Cauta in 21.294 retete
... , asa-i? Apoi cozonaci si alte dulciuri - o desfatare a papilelor gustative! Oricat de bune ar fi dulciurile cumparate, nimic nu se compara cu cele ... cateva dintre cele mai gustoase dulciuri de Craciun, retete traditionale din ... Ignat Mai multe retete de dulciuri gasesti mai jos: Tiramisu Tort ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul si topeste untul într-o tigaie adânca, în care pui apoi usturoiul, ciupercile si ceapa, taiate marunt. Dupa trei minute, adauga faina si amesteca pâna când sosul de ciuperci se închide la culoare. Toarna încet laptele si amesteca pâna când compozitia devine legata, apoi adauga condimentele. Lasa compozitia deoparte si fierbe foile de lasagna conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi scurge apa. Asezi un strat de sos de ciuperci pe fundul unei tavi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... care le-am transformat in dulciuri de groaza si va invit ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
Culoarea, gustul si esenta Italiei sunt cuprinse in aceasta salata desavarsita prin simplitate. Insalata Caprese sau salata a la Capri, preparata in culorile tricolorului statutui peninsular  verde, alb, rosu  e considerata adevaratul simbol al bucatariei italiene. Numita pe alocuri, din ratiuni ce tin de orgolii regionale, salata  Bocconcini di mozzarella con pomodori e basilico , salata Caprese are o cerinta esentiala pentru o reusita garantata: ingrediente proaspete si de buna...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Bustrengo este o prajitura delicioasa originara din zona Romagna. - 100 gr. fana de malai - 200 gr. faina obisnuita - 100 gr. firimituri de paine - 200 gr. zahar sau miere - 3 oua - 500 ml lapte - 100 gr. stafide - 100 gr. smochine taiate feliute - coaja de la o lamaie - coaja de la o portocala - 500 gr. mere decojite si taiate feliute - 60 ml ulei de masline - 1 lingurita sare Amestecati cele doua feluri de faina, firimiturile de paine, ouale intregi si uleiul, apoi incorporati laptele. ...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
METODA DE PREPARARE ESTE IDENTICA CU PREPARAREA DULCETII DE CIRESE ALBE . ????? ????? , ????? ??????? ? ??????? ?????? ????????????? ??????? ??? ????????? ????????? ????????, ?????????? , ??????, ??????????. Citeste mai departe...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
pun cartofii la fiert, in coaja. Cand sunt fierti curata coaja. Intr-o tigaie incapatoare pune sunca la rumeni, taiata in bucatele mici, apoi carnea de vaca si toate verdeturile tocate marunt. Lasa totul pe foc circa 10-15 minute amestecand. Adauga putin ulei, doar daca este cazul. Stinge carnea cu vin rosu, si lasa totul pe foc, sa fiarba inca 15 minute. Potriveste de sare si piper. Unge o tava, care merge la cuptor, cu unt. Aseaza carnea rumenita, cu tot cu sos, intr-un strat uniform, apoi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Turta dulce: Turta dulce rustica: Fursecuri cu stafide: Fursecuri cu coacaze rosii Islere cu crema de ciocolata Fursecuri cu crema de rahat: Trufe de ciocolata: Rafaello: Panna cotta cu jeleu de portocale: Pere umplute in foietaj: Tiramisu la pahar: Fursecuri cu crema de ciocolata: Fursecuri pentru Craciun: Fursecuri vesele:
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... . Sa prepari pastele in stil italian este, insa, o adevarata arta. Pentru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 150 g faina 100 g unt 50 g zahar 50 ml vin alb 300 g unt bicarbonat de sodiu 150 g zahar 50 g cacao 60 g faina Pentru crema: ciocolata menaj, 50 g zahar, 300 ml lapte, 3 galbenusuri de ou, 30 ml rom,500 g visine Pregatire: Pe planseta in mijlocul gramezii de faina se pun untul, zahar, oua, vin,bicarbonat de sodiu. Se framanta si apoi se intinde in foaie subtire. Sedecupeaza cu o forma de tort, iar din aluatul ramas se formeaza o margine,ca borul palariei. Se coace in cuptor la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Lupul de mare ( Pesce lupo, italiana ) este  alaturi de intrega familie ... mare europeni, numiti branzino in italiana  pestele favorit al Italiei si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Italienii au obiceiul de a savura aceasta prajitura alaturi de un pahar de vin rosu, dulce. Te invit sa le urmezi exemplul. Ingrediente si cantitati: 2 oua 2/3 ceasca de zahar 4 linguri cu unt topit 1/4 ceasca de ulei de masline 1/3 ceasca de lapte 1/2 lingurita cu esenta de vanilie 1 1/2 ceasca de faina 3/4 lingurita cu praf de copt un praf de sare 2 linguri cu coaja rasa de lamaie 2 linguri cu coaja rasa de portocala 300 g boabe de strugure negru Mod de preparare: 1. Incinge cuptorul la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ceapa, spalata si curatata, o toci marunt. Chiflele le inmoi in apa rece si le storci bine. Din ceapa, paine, carne, oua si pesmet faci un amestec, iar la urma, adaugi si usturoiul tocat marunt. Pui apoi sare, piper, mustar si boia, dupa gust. Rosiile le oparesti, le decojesti si le tai felii, la fel si branza. Incingi cuptorul la 175 de grade si introduci tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -aliment deosebite, originara din provincia italiana Emilia Romagna. Numita uneori si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Fierbem cartofii 30-35 minute, sau pana cand, infigand o furculita intr-un cartof, aceasta intra cu usurinta in el. Ii scoatem din apa, ii lasam sa se racoreasca putin, apoi ii curatam. Se paseaza cu telul. Peste cartofii pasati, se adauga toate ingredientele de mai sus (indiferent de ordine), cu exceptia mozzarellei, suncii de Praga si 2-3 linguri de parmezan. Se mixeaza pana obtinem o pasta. Se tapeteaza o forma rotunda cu unt si pesmet. Se pune jumatate din compozitia placintei de cartofi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un castron destul de mare se pune uleiul de masline, drojdia, un praf de sare, laptele putin incalzit peste care se adauga faina cat cuprinde pana se face o coca numai buna de framantat. Se framanta vreo 6 min dupa care se lasa la crescut cat puteti (pana creste considerabil). Dupa ce creste, se imparte aluatul in doua si se intinde cu facaletul in forma rotunda si se pune intr-o tava unsa in prealabil cu putin ulei de masline. Se fac doua tavi si se mai lasa putin la crescut si in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Painea asta m-a cucerit complet! Am pregatit-o intr-o dupa-amiaza tarzie si intunericul acesta de toamna m-a luat pe nepregatite. De aceea nu am reusit sa o pozez prea mult proaspata, insa ceea ce m-a surprins a fost ca a treia zi dimineata (cand am facut pozele la sectiuni) painea era in continuare incredibil de moale si ....nici nu mai indraznesc sa spun nimic de aroma! Cred ca este painea ideala pentru micul dejun. In principiu nu mai ai nevoie de nimic pe langa ea! :)) Reteta de paine...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Bradut le-a declarat "cele mai bune paste pe care le-a mancat vreodata" si mie asta imi suna a cel mai frumos compliment. Unde mai pui ca este prima oara cand gatesc midii - aha, sunt tot eu, aia care includea midiile in top of dislikes . M-a convins Bradut sa le mai incerc odata in aprilie ce tocmai a trecut si le-am nimerit bine facute, asa ca am prins curaj. Azi am cumparat si am preparat. Dupa pofte, fara retete, fara inspiratie. Se facea in poftele mele ca midiile erau insotite de niste...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com