute, pâna când rosiile sunt moi, iar partea de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tigaia de prajit; se oparesc rosiile pentru a indeparta pielita mai usor ... ; cand ceapa e aurie, se adauga rosiile si se amesteca din cand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ficatei, iubiti si sfecla rosie. Ingrediente: - 3 sfecle rosii mari - 500g ficatei ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se caleste ceapa si usturoiul taiate fin impreuna cu copanelele de curcan in ulei de masline.Peste care se pune supa de pui si se lasa la fiert.Dupa ce au fiert se adauga rosiile chery si caperele si se lasa la foc mic pana cand rosiile se moaie si se formeaza un sos.Se condimenteaza si si poate servi ca atare sau cu garnitura de legume. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... SPALA SE TAIE CAPACELUL FIECAREI ROSII SE FACE CU UN CUTIT ... SI O LINGURITA SE SCOATE MIEZUL ROSIEI SE DA CU PIPER SI ... MAI TARE SE UMPLE FIECARE ROSIE CU OMLETA SI SE RADE ... SINT DELICIOASE SA MANINCA CU ROSILE UMPLUTE TIGAIA DELIMANO ESTE FOARTE ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinetele si gogosarii se coc pe o plita incinsa, se curata de coaja, se spala si se toaca marunt. Ceapa se curata de coaja , se spala se toaca marunt si se caleste in ulei. Rosiile chery se spala se toaca si se adauga peste ceapa calita. Adaugam gogosarii, la urma vinetele,se calesc impreuna inca 10 minute, punem praful de piper si saram dupa gust. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de zeama, daca sunt din conserva, le treci sub un jet ... lasi pe foc 5 minute. - 500 g ciuperci proaspete sau din conserva, 1 sfecla rosie mare, 2 cepe, 3 catei de usturoi, ulei, sare. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ntr-un vas amesteca rosiile taiate, usturoiul si verdeturile împreuna cu ... sunt gata! Presara peste ele amestecul de rosii lasat la frigider ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... verde si se toarce bine. Rosiile, mozzarella si branza se taie ... si pestele cu uleiul din conserve. Se amesteca toate ingredientele si ... verde (puteti folosi orice soi), 3-4 rosii, 300 g mozzarella (sau cas de ... , aprox. 170 g masline fara samburi, 2 conserve de peste in ulei, o lingura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , ceapa si ardeii. Se adauga rosiile (bucati), branza telemea taiata cubulete ... galbeni, 200 g orez, sare, 3 linguri ulei, 500 g rosii taiate (decojite, din conserva), 200 g telemea de oaie, 50 g ierburi aromate ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Poza 1) - 1 piept de pui - o varza rosie mica - o ceapa - 300g ciuperci - un ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... stiu o reteta de supa de rosii. Mi-am dat seama ca ... weekend am facut crema de rosii si azi va pot servi ... ml supa de legume - 800g rosii decojite in suc propriu - 300 ml piure de rosii (passata) - o ceapa mare - 2-3 catei de usturoi - 2-3 linguri ... pentru Luca). Pentru supa de rosii, am taiat ceapa si usturoiul ... . Peste ele am pus passata, rosiile, supa de legume si am ......
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Mod de preparare Rosiile se taie cubulete mici. Într-un bol se amesteca cubuletele de rosii cu ulei de masline, usturoiul pisat, busuioc, oregano si un praf de sare. Bagheta se taie pe din doua si se împarte în trei. Pe feliile obtinute se pun rosiile cubulete. Bruschetele obtinute se baga la cuptor pentru 10-15 minute. Pentru iubitorii de peste, peste aceste bruschete se poate adauga si somon afumat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiem pieptul de pui cubulete si condimentam cu sare si piper. Ardeii ii taiem cuburi . Alegem rosii mai marisoare si mai tari. Pe un bete de frigarui punem o bucata de piept, un ardei, o rosie si tot asa pana acoperim tot batul. Punem frigaruile pe gratarul incins . Le lasam sa se rumeneasca.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune orezul într-un vas cu apa la fiert. Toaca rosiile în cubulete cât mai mici si adauga-le peste orezul fiert. Adauga si chimenul si lasa-le la fiert la foc mic. Pune ceapa tocata marunt la calit în uleiul de masline. Adauga ceapa calita peste supa de rosii si orez. Mai lasa la fiert aproximativ 10 minute. Presara telina tocata când ai îndepartat supa de pe foc. Se poate servi cu crutoane.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cureti pestii si ii tai bucati.Asezi bucatile in tava,cepele taiate solzisori.Stropesti totul cu ulei,sarezi si piperezi.Pui si usturoiul,10 catei,si sosul de rosii.La final,adaugi vinul si dai tava la frigider pentru 1 ora.Apoi dai tava la cuptor pentru 1 ora.Servesti pestele alaturi de cartofi la cuptor si salata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de naut se scot din conserva, se pun intr-o strecuratoare si ... la rece 30 de minute. Rosiile se spala, li se taie ... cu iaurt sau cu lapte batut. - 3 conserve cu boabe de naut, 8 rosii, 100 ml smintina, 1 morcov, 1 cartof, 1/2 telina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie capacele de la rosii si se golesc astfel încât sa nu se gaureasca. Miezul ramas se amesteca cu castravetele taiat marunt, maslinele rondele, brânza feta zdrobita, ceapa tocata fin si menta dupa bunul plac. Se adauga ulei si otet. Se umplu rosiile cu acest amestec, se pun capacele la loc si se dau la frigider o ora, dupa care sunt gata de servire. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune rosiile, avocado, ceapa, ardeiul gras si sucul de lamâie în blender si lasa-l pâna se transforma într-o crema. Adauga o cana cu suc de rosii. Toarna crema obtinuta într-un vas mare si apoi adauga sucul de rosii ramas si o ceasca de iaurt. Pune sare dupa gust si lasa la frigider timp de 2 ore. Orneaza fiecare portie cu iaurt, arpangic si piper.
Reţetă de pe retete.eva.ro