Cauta in 20.697 retete
1.Se pune gelatina in 1/4 cana apa rece cam o ora. 2. Biscuitii se sfarama in mixer, se amesteca cu untul topit, cacao si scortisoara. Apoi se aseaza in forma de tort si se piseaza bine. 3. Gelatina se incalzeste dupa o ora pe foc, dar fara a o fierbe(daca o fierbem isi pierde calitatile). Se amesteca apoi cu branza de vaci. 4. Frisca se bate tare. Se amesteca apoi cu braza de vaci si cu capsunile pisate. 5. Se asambleaza tortul. Se da la rece peste noapte. Serviti tortul ornat cu felii de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Se pune gelatina in 1/4 cana apa rece cam o ora. 2. Biscuitii se sfarama in mixer, se amesteca cu untul topit, cacao si scortisoara. Apoi se aseaza in forma de tort si se piseaza bine. 3. Gelatina se incalzeste dupa o ora pe foc, dar fara a o fierbe(daca o fierbem isi pierde calitatile). Se amesteca apoi cu branza de vaci. 4. Frisca se bate tare. Se amesteca apoi cu braza de vaci si cu capsunile pisate. 5. Se asambleaza tortul. Se da la rece peste noapte. Serviti tortul ornat cu felii de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
aproximativ 1 kg si jumatate de cartofi, 5 oua, cascaval, branza telemea ..eu am folosit branza topita, 200 ml smantana, 3 linguri ulei, 2 linguri faina, sare, piper. Cartofii se fierb in coaja cu un praf de sare..se racesc, s ecurata de coaja si se feliaza. Ouale se fiert cu un pic de sare in apa in care fierbeti oualele, astfel se prevene iesirea albusului din ou in timpul fierberii, asta in caz ca se crapa coaja. Se unge cu unt un vas de yena, se pun in straturi cartofii taiati felii,...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Omleta Parmentier Supa de ceapa Supa traditionala de iepure Pui in sos dijonez cu smantana Boeuf Bourguignon Piept de pui frantuzesc in sos de portocale si tarhon Ragout de porc
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
150 gr. piine, 70 gr. zahar pudra, 1 l lapte, 1 ou Mod de preparare: Piinea se taie in cubulete mici care se pudreaza cu zahar si se prajesc intr-o tigaie. Se pun apoi intr-un castron si se toarna peste ele, intii oul batut cu putin lapte si restul de lapte firbinte. Mod de servire Se serveste imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
700-800 g cartofi, 4 oua, 200-300 ml smantana, 50 g unt, 30 g pesmet, sare. Mod de preparare: Cartofii de marime mijlocie, bine spalati si necuratati de coaja, se fierb acoperit circa 30 min, in apa clocotita cat sa-i cuprinda.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
carne de vaca (taiata felii), ceapa (taiata felii), cartofi (taiati in bucati nu prea groase), branza topita, maioneza, sare (dupa gust) Mod de preparare: Intr-o tigaie incinsa cu ulei se aranjeaza un strat nu prea gros de carne (se acopera doar fundul tigaii), deasupra se asaza un strat subtire de ceapa, la fel se procedeaza si cu cartofii, care vor fi si ei inveliti cu un strat deceapa. Peste aceasta combinatie de cartofi, carne si ceapa se presara branza,apoi se unge totul cu maioneza. ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 kg cartofi cruzi, 100 g unt, 200 g schweitzer ras,1 catel de usturoi, 0,5 l lapte,200 g smantana, 2 oua (facultativ), sare, piper, nucsoara Mod de preparare: Se spala bine cartofii si se usuca intr-un stergar. Se curata cartofii si se taie felii subtiri (care nu se mai spala). Se amesteca laptele cu smantana, se incalzeste (nu se fierbe!) Intr-un castron se amesteca feliile de cartofi cu schweitzer-ul ras, laptele si smantana calde, (ouale batute) si sare, piper, putina nucsoara rasa. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
cartofi, smantana, oua fierte, cascaval Mod de preparare: Se fierb cartofii si se taie rondele. Se asaza apoi in straturi, un strat de cartofi, unul de smantana, unul de oua fierte. Stratul de sus trebuie sa fie de cartofi si se toarna smantana deasupra. Dupa preferinta, la fiecare strat se poate adauga cascaval. Se pune la cuptor pana se rumeneste. Mod de servire Aceasta mincare este mai buna fierbinte, dar poate fi mincata si rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 conserva icre negre, 2 buc avocado, 1 lamiie Mod de preparare: Se curata fructul de avocado de coaja, ca si cartoful. Se sectioneaza fructul pe lung, pe jumate si se elimina samburele din mijloc. Se taie felii de-a lungul (circa 1 cm grosime). Scobitura rezultata din scoaterea simburelui se umple cu icrele negre. Mod de servire Se pune pe o farfurie si se orneaza cu jumatati de felii de lamiie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
5 cartofi medii , 500 - 700 gr branza telemea de oi, 3 oua, margarina Mod de preparare: Se fierb cartofi intregi si in coaja dupa ce in prealabil au fost spalati. Aveti nevoie de un vas yena nu foarte inalt in forma dreptunghiulara - sau o tava mai mica de gatit nu cea de la aragaz. Se unge cu margarina foarte bine. Se bat ouale pana se fac spuma. Iar branza se rade. Duap ce a fost unsa tava se pun cate un start de cartofi taiati rondele, un start de branza si inca un start de cartofi cu inca...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cartofi, branza telemea, oua fierte si crude, cirnati afumati sau salam afumat, slanina afumata sau costita (optional), smantana Mod de preparare: Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie felii de 1/2 cm grosime. Se ia o tava yena se unge cu unt, se pune un strat de cartofi, un strat de branza sfarimata, smantana (nu multa), peste branza se pun felii de oua (cite considerati), se pune iar un strat de cartofi, smantana, felii de cirnati sau salam si slaninuta (daca doriti) si iar felii...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
cartofi, oua, beanza, smantana, sare piper, unt/ulei Mod de preparare: Se fierb ouale si cartofii, in coaja, dar sa nu fie sfaramiciosi. Dupa ce se racesc se taie felii, atat ouale cat si cartofii. Se aseaza in straturi, intr-un vas cepoate fi introdus la cuptor, astfel: un strat cartofi, un strat oua, branza de oaie framantata si se incheie mereu cu un strat de felii subtiri de unt foarte rece. Se adauga, de asemenea, la fiecare strat cate o lingura de smantana, iar sarea si piperul se pun...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: 450 g branza ricotta 2 oua 1 lingura unt sare faina pentru formare ... . A doua zi, amestecati branza cu ingredientele si se ruleaza compozitia prin ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se amesteca bine ingredientele pentru dressing. Se amesteca ingredientele pentru salata si se stropesc cu dressingul preparat. Se presara arahide prajite si se serveste. Va doresc pofta buna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare Scoatem miezul de la avocado cu ajutorul unei linguri. Spalam legumele. Tocam toate ingredientele marunt, amestecam cu 2-3 linguri ulei de masline,asezonam cu sare,piper,boia si zeama de lamaie,dupa gust . Servim cu chips tortillas . Deliciu garantat. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aluat bine lucrat din toate ingredientele.Se obtine un aluat ca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... taiati in bucati mari toate ingredientele de mai sus si bagati ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... .Framantam repede pana adunam toate ingredientele intr-un aluat.Acoperim cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preparare: Se amesteca toate ingredientele si la sfarsit se adauga uleiul incins peste compozitie si se mai amesteca putin.Se coace in tigaie pe aragaz. Se pot servi cu dulceata sau pentru un mic dejun copios.
Reţetă de pe retete.eva.ro