Cauta in 20.697 retete
Daca ai ramas in pana de idei, iata o reteta simpla, rapida, fara foc si pe gustul intregii familii. Si daca mai pui la socoteala bucatile de ciocolata, ai obtinut desertul perfect. Deja ti-e pofta, nu-i asa? Ingrediente 1 cana nuca si migdale macinate 1/2 cana nuca de cocos 1/2 cana curmale bucati de ciocolata neagra 2 linguri cacao pudra 1/2 avocado bine copt 1 lingurita esenta de rom (optional) Se amesteca toate ingredientele in robotul de bucatarie, se fac bilute si se dau prin fulgi de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Untul se lasa la temperatura camerei pentru a se inmuia dupa care se freaca bine pana se albeste si devine cremos. Se adauga zaharul pudra amestecand continuu, apoi laptele praf, 150 g nuca de cocos si foile de napolitana sfaramata marunt. Compozitia astfel obtinuta se lasa la frigider timp de 15 minute pentru a se intari. Compozitia se poate imparti: jumatate ramane alba, ornata cu ciocolata rasa, si in cealalta jumatate se poate adauga 2 linguri cacao si se orneaza cu nuca de cocos si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
600g zahar 300ml apa 200g margarina 450g lapte praf 200g nuca de cocos zahar vanilat, esenta de rom stafide, alune...etc Zaharul se pune la fiert cu apa pana se formeaza un sirop gros. Se face proba cu picatura de sirop in paharul cu apa sau se pune o picatura pe o farfurie, daca se formeaza o biluta si nu curge atunci este gata. Punem si margarina si o lasam sa se topesca, apoi adauga laptele praf si amestecam energic pt a nu se forma cocoloase. Se poate face si cu mixerul si e bine sa...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Se amesteca margarina, zaharul, laptele praf si 300 g din nuca de cocos pana devine o paste groasa, omogena. Se modeleaza bile din aceasta compozitie punand in centrul fiecarei bile cate o aluna, apoi se rostogolesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza pe platou. In loc de alune se mai pot folosi si migdale, arahide in ciocolata, alune de padure, etc. - 400 g margarina, 400 g zahar (preferabil pudra), 400 g nuca de cocos, 400 g lapte praf, 200 g alune. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
200 gr. unt, 150 gr. zahar pudra, 150 gr. lapte praf, 100 gr. nuca de cocos, alune sau esenta de migdale Mod de preparare: Se amesteca untul cu zaharul pudra si laptele praf. Dupa ce s-a omogenizat bine si s-a obtinut o pasta fina, se pune nuca de cocos. Se fac cu mina mici rotocoale, iar in mijlocul fiecarui Rafaello se pune cite o aluna decojita sau esenta de migdale.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 pachet unt, o cana zahar pudra, o cana lapte praf, 1 pachet alune, 2 pachete nuca cocos Mod de preparare: Se freaca zaharul cu untul spuma, se adauga laptele praf si un pachet nuca cocos. Se fac bilute si in interiorul fiecarei bilute se introduce cite o aluna. Apoi se trec prin nuca de cocos si se dau la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 g unt, 150 g zahar pudra, 150 g lapte praf, 100 g nuca de cocos Mod de preparare: Se amesteca untul cu zaharul pudra si laptele praf foarte bine pana se obtine o pasta fina, apoi se pune si nuca de cocos. Se ia din aceasta compozitie cu o lingurita si se fac cu mina Rafaello (forme sferice potrivite). La fiecare Rafaello se pune in mijloc o aluna decojita sau esenta de migdale. Se tine la rece, inainte de servire.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... conformat :)) . Reteta folosita a fost "Prajitura Rafaello a la Afrodite" - cu mai multe ...
Reţetă de pe daneza13.blogspot.com
Ingrediente (pentru 30 bucati) 200 gr lapte praf 300 gr cocos 200 gr zahar pudra 200 gr unt 100 gr alune decojite Mod de preparare Se amesteca laptele praf cu zaharul pudra, untul la temperatura camerei si 200 gr cocos. Amestecam cu mana pana rezulta un aluat sfaramicios. Nu va speriati, aluatul va deveni maleabil de la cadura mainilor si va fi usor de modelat. Se ia cate o bucata din compozitie, se pune in mijloc cate o aluna si se modeleaza cu mana in forma de bilute. Se tavalesc...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... Rulada cu gem Prajitura puturosului Rafaello Prajitura rapida cu zmeura Fur ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Turta dulce: Turta dulce rustica: Fursecuri cu stafide: Fursecuri cu coacaze rosii Islere cu crema de ciocolata Fursecuri cu crema de rahat: Trufe de ciocolata: Rafaello: Panna cotta cu jeleu de portocale: Pere umplute in foietaj: Tiramisu la pahar: Fursecuri cu crema de ciocolata: Fursecuri pentru Craciun: Fursecuri vesele:
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com