Cauta in 21.294 retete
Încalzeste împreuna supa de pui, dovleacul, ceapa, cimbrul, usturoiul, sarea si piperul pâna ajunge la fierbere, apoi da focul mic si lasa-l sa fiarba neacoperit timp de 30 de minute. Dupa aceea, foloseste un blender pentru amestecul obtinut pâna ajunge o pasta omogena si cremoasa. Pune din nou la fiert la foc mic si lasa-l înca 30 de minute neacoperit. Adauga apoi smântâna si toarna supa crema obtinuta în boluri speciale. Se orneaza cu patrunjel sau seminte de dovleac rumenite.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Compot, zacusca, dulceata si muraturi, acestea sunt o parte dintre pregatirile pe care le facem la fiecare sfarsit de vara, cu gandul la zilele reci care ne asteapta. Sunt convinsa ca multe dintre noi deja sunt avansate la acest capitol, insa m-am gandit ca astazi sa-ti dau cateva idei... cate o reteta pentru fiecare dintre produsele delicioase prezentate mai sus. Dar, sa le luam pe rand ca sa vedem ce ne iese si, la final, te astept sa-mi dai si tu cateva idei, asa cum au facut si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crema de ciocolata alba cu visine si crema ciocolata amaruie -2,7 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
... cu o mancare simpla: o salata de toamna cu ton. Aveti nevoie de ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Crema de iaurt cu piersici si crema ciocolata cu fructe de padure-4 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
un blat de tort(cumparat sau facut in casa), doua budinci de cacao si una de vanilie, ciocolata, biscuiti simpli, zahar Mod de preparare: Se prepara budincile conform indicatiilor de pe plic. Intr-un vas se prepara un sirop din zahar si apa cu care se insiropeaza blatul de tort taiat in prealabil in doua. Tortul se umple cu una din budincile de ciocolata, iar pe deasupra se orneaza in felul urmator: suprafata tortului se imparte in doua jumatati egale: o jumatate se umple cu budinca de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Intr-o foarte veche carte de bucate prefata era dedicata organizarii bucatariei si a modului in care gospodina casei poate face bucataria si masa mai frumoasa. Va povestesc asta pentru ca mi-a ramas in amintire sfatul de a aseza pe masa macar o floricica, o frunza uscata sau o crenguta inmugurita pentru ca acest simplu detaliu va schimba complet atmosfera la masa. Si acesta este adevarul. Nu e nevoie de cine stie ce cheltuieli sau de elemente sofisticate (si costisitoare). Puteti obtine un ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
1 buc. sfecla, 1 pahar lapte, 1 buc. conopida, 1-2 linguri untdelemn, 1/2 lingura faina, 1 l supa de carne, apa, 2 fire praz, 2-3 buc. cartofi, 2-3 frunze varza Mod de preparare: Se curata sfecla, cartofii si conopida, prazul si varza se spala se taie felii si se inabusa in cantitatea de grasime. Se amesteca toate legumele cu un sos alb care se pregateste astfel: se topeste restul de grasime, se pune faina, se amesteca bine si se adauga laptele caldut, ca sa nu se formeze cocoloase. Se lasa...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
- orezul (2 cescute de cafea) l-am pus de aseara in apa ... sa se hidrateze :) - astazi l-am fiert in apa cu sare, l-am scurs si l-am lasat sa se odihneasca :D # am pregatit legumele ... (din poza lipste ceapa si morcovul din simplu motiv ca erau deja la tigaie :D) # le-am tocat marunt-marunt si le-am pus intr-o tigaie, in 2 linguri de ulei de masline; am adaugat putina apa si le-am lasat sa fiarba la foc mic # cand radacinoasele au fost fierte, am adaugat dovlecelul taiat cuburi, am ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
1 buc. vinata, 1 buc. dovlecel, 2 buc. cepe, 1 buc. conopida, putina fasole verde, putina mazare, 2 capatini usturoi, varza mica, 3 buc. rosii, 2 buc. ardei, 1 buc. morcov, 1 pahar untdelemn Mod de preparare: Toate legumele bine spalate si taiate in bucati potrivite se pun intr-o cratita cu un pahar de ulei si se dau la cuptor la foc potrivit. Mod de servire Se poate servi atit rece cat si cald.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 buc. pere, 1 buc. telina, 4 lingurite nuci tocate, 2-3 linguri bulion, 2 linguri ulei, 1 ou, 4 linguri smantana Mod de preparare: Perele si telina se taie in felii subtiri, se amesteca cu nucile. Bulionul se dilueaza cu ulei si smantana si se torna peste salata. Se orneaza cu felii de ou.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se curata sfecla, cartofii si conopida, prazul si varza se spala se taie felii si se inabusa in cantitatea de grasime. Se amesteca toate legumele cu un sos alb care se pregateste astfel: se topeste restul de grasime, se pune faina, se amesteca bine si se adauga laptele caldut, ca sa nu se formeze cocoloase. Se lasa sa clocoteasca si se amesteca cu legumele. Se subtiaza adaugind 4 cesti cu zeama de carne sau de zarzavat. Se potriveste de sare si, cind este gata se adauga verdeata tocata...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Legumele se spala, apoi se toaca in functie de preferinte. Ridichea neagra trebuie obligatoriu data prin razatoarea cu gauri mici. Se pregateste dresdingul de salata din otet, sare, zahar, ulei si piper, care se toarna peste legume. Se lasa la macerat aproximativ 20 de minute, pentru ca ridichea neagra sa mai piarda din iuteala, apoi se poate servi. Cine doreste, poate adauga si putina smantana. - 1 ridiche neagra (cca. 300 g), 1/2 varza alba (300-400 g), 1 morcov (100 g), 1 ceapa mica, 100...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Incingeti cuptorul la 180 grade C. Alegeti boabele de struguri (spalate) si curatati-le de pielita. Zdrobiti samburii de nuca. Curatati merele, indepartati semintele si partea lemnoasa, taiati-le felii si stropiti-le cu zeama de lamaie, ca sa nu se innegreasca. Ungeti cu unt o forma de budinca, asezati in ea, alternativ, merele, strugurii si miezul de nuca si pudrati-le cu zahar vanilat. Bateti bine ouale cu zaharul tos, adaugati faina, rachiul de cirese si frisca sau smantana, amestecati-le...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala legumele si se taie in sferturi sau felii in functie de marimea lor. Se prepara o solutie din otet si apa in proportie de 1otet la 2 apa, se da in clocot si se oparesc foarte putin toate legumele. Dupa care se lasa sa se raceasca pe o tava. Se face o maioneza din mustar si ulei , se sareaza dupa gust si se amasteca cu toate legumele. Se aseaza in borcane . Se poate pune cateva bucatele de hrean in fiecare borcan , pentru ca preparatul sa reziste mai bine. Se inchide borcanul . Nu...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Toate legumele bine spalate si taiate in bucati potrivite se pun intr-o cratita cu un pahar de ulei si se dau la cuptor la foc potrivit. Se poate servi atat rece, cat si cald. - 1 vanata, 1 dovlecel, 2 cepe, 1 conopida, putina fasole verde, putina mazare, 2 capatani usturoi, 1 varza mica, 3 rosii, 2 ardei, 1 morcov, 1 pahar untdelemn. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se prepara budincile conform indicatiilor de pe plic. Intr-un vas se prepara un sirop din zahar si apa cu care se insiropeaza blatul de tort taiat in prealabil in doua. Tortul se umple cu una din budincile de ciocolata, iar pe deasupra se orneaza in felul urmator: suprafata tortului se imparte in doua jumatati egale: o jumatate se umple cu budinca de ciocolata, iar cealalta jumatate se umple cu budinca de vanilie. Pe jumatatea unsa cu budinca de vanilie se presara ciocolata rasa, iar pe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Anul acesta avem parte de o toamna calda, frumoasa si destul de ... de cele ramase. Pentru mine toamna inseamna frunze colorate, inceperea scolii ...
Reţetă de pe sabina-madalina.blogspot.com
... , numai buna pentru o zi de toamna racoroasa. Ingrediente: 50g unt, 6 ciuperci ... : si extra parmezan pentru pofticiosi: O zi gustoasa de toamna va doresc ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... ...ma rog, mai mult de toamna dar la mersul anotimpurilor nu ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com