rosii conservate iarna nefierte
Pagina 2 din 5
Te-ar mai putea interesa:
salate pentru iarna cu gogonele gogosari si ceapa, fasole congelata pentru iarna, compot de gutui pentru iarna, tocana de legume cu orez pentru iarna, ciuperci marinate la borcan ptr iarna, gem de coacaze rosii, conserve de peste pt iarna, cartofi prajiti sos rosii, conopida in otet pentru iarna
... ceapa taiata marunt si vei adauga rosiile. În tigaia cu sosul de rosii vei adauga chiftelutele prajite si vei tine totul pe foc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adauga uleiul si sucul de rosii facut in casa se mai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Punem in bolul de salata fasolea rosie la conserva spalata in doua trei ape. Adaugam tonul bucati. Taiem ceapa rosie si ardeiul fasii si le adaugam la salata Asezonam cu sare si piper. Adaugam zeama de lamaie si uleiul de masline extravirgin . Pentru culoare adaugam cateva frunzulite de ceapa verde tocate marunt.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 2 minute. Mai apoi, pune în tigaie rosiile decojite si umple una dintre conserve cu apa pe jumatate (aproximativ ... grija sa pisezi cu o lingura rosiile ca sa nu existe bucati ... fiert. La final, conopida în sos de rosii se garniseste cu patrunjel ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fasolea se spala bine sub jet de apa si se lasa la scurs. Conservele de ton se lasa si ele la scurs intro sita. Se taie ceapa verde si mararul si se adauga peste fasole si ton. Se face putina maioneza dintr-un ou care se drege cu iaurtul si zeama de lamaie, se adauga sare dupa gust!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca tarhonul tocat cu caperele bine scurse, coaja de lime si rosiile, asezonând cu sare si pieper dupa gust. Toarna compozitia într-o tava pentru copt. Asaza fileurile de somon cu pilea în jos peste ametec. Presara sare si piper dupa gust. Acopera cu folie de aluminiu. Pune în cuptorul preîncâlzit si lasa la foc mediu timp de 15 minute. Îndeparteaza folia de aluminiu si mai lasa la cuptor înca 20 de minute. Se serveste cu felii de lime.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... simpla si rapida. Ingrediente: file de peste cateva feliute de rosii 1 conserva de ciuperci 100 grame Basky de la Lactitalia 1-2 linguri de ... . Puneti peste el feliute de rosii si apoi ciupercile. Intr-un ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... decojite în bucatele. Pune sucul de rosii cu o cana într-un vas ... instant în apa cu sosul de rosii. Într-o tigaie mare, încalzeste uleiul ... aproximativ un minut si adauga rosiile taiate bucatele. Tine pe foc tigaia pâna când rosiile devin o pasta. Adauga deasupra cele trei cani ... de apa cu sos de rosii. Lasa totul sa fiarba la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se scoate fasolea din conserva, se clateste sub jet de apa rece, se lasa la scurs. Se pubne si tonul din conserva la scurs . Se curata si taie ceapa solzisori, se cutara ouale fierte tare si se taie in sferturi . Se aseaza fasolea si ceapa intr-un castron, se adauga ceapa, sarea si piperul dupa gust, zeama de lamaie si uleiul de masline. Se amesteca usor sa nu se sfarme pestele tot . Se aseaza in farfurii si se orneaza cu oul taiat sau cu frunze de patrunjel...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 220ºC/gaz 7. Asaza ardeii, ceapa, rosiile si maslinele într-o tava încapatoare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Combina orezul cu canile de apa într-o oala, pe care o vei pune la foc, pentru ca orezul sa fiarba. Dupa ce da în clocot, micsoreaza flacara la minim si acopera oala cu un capac. Lasa orezul aproximativ 30 de minute, pâna când se înmoaie. Ia oala de pe foc si scurge orezul de apa, daca mai este cazul. Lasa orezul sa se raceasca. În timp ce orezul este la racire, stafidele se pun într-un castron, peste care torni apa fierbinte, suficienta pentru a le acoperi. Se lasa timp de 20 de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Sfecla rosie se spala bine si se pune la fiert întreaga ... , se amesteca împreuna cu sfecla rosie si se pune amestecul în borcane ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca bine ingredientele si se lasa la foc zece minute. - O conserva de rosii decojite, 4 lingurite unt, 4 lingurite faina, 1/2 lingurita sare, 1/8 ardei iute. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Taie usturoiul marunt si pune-l la rumenit în uleiul încins. Adauga ceapa tocata, lasa 1-2 minute si toarna sosul de rosii decojite din cutie. Pune sare si piper si lasa un sfert de ora la fiert, timp în care fierbi tagliatellele conform instructiunilor de pe ambalaj. Pastele se scurg si se adauga sosul de rosii, ciupercile taiate felii, rosiile cherry si câteva frunze de busuioc deasupra. Se pot servi si cu parmezan ras sau feliat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Varza rosie se spala, se taie in doua,se taie cotorul ... cu cartofi prajiti. - 1 kg varza rosie, 300 g ceapa taiata rondele, 1/4 l vin ... (pot sa fie si din conserva), sare, piper, 4 mere, 200 g sunca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Întinem aluatul de pizza într-o tava mare peste hârtia de copt. Apoi îl ungem cu bulionul si adaugam pe întreaga suprafata brânza bine farâmitata. Adaugam rosiile cherry taiate pe jumatate, iar apoi se introduce la cuptor pentru aproximativ 20 de minute la foc mediu. Când pizza e coapta, punem busuioc, piper si sare. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... puiul s-au rumenit, poti adauga rosiile decojite în tigaie, împreuna cu mararul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încinge uleiul în care se pun la calit ceapa, usturoiul, ghimbirul, chimenul si curry. Apoi se adauga ardeiul si morcovul care se amesteca si se lasa la calit câteva minute. Înainte de a pune apa, lasa la calit si lintea rosie împreuna cu celelalte ingrediente. Se acopera toate legumele cu apa si se lasa la fierrt maxim 30 de minute sau pâna ce lintea este fiarta. Se mixeaza în blender si se consuma cu smântâna, crutoane si patrunjel tocat marunt.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie rosiile pe jumate, se curata si se umplu cu o compozitie formata din orez fiert si ton in suc propriu. Se servesc reci, cu salata creata si smantana!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Tocam sunca marunt si o punem pe foc. Lasam aprox 5-6 min sa se rumeneasca putin. Turnam peste sunca sucul de rosii si sosul de chili, adaugam apoi usturoiul tocat marunt, verdeturile taiate marunt si lasam la fiert la foc mic timp de aprox 20-25 min. Adaugam sare si piper dupa gust. Pastele fierte conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgem de apa, le trecem scurt printr-un jet de apa rece si le turnam peste sos. Amestecam bine sosul cu pastele, luam de pe foc si...
Reţetă de pe retete.eva.ro