Cauta in 20.692 retete
... catorva carti de bucate, trei meniuri, pentru gusturi diferite si pentru ... siguranta, oricare dintre cele trei meniuri de mai jos vor face ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... îti doresti câteva idei de meniuri complete pentru a da pe spate ... ? Eva.ro îti prezinta 10 meniuri care te pot insipra! Meniul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dragii mei, acum in prag de sarbatori va vin in ajutor cu o selectie de retete pentru Craciun si Revelion, cu care va veti incanta cu siguranta invitatii! Va doresc sa aveti mult spor si inspiratie la gatit, sarbatori fericite si un an nou mai bun. Sarbatori cu bine! Click pe link, sau pe poze pentru retete: Retete de cozonac si chec: Prajituri festive: Torturi festive: Dulciuri festive: Aperitive festive: Fripturi festive: Retete festive pentru petrecerile cu copii:
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... Pentru ca in noaptea de revelion nu voi fi acasa am ... mananci struguri in noaptea de revelion. Am mai facut frigarui din ... va fi platoul meu de revelion..restul mancarii va veni din ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
... traditia ca in noaptea de Revelion, dupa 12 noaptea, sa deschidem ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Intr-un castron se amesteca grisul si uleiul pana cand sunt bine combinate.Se adauga 1 cana de zahar,iaurtul,vanilia,scortisoara si praful de copt.Se omogenizeaza. Se pune acest aluat intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra se presara migdalele curatate. Se da la cuptorul preincalzit timp de 45-50 minute. Intre timp se prepara siropul: Se amesteca cele trei ingrediente si se pun la fiert. Se fierbe pana scade foarte mult, transformandu-se intr-un sirop.Se toarna fierbinte peste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... MULTE ZAMBETE!!! Ieri am petrecut o speciala alaturi de fluturasii de la ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... cand o face, cauta sa prepare specialitatile sale preferate, mancaruri cat mai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mese de Craciun si/sau Revelion. Pregatirile Pentru orice lucru bine ... alimente cu mirosuri puternice, in special cele care contin usturoi, langa ... daca achizitionati ingredientele vrac, in special pe cele pe care le ... calde completeaza placut masa, in special daca musafirii sunt infrigurati dupa ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... reprezinta un moment cu totul special, astfel incat pe masa ta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru ca dupa noaptea de Inviere si dupa cel mai lung post al anului veti dori sa mancati ceva deosebit dar si traditional, noi incercam sa va sugeram cateva retete utile in gospodarie. Ele vor fi un deliciu, pe langa masa aranjata in mod festiv. Aperitiv Crap cu maioneza : 1 kg. crap zarzavat de supa 3-4 boabe de ienibahar o foaie de dafin o ceapa sare maioneza Mod de preparare: Se fierbe crapul impreuna cu zarzavatul si ienibaharul, ca pentru rasol. Se lasa sa se raceasca in apa in care a...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... obisnuite din sarea de bucatarie), speciala pentru muraturi. Nici sarea de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si am ales cateva retete speciale, adica tot atatea idei noi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Te pregatesti pentru o aniversare si pe langa a prepara bucatele, ai si grija asezarii lor. Indiferent daca te decizi sa asezi masa intr-un stil oficial, obisnuit sau tip bufet, confortul invitatilor tai trebuie sa fie primul aspect de care sa tii cont. Trebuie sa eviti numarul mare de persoane asezate la o masa si aranjamentele centrale, care impiedica vederea invitatilor. Incearca sa-i pozitionezi in asa fel incat nimeni sa nu fie afectat. Nu aseza cescutele de cafea sau ceai, ori...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente : - 750 g faina alba pentru paine - 25 g drojdie proaspata - 2.5 lingurite de zahar - 2 lingurite de sare - 450 ml apa - 2 linguri de ulei - 2 cepe mari taiate marunt - 1 albus de ou Intr-un bol maruntiti drojdia prospata, puneti 2 linguri de apa, 1 lingurita de zahar si 2 linguri de faina. Lasati sa creasca timp de 30 minute aproximativ, pana cand incepe sa fermenteze si dubleaza de volum. Ceapa curatata si taiata o caliti intr-o cratita cu uleiul, nu trebuie sa prinda culoare....
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... sunt excelente pentru o masa de Revelion usoara, dupa posibilele excese facute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ficatul se trage în ulei pâna se întareste suficient pentru a fi taiat marut, si mai apoi se amesteca bine cu ciupercile maruntite, sarea, piperul, pastrama taiata marunt, oul, smântâna si patrunjelul tocat. În etapa a doua, se desprinde pielea gainii de la piept introducând degetele de la gât în jos si se umple cu o treime din amestec, restul se introduce în burta si apoi se coase. Îaninte de a fi bagata la cuptor, gaina se stropeste cu grasime, se pipereaza si sareaza, se adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 ou, 10 linguri de faina, 400 gr. lapte, sare, ulei, 300 gr. branza framantata, unt, zahat pudra Mod de preparare: Se face un aluat ca de clatite, dar mai gros, din faina, ou, un praf de sare, lapte si 1 lingurita de ulei. Brinza se portioneaza in bucatele de marimea unei nuci. Brinza se pune in aluatul de clatite si se prajesc in ulei placintele mici, cu cite o bucata de branza in ele. Se prajesc pe ambele parti, dupa care se pun pe o farfurie. Deasupa se pune o bucata de unt si se presara...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
La multi ani, sa aveti un an nou plin de realizari si impiniri!
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
maruntaiele de la un miel, 2 cepe mari, 2 oua, 1 lingura verdeata tocata, 1 lingura cozi de ceapa verde tocate, sare, piper, 2 linguri ulei, 1 felie piine alba, 1 prapur Mod de preparare: Se dau maruntaiele prin masina de tocat cu ceapa marunt tocata, cruda sau putin prajita, uleiul si miezul de la o felie de piine inmuiat in apa. Se adauga sarea, piperul, verdeata, cozile de ceapa verde, ouale batute spuma si se amesteca totul bine. Intr-o cratita unsa cu ulei se asaza prapurul bine spalat...
Reţetă de pe www.retete-bune.com