Cauta in 20.697 retete
... cuptor, la foc iute. Sfat Eva: Poti incerca reteta si cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ore, inainte sa o servesti. Sfat Eva: Raceste 30 de minute crema ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de paine usor prajita. Sfat Eva : Poti pune in pateul de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de lamaie. O mancare regala! Sfat Eva: incearca si clatitele de cartofi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune ceapa, cartofii si supa într-un vas la fiert. Lasa aproximativ 15 minute dupa ce a început sa fiarba, la foc mediu. Strecoara supa si pune legumele si laptele evaporat în blender si lasa-le pâna obtii o crema. Toarna crema peste supa si adauga untul, sarea si piperul. Da focul la minim si lasa la încalzit. Se poate servi fie fierbinte, fie rece. Orneaza cu felii de ceapa verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
În uleiul încins se pun semintele de coriandru, ghimbirul si curry, dupa care se adauga ceapa tocata. De îndata ce s-a calit putin ceapa, se adauga bucatile de dovleac si rondelele de morcov. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se acopera cu apa si se lasa la fiert aproximativ 20-30 de minute. Se pune supa în blender si se amesteca pâna obtii o consistenta cremoasa. Se poate servi cu ardei iute, crutoane, ardei iute sau patrunjel proaspat tocat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune apa la fiert si toarna în ploaie grisul, amestecând pâna obtii o consistenta mai tare. Grisul se lasa la racit. Amesteca icrele cu mixerul si toarna câte putin din uleiul de masline pentru a se omogeniza bine. La final adauga grisul, condimentele, zeama de la o lamâie si ceapa, amestecându-le cu mixerul. Daca salata de icre are o consistenta prea tare, mai adauga putina apa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... coaca repede si uniform). Sfat Eva.ro : Coace tarta intr-o tava ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mananca direct din coaja. Sfat Eva: Daca vrei, poti pune cateva ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... primul strat s-a intarit bine. Sfat Eva : Excesul de coaja de portocala ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune la fiert într-un vas sfecla si las-o aproximativ 20 de minute la foc mic pâna se înmoaie. Scurge apa si lasa la racit. Decojeste-o si taie-o bucati. Curata portocala si taie-o bucati. Într-un vas, amesteca bucatile de portocala cu sfecla si merele. Adauga uleiul, zaharul, sarea, usturoiul si foile de sfecla.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... a primi 4 mostre gratuit http://www.eva.ro/always Subiecte discutate pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... toti fulgii de migdale. Sfat Eva : Daca vrei sa faci din ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minute. Serveste mancarea calda. Sfat Eva: Poti renunta la ardeiul iute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... inainte se le servesti. Sfat Eva : Compozitia poate fi folosita si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Încalzeste în prealabil cuptorul. 2. Opareste floretele de conopida în apa fiarta timp de câteva minute, dupa care lasa-le la scurs. 3. Condimentele se amesteca împreuna cu migdalele maruntite si se pun câteva minute într-o tigaie încinsa. 4. Dupa ce s-a scurs bine conopida, se da prin ulei si se pune în tigaia cu condimente. Se lasa pe foc înca câteva minute pâna se rumeneste putin conopida, timp în care se stropeste cu zeama si coaja de lamâie. 5. Se asaza conopida în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rece. Se obtin 6 portii. Sfat Eva: In loc de mazare, poti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie felii piersicile si nectarinele si pune-le într-un vas de salata. Toarna peste siropul de agave. Adauga cimbrul, ghimbirul, sucul si coaja de lamâie. Amesteca si acopera vasul cu o folie de plastic. Lasa-l la frigider aproximativ o ora. Se serveste rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp de jumatate de ora. Se asaza apoi într-o tava, se toarna 5 linguri de apa si se presara chimenul. Se pune la cuptor, la foc potrivit. Se unge din când în când cu zeama din tava. Daca aceasta scade, se mai adauga o lingura sau doua de apa. Se tine la cuptor aproximativ doua ore, pâna ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie felii si se serveste cu sosul din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro