rondele de rechin medalion rechin congelat
Pagina 2 din 5
... legume 2 cartofi mari, taiati in rondele fine 2 lingurite ulei de legume ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Stiu ca este mult mai usor sa cumparam mazarea congelata de la magazin, dar ce ar fi daca am pune si noi cateva pungute de mazare din cand in cand la congelator? Sa profitam de mazarea verde care a invadat pietele si sa punem cateva pungulite de mazare delicioasa la congelator. (...) M-am mutat! Citeste intreg articolul pe noul site - AICI
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
O cina rapida dar gustoasa si sanatoasa. Muchi de vitel gatit la foc iute si fasole verde de la Bonduelle au fost protagonistii unei cine perfecte pentru doua persoane. Ingrediente: 500 gr muschi vitel 400 gr fasole verde 2 catei usturoi sare, piper Mod de preparare: Taiem muschiul felii subtiri. Punem intr-un vas doua-trei linguri de ulei. (Eu am folosit wok-ul) Asezam feliile de carne si le facem la foc iute cate 1-2 minute pe fiecare parte. Nu asezati carnea in uleiul fierbinte fiindca va...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... de pastrare a pastailor de fasole: congelarea conservarea in borcan Pregatirea: Indiferent ... se taie in 2-3 bucati (3-4 centimetri) Congelarea Congelarea este o metoda rapida si ... de pastrare a pastailor. Puteti sa congelati pastile in bucataria dumneavoastra urmand ... pungile si introduceti-le la congelator (-18 grade). In acest fel ... in borcan Mai complicata decat...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... si le-am pus la congelat. Cand voi dori sa pregatesc ... , voi scoate o punga de la congelator, o voi pune intr-un borcanel ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de porc, fara os 1 cutie rondele de ananas in compot 1 lingurita ... ambele parti ale cotletelor. Scoateti rondele de ananas din conserva si ... porc se servesc fierbinti cu rondele de ananas la gratar, stropite ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Minunat Medalionul de somon, dorada, biban de mare, carasul si calcanul ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
In privinta timpului de fierbere exista mai multe teorii: 15-20 minute sau 30 minute. Aceasta reteta am facut-o de mai multe ori, deci am incercat diferite timpuri de fierbere . Si din experienta am vazut ca daca carnea o fierb prea mult timp devine fibroasa si isi pierde din gust, iar cand vrem sa o taiam nu reusim prea bine. Deci, am adaptat timpul in functie de ce am vrut ca si textura si gust. Puteti incerca cele doua tipuri de fierbere. O bucata o fierbeti 15-20 minute si cealalta o...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... In principiu se poate congela cam orice incepand de la oua ... . Am pus si vinete la congelat insa fiindca au un continut ... sa nu le pun la congelator. Radacinoasele : se pun cubulete sau ... cand le folosim punem direct congelate. Deci se poate pune si cruda la congelator dar si oparita. Zarzarea : se fierbe in apa ... de a le pune in prajituri. La smoothie se pun congelate direct...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
1 piept de gaina fiert, 3 linguri de pesmet, o cescuta cu lapte, 1 galbenus, o lingura de smantana, 5 linguri de ulei, o lamiie, o lingura de faina, sare, piper Mod de preparare: Se da prin masina de tocat pieptul de pasare fiert, apoi se combina cu pesmetul muiat in putin lapte (apa), se adauga galbenusul, smantana, sare si piper dupa gust. Se omogenizeaza compozitia, se fac apoi mici medalioane rotunde, groase de 1-2 cm., care se dau prin faina si se rumenesc pe ambele parti in uleiul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr muschi de caprioara, 100 ml smantana, 100 gr ciuperci, 1 gr sare, 50 ml sos brun, 10 ml coniac, 2 felii piine toast Mod de preparare: Se taie carnea in doua transe si se bate un pic dupa care se da prin faina pe ambele parti apoi se trage in 100 ml ulei neincins. Dupa ce a prins o crusta maronie se flambeaza cu coniac dupa care se adauga ciupercile si sarea, sosul brun si smantana se adauga dupa ce in prealabil ciupercile au fost prajite timp de 2 min. Totul se lasa la foc mic 15 min....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: - 5 dovlecei - 75 ml.ulei - sare, piper - 10 masline fara samburi...pe care eu nu le-am pus, fiindca mamei nu-i plac ... - 2 legaturi hasmatuchi (optional) - 300 g. branza de capra - 100 g. branza de vaci Mod de preparare: Se curata dovleceii si se taie felii subtiri, pe lungime: Se unge cu ulei o tava. Se aseaza deasupra dovleceii si se trec prin ulei. Se frig apoi 5 minute, pe fiecare fata: Se sareaza, se pipereaza si se lasa sa se raceasca: Se toaca maslinele. Se spala ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Minunati, mult mai buni la congelator decat la borcan, isi pastreaza proprietatile Gogosarii curatati bine de toate semintele se taie bucati si se pun cu putina apa la blender. Punem in pungute atat cat ne trebuie la o man care si dam la congelator. Cand gatim o ciorbita sau tocanita scoatem punga si o punem direct in oala. Gogosarii sunt mai buni ca ardeiul, dau o culoare si o aroma deosebita la mancare.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
o ceapa, o lingura capere, 500 gr carne tocata mixta, 2 lingurite boia, sare, piper, 150 gr smantana, un castravete lung, verdeata(patrunjel, marar, busuioc) Mod de preparare: Ceapa curata se toaca, se amesteca apoi caperele si carnea tocata si se framinta. Se condimenteaza cu sare, piper si boia. Din aceasta compozitie se fac perisoare mici care se prajesc in ulei. Castravetele se taie felii groase si se condimenteaza cu sare si piper. Smantana se amesteca cu verdeata tocata. Feliile de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... miezul lemnos si se taie rondele. Se amesteca faina, romul, sarea ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de minute. Se taie in rondele potrivit de groase, se aseaza ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si se taie din mamaliga rondele. Se pune restul de zahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si decapitat se taie in rondele groase de un deget sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ceapa curata se toaca, se amesteca apoi caperele si carnea tocata si se framinta. Se condimenteaza cu sare, piper si boia. Din aceasta compozitie se fac perisoare mici care se prajesc in ulei. Castravetele se taie felii groase si se condimenteaza cu sare si piper. Smintina se amesteca cu verdeata tocata. Feliile de castravete se asaza pe o farfurie, peste ele se repartizeaza smintana cu verdeata si deasupra perisoarele. - O ceapa, o lingura capere, 500 g carne tocata mixta, 2 lingurite boia,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... codite de ceapa verde, taiate rondele. - 375 g carne tocata (porc+vita ... , 100 g mazare (poate fi si congelata), 100 g smantana, 40 g faina, nucsoara ... , codite de ceapa verde taiate rondele. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro