Cauta in 16.331 retete
... celor care doresc sa manance dietetic (si gustos). Ingrediente si cantitati ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... calorii? Iata minunatele retete! Pizza dietetica Prajitura cu ciocolata Supa alba ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Frigaruile exceleaza in simplitate si diversitate, in forma si gust, bucura ochiul si indestuleaza trupul. Mancare de vara prin excelenta, frigaruile se preteaza la a fi pregatite din timp si aruncate pe gratar in ultima clipa. Frigaruile preparate din carnea pieptului de pui au avantajul de a fi usoare si iubite de copii si dezavantajul de a fi mai fade si mai uscate decat alte tipuri de carne. O marinata simpla, insa, va fragezi si va aroma pieptul de pui pregatindu-l pentru etapa finala a...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... vaci (degresata daca doriti reteta dietetica) 4 linguri de iaurt 1 lingura de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... verde cu verdeata si telemea. Dietetica, usoara si extrem de gustoasa ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Reteta de hummus cu sfecla rosie este o adaptare occidentala a orientalului hummus preparat exclusiv din naut. Sfecla adauga o culoare placuta acestui preparat si ii reduce numarul de calorii, fara sa-i stirbeasca din gustul atat de specific. De incercat si impresionat musafirii. Ideal pentru post! Vezi aici si reteta de Hummus de linte. Reteta: Hummus cu sfecla rosie Ingrediente: 400 grame naut fiert 200 grame sfecla rosie fiarta 1 lamaie 150 ml tahini (pasta de susan) 2 catei de usturoi ( ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , cu carnea alba, si foooarte "dietetica" :))) ...sau daca va grabiti ori ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... unor mancaruri usoare sau satioase, dietetice sau consistente, in functie de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o oala se pun la fiert, în 2 litri de apa, salaul curatat si portionat si cartofii curatati si taiati în patru. Se lasa la fiert 15-20 de minute. Dupa fierbere, se scot bucatile de salau si cartofii si se aseza pe un platou. Cât timp se fierb pestele si cartofii se prepara o maioneza din trei galbenusuri fierte tari si doua galbenusuri crude. Se amesteca bine si se freaca cu ulei, otet si sare. Patrunjelul verde se taie fin si se presara peste platou.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Castravetii se curata de coaja si se rad sau se taie cubulete. Apoi se zdrobeste usturoiul. Iaurtul de amesteca cu apa sau laptele, iar apoi adaugam usturoiul, castravetele si nuca si continuam pâna obtinem un amestec omogen. Punem uleiul de masline, sare si mararul tocat marunt. Bolul se acopera cu folie alimentara si se da la frigider la racit pentru cel putin o ora înainte de servire. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... din interiorul minelor este recomandat bolnavilor de astm bronsic. Tipuri de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... odihnit inca 10 minute. Varianta I dietetica : Cartofii se spala si se ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
O reteta simpla si rapida de somon, fiert inabusit cu arome puternice, picante. Ideal pentru o cina usoara, mai ales pentru persoanele cu un nivel al colesterolului ridicat. Reteta: Somon picant inabusit Ingrediente: 4 fileuri de somon fara piele ( a cate 100-120 grame fiecare) 1 lingura sos Tabasco 1 lingurita pasta de wasabi 1/2 lamaie 2 linguri ulei de masline sare piper Preparare: Extrageti sucul de lamaie. Asezonati bucatile de peste cu sare si piper. Puneti fileurile de somon intr-o ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... o varianta mai delicata si mai dietetica a acestui desert. Bucatarie: austro-ungara ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... se recomanda in boli renale, gastrite, diaree si alte tulburari gastrointestinale ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... , puteti folosi reteta originala si dietetica si sa inlocuiti maioneza cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... le voi adapta, ficatul meu bolnav nu ar putea duce atat ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Stracciatella  din italianul straccio, rupt in bucati, sfasiat  este numele unei supe-aliment deosebite, originara din provincia italiana Emilia Romagna. Numita uneori si alla Romana, stracciatella are la baza supa de pui, peste care se adauga in ploaie oua amestecate cu gris, nucsoara si parmezan, pentru a obtine ceea ce aduce aminte de o galusca de gris sfaramata. Considerata asemeni palincii in Ardeal, leac universal, atat pentru o raceala cat si pentru un stomac tulburat, ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro