Cauta in 21.292 retete
Pentru început pregatim umplutura. Decongelam spanacul într-o craticioara cu putina apa sau la cuptorul cu microunde (daca folosim congelat) sau îl oparim (daca folosim proaspat), dupa care îl lasam sa se racoreasca. Când a ajuns la o temperatura decenta sa punem mâna pe el, îl stoarcem bine, bine si apoi îl taiem grosier. Speck-ul îl taiem fâsii nu tocmai micute, dupa care îl punem peste spanac, desfacând manual feliutele, caci altfel vor ramâne garantat gramada. Mai amestecam...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam legumele.Punem apa la fiert cu sare, morcovii,telina,pastarnacul si cartofii taiati.Lasam 10 minute. Adaugam rosiile si pastele. Separat,am spalat ciupercile ,le-am taiat felii si le-am inabusit in unt cu putina sare si piper. Cand legumele au fost aproape fierte am adaugat ciupercile impreuna cu sosul lasat si am lasat sa dea cateva clocote. Inainte de a servi ,presaram patrunjel tocat fin si parmezan. Daca doriti,puteti drege supa cu galbenus si smantana. Pur si simplu,delicioasa!...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele spalat si portionat,indulcit cu sare ,se tavaleste pe ambele parti prin faina si se prajeste bine in ulei incins,apoi se scoate si se aseaza intr-un vas de jena sau o tavita.In uleiul in care am prajit pestele,calim putin ceapa taiata solzisori(pana devine sticloasa) apoi adaugam usturoiul zdrobit si sucul de rosii,amestecam bine si condimentam dupa gust cu sare,piper si amestecul de condimente.Lasam sa scada putin,ingrosandu-se sosul apoi il stingem cu paharelul de vin alb sec .Mai...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amatoare a celebrului si clasicului desert italian, cu siguranta, aceasta varianta cu ... . Lasa vasul deoparte. 2. Intr-un blender, faramiteaza bucatile de biscuti. 3. Din ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... - galustele de cartofi in stil italian va sunt cu siguranta cunoscute ... frunzele se pun in vasul blenderului impreuna cu o lingura de parmezan ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... In stil italian, delicioasa! 1 kg si jumatate de rosii( eu am ... considerabil. Avem nevoie de un blender fff bun de putere mare ... pus totul pe rand la blender, am turnat supa intr-o oala ... meu. Daca nu aveti un blender bun si puternic, separati printr ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
... baut, obtinute prin amestecare in blender a unor ingrediente - fructe, lapte sau ... prealabil foarte marunt, intr-un blender. Amesteca. Se serveste in pahare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fin. Incorporati treptat uleiul in blender panaobtineti o pasta fina, de consitenta ... fin. Incorporati treptat uleiul in blender pana obtineti o pasta fina, de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... dupa care se mixeaza cu blenderul adaugand putin lichid pana ajunge ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... un castigator al mixerului pentru frappe-uri, iar acesta este Daniela ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... vin spumos, cat incape in blender; zmeura si frunze de menta ... , pentru a ramane pudrate. 2. Pune in blender 4 linguri de serbet de piersici. Adauga lichiorul de portocale. Umple blenderul cu sampanie pana la capacitate maxima. Capacul blenderului trebuie sa fie cat mai bine fixat. Amesteca ... serveste bauturile invitatilor. Sgroppino (cocktail italian) Ingrediente si cantitati pentru 2 persoane: 1...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toate legumele curatate si spalate se pun la fiert.Adaugam si concentratul de supa. Cand toate legumele sunt fierte le scoatem cu o paleta le punem in blender si le pasa. Piureul de legume se pune in zeama in care au fiert . Potrivim de sare.Deasupra presaram patrunjel verde tocat,
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa ce se spala fructele, se curata de coaja si se taie bucatele mici. Sucul de portocale se amesteca, într-un blender, cu musli si cu fructele si se "toaca" pâna se obtine un piure fin. Bautura se serveste imediat. Daca vreti sa fie revigoranta, puteti sa puneti si câteva cuburi de gheata. Pentru un aspect cât mai rafinat, pune alaturi si câteva bucatele e fructe. Tips: daca nu aveti blender, puteti folosi mixerul vertical.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Gazpacho sau supa rece de rosii Se pun intr-un blender sau intr-un robot rosiile, castravetele, ardeiul gras, usturoiul, ceapa, busuiocul uscat, chimenul, sare, piper, otet, ulei de masline si feliile de portocale curatate de pielita alba si se mixeaza. Se pune supa in farfurie sau castron si se orneaza cu frunze proaspete de busuioc. Se pun cateva picaturi de ulei de masline si se serveste rece cu crutoane.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prin masina de tocat sau blender. Facem maioneza din 2 galbenusuri de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cea mai cunoscuta budinca rece italiana. Un desert usor si rafinat ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , eliminam semintele si pasam la blender pana iese un piure. Piureul ... cu furculita sau apelam la blender . Granita se serveste la pahar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in Portugalia, pregatit de un italian, iar reteta de azi e reprodusa ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... vulgaris in latina, bietola in italiana si poiree, blettes sau bettes ... bette in franceza Bietola in italiana Sfecla elvetiana in romana Descriere ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... , lime, apoi le pui in blender sau shaker cu restul ingredientelor ... daca mai vrei pui in blender dupa care pui sprite. Servesti ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com