Cauta in 20.697 retete
Intr-o tigaie se calesc ciupercile cu ceapa alba si cu patrunjelul (toate tocate marunt) timp de 10 minute. Se umple pestele cu amestecul de ciuperci, se coase si se pune la cuptor impreuna cu cartofii si morcovii taiati rondele. La final, stoarcem peste sucul de la o jumatate de lamâie, iar cealalta jumatate o taiem felii subtiri, pe care le punem deasupra pestelui si legumelor. Se condimenteaza cu sare, piper, coriandru si menta si se lasa la cuptor timp...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , la foc mediu-iute. Adauga ciupercile si prajeste-le pâna devin ... de pe foc si adauga ciupercile cu tot cu zeama pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ml lapte, 10 ml smantana, 100 g branza, 250 g ciuperci. Mod de preparare: Se prepara un sos alb mai gros din ... patrunjel sau marar taiat marunt. Ciupercile taiate marunt si bine spalate ... in untdelemn, apoi se adauga ciupercile, foaia de dafin, zeama de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 gr. ciuperci, 2 buc. lamii, 100 gr. branza de burduf ... de salata Mod de preparare: Se prepara sosul intr-un castron ... , piperul si zeama de lamiie. Ciupercile se spala, se taie in ... rade branza, se amesteca cu ciupercile, se presara verdeata si salata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
se pune la fiert ciupercile apoi,se adauga smantana...etc...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... oua, 1/4 kg ciuperci, 2 cepe, 1 legatura patrunjel verde, 1 ceasca zeama de carne ... , piper, 60 g smantana Mod de preparare: Ouale se fierb foarte bine. Se toaca cepele si ciupercile curatite si se inabusa in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 cutii ciuperci taiate, 5 cepe potrivite, 3 oua, 3 linguri faina, marar, patrunjel, delikat, piper Mod de preparare: Se toaca ceapa marunt (sau se da prin masina de tocat), se caleste un pic impreuna cu mirodeniile, se amesteca cu ciupercile, ouale si faina si se pune in tava unsa si presarata cu faina (sau in doua tavi de chec inguste) apoi se da la cuptor. Este gata cind se rumeneste usor pe margini. Mod de servire Se serveste cald sau rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se unge o tava mai mare cu unt sau ulei de masline, apoi se aseaza pestele curatat Se umple cu ciuperci si se coase, dupa care se da la cuptor cca 40-50 minute Se serveste cu garnitura de orez, legume.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... frigider pana pregatim restul ingredientelor. Ciupercile le spalam, le rupem piciorusele ... . Ideal ar fi sa cumparati ciuperci mici pe care sa le ... insiram pe frigarui alternand cu ciuperci si rosii. Incingem gratarul, il ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 1-2 linguri faina smantana 1 ou patrunjel Ciupercile se curata, se spala si ... - stingeti cu apa si adaugati ciupercile. Lasati sa fiarba incet pana cand sunt gata ciupercile si scade din apa. Intr-un bol ... si il face cremos. Tocanita de ciuperci se serveste cu mamaliguta ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de apa.Se adauga si ciupercile, spalate bine si taiate si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , uleiul de masline. Se adauga ciupercile curatate, bine spalate si scurse ... capac si se asteapta ca ciupercile sa lase apa. Se adauga ... capacul si se mai lasa ciupercile inca putin pe foc, pentru ... a capata consistenta unui sos. Cand ciupercile sunt aproape gata, se adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr. ciuperci, 2 linguri unt, o lingura pesmet, 1/2 lingura faina, 5 linguri lapte, sare Mod de preparare: Se curata si se spala ciupercile. Se pun intr-un vas cu apa clocotita, lasindu-le sa dea un clocot. Se scurg bine de apa, se taie felii si se amesteca cu un sos preparat din faina amestecata cu laptele, sarea si untul usor incalzit. Se asaza intr-un vas uns si presarat cu pesmet. Se presara deasupra cu pesmet si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg ciuperci, 3 linguri unt, patrunjel, zeama de lamiie, 2 oua, 2 linguri smantana, 4 linguri pesmet, sare Mod de preparare: Se taie ciupercile felii, se inabusa in unt cu patrunjel taiat marunt si zeama de lamiie. Cind s-au muiat, se amesteca cu galbenusurile, sarea, pesmetul. Dupa ce se racesc, se adauga smantana si albusurile spuma. Se toarna intr-o forma unsa si se dau la cuptor la foc mic 30 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. Ciuperci champignon, 1 buc praz, 3 buc ardei sau gogosari, 3 linguri vin alb, 3 linguri ulei, sare, piper, vegeta Mod de preparare: Se taie felii ciupercile si ardeii, prazul se taie rondele (de marimea 3-4 cm) dupa care rondelele se taie felii subtiri (pe lungime). Se pun toate intr-o cratita cu ulei. Cind ciupercile au lasat putina zeama, se introduc condimentele impreuna cu vinul. Se mai lasa citeva minute. Mod de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: ciuperci champignon proaspete rosii ardei ceapa verde morcovi cascaval ulei ... intrat in posesia unor frumoase ciuperci champignon de care imi era ... rand am curatat si spalat ciupercile si le-am asezat intr ... verde tocata si am umplut ciupercile. Le-am pus la cuptor ... pe care l-am presarat peste ciupercile pe jumtatate gatite. Le-am ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
600-700 gr. ciuperci, 500 gr. sfecla rosie, o capatina usturoi, 1 buc ... , piper, patrunjel verde Mod de preparare: Sfecla se coace sau se ... curata si se taie cubulete. Ciupercile curatate se fierb in apa ... se dilueaza apoi cu supa de la ciuperci. Se amesteca cu ciupercile si ceapa si la sfirsit se adauga sfecla, ca sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... taie bucati mici. Se curata ciupercile, se taie felii nu prea ... alternând, rânduri de peste, ciuperci, sos, brânza. Ultimul rând ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata bine cipercile ,se taie bucatele mici si se pun la prajit peste ceapa parajita in prealabil,ceapa trebuie prajita pana se face aurie ,doar asa ciupercile capata un gust deosebit,peste ele vom adauga sare dupa gust si dupa ce se opresc de prajit se adauga o capatana de usturoi tocata marunt si se acopera tigaia sa se inabuse bine.Separat fierbem orezul in apa cu sare,condimente si un morcov.Le putem servi cu garnitura de legume.
Reţetă de pe retete.eva.ro
400 gr. file de gaina fiarta, o ceapa, 200 gr. ciuperci, 4 oua, maioneza Mod de preparare: Fileul de gaina se fierbe si se taie felii. Ceapa se tine in sare, pentru a se scoate iuteala, si se taie marunt. Ciupercile se calesc in ulei. Se fierb ouale si se dau prin razatoare. Se amesteca toate ingredientele cu maioneza.
Reţetă de pe www.retete-bune.com