Cauta in 17.804 retete
... Cand ne gandim la Revelion, ne gandim la petrecere, distractie si ... si decorarii mesei festive de Revelion, pentru o atmosfera de basm! Crengute ... alature in prepararea mesei de Revelion, pentru noi idei de decorare ... bine la aranjatul mesei de Revelion, dar iti pot fi de ... mancarurile favorite. Astfel, noaptea de Revelion va fi una speciala pentru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Este o seara speciala, pe care o poti face de neuitat, petrecand alaturi de prieteni si de cei dragi. De ce sa nu te rasfeti cu trei retete fantastice de cocktail-uri (cu alcool, aviz celor care nu gusta astfel de placeri bahice...). Se prepara foarte usor, iar efectul lor este garantat! Arata apetisant si sunt extrem de gustoase, combinand ingrediente fine, intr-un aspect care iti lasa gura... cocktail! Cocktail cu sampanie si serbet de piersici Ingrediente si cantitati pentru 4 persoane:...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Indiferent daca petreci Revelionul alaturi de familie sau cu prietenii, Sarbatorile ... !" Mancaruri rafinate, pentru masa de Revelion! >> Torturi delicioase, in noaptea dintre ... ! >> Sapte ponturi pentru masa de Revelion >> Un meniu perfect pentru masa ... >> Aperitive pentru un Revelion de vis! >> Prajituri cu ciocolata, pentru evenimente ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dragii mei, acum in prag de sarbatori va vin in ajutor cu o selectie de retete pentru Craciun si Revelion, cu care va veti incanta cu siguranta invitatii! Va doresc sa aveti mult spor si inspiratie la gatit, sarbatori fericite si un an nou mai bun. Sarbatori cu bine! Click pe link, sau pe poze pentru retete: Retete de cozonac si chec: Prajituri festive: Torturi festive: Dulciuri festive: Aperitive festive: Fripturi festive: Retete festive pentru petrecerile cu copii:
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... Pentru ca in noaptea de revelion nu voi fi acasa am ... mananci struguri in noaptea de revelion. Am mai facut frigarui din ... va fi platoul meu de revelion..restul mancarii va veni din ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
... traditia ca in noaptea de Revelion, dupa 12 noaptea, sa deschidem ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... invitatiei celor de la Umami Iasi , venita prin Andreea Marc de ... (de'l cauti cu lumanarea prin Iasi si nu-l gasesti), anghinare, masline ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... la Spitalul "Sfanta Maria" din Iasi! Impreuna putem oferi o camera de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , acest fel de mancare "striga" revelion! Ingrediente si cantitati: 4 felii de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Masa de Anul Nou este o adevarata provocare pentru orice gospodina. Si cum astfel de evenimente aduna la un loc familia si prietenii, este cat mai bine sa ai totul pus la punct. Vrei ca toti sa se simta bine si sa existe o atmosfera minunata, care sa va imbie la petrecere. Felurile tale de mancare sunt oricum minunate, dar iata cum le poti sublinia si mai mult valoarea! Serveste o varietate de aperitive - crocante/cremoase, crude/preparate, fierbinti/calde, picante/dulci - dar asigura-te ca...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sociale. Fripturile de Craciun si Revelion sunt cu adevarat deosebite. Pregatite ... de pasare pe masa de Revelion si o recomanda pe cea de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sunt excelente pentru o masa de Revelion usoara, dupa posibilele excese facute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ficatul se trage în ulei pâna se întareste suficient pentru a fi taiat marut, si mai apoi se amesteca bine cu ciupercile maruntite, sarea, piperul, pastrama taiata marunt, oul, smântâna si patrunjelul tocat. În etapa a doua, se desprinde pielea gainii de la piept introducând degetele de la gât în jos si se umple cu o treime din amestec, restul se introduce în burta si apoi se coase. Îaninte de a fi bagata la cuptor, gaina se stropeste cu grasime, se pipereaza si sareaza, se adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mese de Craciun si/sau Revelion. Pregatirile Pentru orice lucru bine ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pentru masa de Revelion va propun cateva aperitive foarte usoare (ca ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Cateva retete, publicate deja in blogul meu... http://ciocolatasizahar.blogspot.com/2010/01/sushi-cu-somon-afumat-si-branza-un.html l http://ciocolatasizahar.blogspot.com/2010/10/tartelette-de-cartofi-ardei-si-bacon_03.html http://ciocolatasizahar.blogspot.com/2009/12/salata-exotica-cu-crevete-si-grepfruit.html http://ciocolatasizahar.blogspot.com/2010/04/crocant-moalefraged-o-salata.html http://ciocolatasizahar.blogspot.com/2010/03/tarta-cu-brocoli-bacon-si-camembert.html
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Dragii mei, va multumesc pentru mesajele primite pe mail in care imi cereati idei pentru meniuri de sarbatoare :P, asa ca, iata, ma conformez si va afisez cateva din retetele pe care le-am crezut eu mai speciale :))) ...ramanand ca voi sa mai rasfoiti blogul meu, pentru noi surprize ;) ...si am sa incep, culmea, cu niste retete "sarate" (fiindca-s mai putine :P) 1. Saratele cu cascaval: http://savalaura.blogspot.com/2007/02/saratele-cu-cascaval.html 2. Covrigei: http://savalaura.blogspot.com/...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Se face un aluat foarte moale,un pic mai tare ca de clatite si se lasa 10 minute la crescut,apoi se pune ulei intr-un ceaun sa se incinga bine,cand uleiul este incins punem o manusa de ceolofan pe o mana si luam cu mana aluat si il strangem in mana sa iasa deasupra ,ce iese deasupra luam cu o lingura care este mereu imnuiata in apa si ii dam drumul in ulei incins,asa gogoselele vor iesi cu forma frumoasa,pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
La aluat se amesteca toate ingredientele pana rezulta o coca potrivit de tare, se lasa o jumatate de ora la frigider, se intind doua foi, se aseaza prima in tava unsa cu margarina, se presara pesmet, dupa aceea merele preparate, se intinde cealalta foaie, se inteapa usor cu furculita si se da la cuptorul incins, cca. 1 h, la foc potrivit. La inceput coca iese putin crocanta, dupa ce sta o zi se mai inmoaie, insa mie imi place cand este crocanta. S-a mancat pana la ultima bucatica, sa mai fi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune intr-un vas faina si peste ea adaugam untura,oul,smantana si praful de copt stins cu otet si incepem sa framantam aluatul.Este bine ca untura sa fie rece din frigider.Framantam foarte bine aluatul pana se desprinde usor de pe vas si de pe maini si dupa aia il punem in frigider sa stea cam o ora.Cand il scoatem rupem bucati mici din el si le intindem foi subtiri rotunde.Apoi foaia o taiem sub forma de triunghi in opt bucati .Pe fiecare bucata punem cite o bucatica de rahat si o rulam...
Reţetă de pe retete.eva.ro