Cauta in 21.294 retete
2 salate verzi, 2-3 buc. gulii, 3 buc. castraveti, o legatura ridichi, 1 buc. ceapa, ulei, otet (sau zeama de lamiie), sare, piper Mod de preparare: Se spala salata, se scurge si se taie fideluta. Castravetii si ridichile se curata, se spala si se taie felii subtiri. Guliile se curata si se dau pe razatoare mare. Totul se amesteca si se adauga ceapa taiata solzisori, uleiul, otetul, sarea si piperul dupa gust.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o conserva de peste in ulei, 4 buc. cartofi mijlocii, 3 oua, o ceapa, maioneza, 100 gr. cascaval Mod de preparare: Se fierb cartofii si ouale. Cartofii curatati si albusurile se dau prin razatoarea mare. Galbenusurile - prin razatoarea mica sau prin sita. Pestele se scurge de ulei, se marunteste si se aranjeaza pe fundul platoului, deasupra se pune ceapa taiata rondele fine si se acopera cu un strat subtire de maioneza. Apoi se pun cartofii si iar maioneza, deasupra cascavalul ras,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se rade cascavalul pe razatoarea mica, se amesteca cu faina, sarea, piperul si laptele si se framanta bine, pana ce nu se mai lipeste si se poate intinde (daca e nevoie, se mai adauga cateva picaturi de lapte). Se imparte aluatul in trei si se intind foile, pe rand, pe planseta infainata usor (grosimea: 3 mm). Se taie fasii, se acopera cu un stergar si se lasa sa se odihneasca, pana se prepara salata. Se curata de coaja ridichea, gulia si merele, se dau pe razatoare si se amesteca cu frunzele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb ouale tare si apoi se decojesc si se taie felii. Salata se spala foarte bine, se spala si rosiile si ardeiul. Se taie rosiile felii, se inlatura codita si semintele, ardeiul se taie fisii. Se pun toate intr-o salatiera mare. Se amesteca uleiul cu zeama de lamiie si sare dupa gust se adauga frunzele de menta si de busuioc tocate marunt, usturoiul verde si oregano uscat, patrunjel si marar verde. Se toarna sosul peste salata se amesteca usor si se serveste imediat. - O salata mare, 2...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Zarzavaturile se curata si se spala foarte bine. Ceapa si usturoiul tocate marunt impreuna cu orezul spalat in citeva ape si cartofii curatati, spalati si taiati cubulete se fierb in 2 litri de apa. Cind sint aproape fierte se adauga celelalte zarzavaturi taiate fisii, bulionul, sarea si piperul. Dupa ce au fiert toate zarzavaturile, se adauga borsul, se mai lasa sa dea un clocot. La sfirsit, se presara verdeata tocata marunt. - 6 fire de ceapa verde, 1 fir de usturoi verde, 4 legaturi de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cartofii se spala, se curata si se taie in rondele, apoi se pun la fiert in apa cu sare. Ceapa verde se curata, se spala si se taie bucati de cca. 2 cm. Salata verde se curata, se spala si se taie. Rosiile se curata, se spala si se taie rondele. Verdeata se curata si se spala, apoi se taie marunt. Ouale se taie rondele. Componentele pregatite se amesteca intr-un vas impreuna cu sarea, otetul si uleiul. Se controleaza gustul. Se monteaza compozitia in farfurii pentru servit sau pe platou,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Tocam marunt, pe un tocator de lemn, ceapa verde (sau ceapa rosie), o punem in vasul in care urmeaza sa gatim intreaga ciorba (poate fi castronul pentru supa de la serviciul de masa, un castron de sticla sau orice alt vas potrivit dimensiunii). Punem peste ceapa o lingurita de miere de albine, o lingura de ulei, piper, boia dulce si amestecam totul fie cu o lingura de lemn, fie cu mana, pana cand ceapa devine translucida. Tocam apoi in ordine patrunjelul, pe care il punem peste ceapa si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie pestele in bucati de 4-5 cm. Acestea se condimenteaza si se trec prin pesmet si se prajesc in ulei. Se scot pe servetele apoi se amesteca smintina cu nucile si hreanul si se pune sare dupa gust. Se taie castravetele in felii subtiri, pe lung si se ung cu crema de hrean. Pe feliile de castravete astfel pregatite se pune cite o bucata de peste si se ruleaza. Prindem ruloul cu o scobitoare si se aseaza in picioare pe rondele de morcov fiert. - 400 g file de cod, 2 castraveti mari, 1...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata si se taie legumele, se pun intr-o cupa, se adauga fasolea fiarta in prealabil (sau conserva). Se condimenteaza cu ulei, otet, sare, piper, patrunjel tocat, dupa gust. - 2 cani fasole boabe fiarta sau conserva, 1 legatura ridichi, 1 castravete, 1 legatura ceapa verde, patrunjel, sare, piper, ulei, otet. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
In carnea tocata se adauga o ceapa calita in untura, orezul fiert pe jumatate, sare, piper si marar verde tocat. Se omogenizeaza compozitia si, daca este prea legata, se pune putin bulion sau apa. Separat, se oparesc frunze de spanac sau stevie, in care se infasoara sarmalutele. Pe fundul vasului se pune un strat de frunze de stevie sau spanac taiat fisii. Se asaza apoi sarmalutele printre ele, se pun 3-4 rosii taiate felii sau pasta de rosii, marar verde si o crenguta de cimbru. Se umple ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cascavalul taiat cuburi se amesteca cu salata frantuzeasca, merele taiate fasii, ouale taiate marunt. Se decoreaza cu rondele de ridichi. Se serveste imediat. - 1 portie de salata verde frantuzeasca, 100 g cascaval, 100 g parizer sau sunca, 2 mere, 2 oua fierte tari, 1 legatura de ridichi de luna. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Branza de vaci se freaca bine cu smantana si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Ceapa verde, patrunjelul si mararul se taie marunt apoi se amesteca cu branza de vaci si smantana. Se orneaza cu felii de ardei si rosie. - 500 g branza de vaca, 2 linguri de smantana, 3-4 cepe verzi, o legatura de marar verde, o legatura de pantrunjel verde. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb cartofii si ouale. Cartofii curatati si albusurile se dau prin razatoarea mare. Galbenusurile - prin razatoarea mica sau prin sita. Pestele se scurge de ulei, se marunteste si se aranjeaza pe fundul platoului, deasupra se pune ceapa taiata rondele fine si se acopera cu un strat subtire de maioneza. Apoi se pun cartofii si iar maioneza, deasupra cascavalul ras, albusurile, se acopera cu maioneza. Peste acest ultim strat se aranjeaza frumos praful de galbenusuri ca sa nu se vada...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata fasolea, se rupe bucati (circa 3 cm), se baga intr-o oala cu apa sarata clocotita si se fierbe 7 minute. Dovleceii se taie rondele, se alege mazarea, se taie marunt morcovul curatat si spalat. Se pune la fiert un litru de apa, se adauga cuburile de Knorr, se lasa sa se dizolve, se amesteca si se ia oala de pe foc. Intr-o tigaie, se incinge untul (50 g) si se caleste timp de 5 minute ceapa tocata marunt (la foc mic). Se adauga orezul si se amesteca pana ce boabele devin translucide....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Desi suntem in luna aprilie primavara nu vrea sa ni se arate. Singurele semne de primavara ar fi cele din piete, unde ... am pregatit o salata racoritoare de primavara. Ingrediente: - 1 legatura de ridichi ( 4-5 buc ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... CONCURS S-A INCHEIAT . Stiu ca n-a venit primavara, dar eu am facut curatenie ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... Grand Hotel, Bucuresti. Targul de Primavara Raw Generation este organizat de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... am tot auzit in fiecare primavara, insa nu am cumparat niciodata ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... Pentru acest weekend, primul din primavara acestui an, va propun o prajitura ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... inca mai e putin pana la primavara, dar tare pofta mi-a fost ... ! Si desi este o supa de primavara, ea satisface poftele de grasimi ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com