reteta din 17 05 2013
Pagina 2 din 2
Te-ar mai putea interesa:
dulceata din corcoduse, prajitura rafaelo din lapte praf, sosuri pentru spaghete din bulion, vin din fructe de soc, prepararea coniac din vin, iutica din rosii ardei iute si usturoi si conservant, drob din ficat de porc si carne tocata, salata din castraveti pentru iarna, reteta de salam de porc
Se curata ceapa si se toaca marunt. Intr-o cratita se caleste ceapa in ulei 2-3 minute. Se adauga carnea si se caleste pana se albeste. Se adauga sare, piper,boia si se mai caleste putin. Se adauga rosiile maruntite, pasta de tomate, cimbru, busuioc, 7-8 cuisoare. Se fierbe 10-15 minute pana este carnea facuta si sosul se ingroasa putin. Spaghetele se fierb in apa cu sare dupa indicatiile de pe ambalaj. Se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs un minut. Se amesteca cu sosul de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Pastele se pun în apa clocotita cu sare si câteva picaturi de ulei. Se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se scot si se scurg în sita, unde se lasa aproximativ 10 minute în apa rece. 2. Separat, se alege fasolea fideluta, se curata si se fierbe în apa cu sare. Dupa ce a fiert, se scoate pe un platou, se stropeste cu otet balsamic si se acopera cu o folie de plastic. 3. Ardeii se coc la foc mare pe plita si apoi se pun într-un bol cu sare mai multa, sa se înabuse si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Din lista recomandarilor pentru orasulm.eu, nu putea lipsi Parcul copiilor e Cu siguranta cel mai frumos loc din oras pentru a iesi cu cei mici este Parcul Copiilor din Timisoara. Renovat in trecutul apropiat, colorat, plin de verdeata si cu multe locuri de joaca, Parcul Copiilor este o destinatie constanta pentru noi, fie vara, fie iarna. (cititi restul aici )
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Reteta asta e urmarea lectiilor pe care le-am primit de la maestrul Tushin, despre care v-am povestit in postul anterior . Mi-a placut atat de mult, incat a fost musai sa fac si eu. Mai intai trebuie sa va spun ca eu nu mananc carne de rata. Nu-mi place mirosul mult prea pregnant de carne. Pana acum o singura alta mancare cu rata m-a mai atras: Cassoulet , care e o tocana frantuzeasca cu fasole boabe, carnati si multe alte bunatati. Pregatita dupa metoda chinezeasca, rata e de asemenea usor...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Recunosc, imi place sa experimentez, Dar tarta asta a iesit vegana dintr-o intamplare. Cumva destinul a vrut sa vada cum ma descurc eu sa fac o tarta gustoasa fara unt si fara oua. Si uite ca am reusit! La coaja de tarta am folosit ulei de floarea soarelui in loc de unt. Coca s-a intins destul de bine si nu s-a lasat la copt. Textura finala nu a fost extraordinar de frageda, dar nici tare n-a fost. In tarta nu am pus nici un fel de crema, ci am facut din rubarba un gem cu care am umplut-o....
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Stiu ca Spania este o destinatie de vacanta foarte indragita. Cei mai multi merg la Barcelona. Unii la Madrid. Dar foarte putin viziteaza Toledo. Mare pacat! Eu am rezervat o zi de plimbari prin Toledo si mi-a placut foarte mult. Oraselul vechi e construit pe coasta unui deal, asa ca stradutele lui sunt inguste si in panta. Marea majoritate sunt cu piatra cubica. Masinile trec destul de rar. Casele sunt din piatra si pastreaza parfumul epocii medievale. Pentru asta de mare ajutor sunt si ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Provocarea primita de la Libris , o librarie online de unde puteti cumpara o mare varietate de carti online si nu numai, de a raspunde la intrebarea: "Ce este o carte buna?" a reusit sa imi smulga un zambet si sa ma transpuna pentru cateva clipe in copilarie amintindu-mi de noptile lungi de iarna, cand ma gasea mama citind cu lanterna sub plapuma si de zilele de vacanta, cand la tara la bunici fiind, citeam ascunsa in nucul cel batran. N-o sa o uit niciodata pe bunica cum ii zicea mamei: "Mai...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
In aceasta saptamana am publicat pe pagina de Facebook listele de mai jos. Multi m-au intrebat despre ce e vorba si in seara asta voi explica mai pe larg ce inseamna. Am fost invitata de Electrolux sa particip la aceasta campanie, o campanie de responsabilizare a consumului de apa. Drept sa va spun, am fost mereu atenta la consumul de apa. La bloc pentru ca ma ardea apometrul, dar in ultimii ani, de cand stau la casa, perceptia s-a schimbat complet. Poate va pare prea romantic, dar faptul ca...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Crema caramel,sos de ciocolata cu nuci pralinate,crema vanilie cu zmeura-2,2 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Sincera sa fiu, mi-au cam lipsit intalnirile marca Electrolux . Cu prieteni bloggeri, cu mancare buna si cu veselie multa. Se pare ca si Electroluxului i-au lipsit intalnirile noastre, pentru ca anul acesta s-au gandit sa ne uimeasca si mai si cu noul lor proiect More Inspiration4Cooking. El consta in cookinguri profesionale, tinute de bucatari-sefi specializati in diferite bucatarii internationale. Prima editie l-a avut ca profesor pe maestrul bucatar Tushin, cel care creeaza meniurile la...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
1 kg ciuperci cateva capatani de usturoi patrunjel sos de soia malai Ciupercile taiate felii sunt calite in putin ulei de masline dupa care se lasa sa mai scada din zeama dar nu de tot. Pe parcurs se adauga sos sarat de soia. Cand sunt gata se potrivest de sare daca mai este nevoie si se amesteca imediat ce sunt luate de pe foc cu usturoi pisat si patrunjel verde. Servim cu mamaliga
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Daca pana ieri ma plangeam ca e prea cald si nu-mi venea a porni cuptorul, azi as sta cu el doar pornit. E frig, ploua si ceru-i plin de nori, belti peste tot, pantofi murdari de noroi, par incretit de la umezela...epic, as spune. Nu-mi place toamna si sufar cand vad ca zilele de vara intra-n sac, dar astept cu nerabdare luna mai a lui 2014...stiu ca de atunci vine caldura. Dar sa stiti ca lacrimile varsate dupa vara nu mai sunt asa amare daca ai o daraba de ceva bun si dulce in mana si-n ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Salata de andive cu somon afumat si dresing de mustar / Endives and smoked salmon salad with ...
Adauga la favorite
Andivele (sau cicoarea) au nevoie de un dresing mai special. Asta ca sa balanseze gustul lor putin amarui. De fapt am auzit multa lume ca nu mananca andive tocmai pentru ca sunt amare. De aceea azi vreau sa va arat un dressing care, in combinatie cu andivele si somonul afumat, va crea o salata de care o sa va indragostiti. Daca nu stiai, andiva are si proprieteti terapeutice. In primul rand ajuta la digestie, stimuleaza secretia de bila si are usor efect laxativ. Iarna, cand n-avem atatea ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
200 gr capsuni 200 gr iaurt 4 linguri miere Mod de preparare Curatam capsunele de codite, le spalam si le punem in blender. Adaugam iaurtul si mierea de albine. Mixam compozitia. Turnam in pahar. Simplu si bun. Tare bun, in special pentru cei mici!
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Se taie sunca cubulete si ciupercile felii. Se bat ouale, se adauga praful de copt, faina si iaurtul, apoi uleiul. Se incorporeaza bulionul si se amesteca bine pentru a obtine o compozitie omogena. Pe urma se adauga condimentele, ciupercile, sunca si cascavalul ras (pastrati un pic pentru a presara deasupra) si branza sfaramata. Se varsa compozitia intr-o forma de chec si cand este aproape gata se decoreaza cu feliute de cascaval.
Reţetă de pe retete.eva.ro
12 portii Timp de pregatire: 1 ora si 20 min + timp de racire 239 calorii/portie 11,5 g grasimi 1. Se încinge cuptorul la semnul 3/1700 C. Pe gratarul de jos al cuptorului, se aseaza un vas rezistent la flacara – de tip Yena - plin cu apa fierbinte. Se unge cu unt topit o forma rotunda de 20 cm. Se combina untul ramas cu biscuitii si mierea. Se aseaza compozitia, presându-se, într-un strat egal, cu ajutorul unei spatule. Se introduce în congelator, timp de 20 min. 2. Se combina, în...
Reţetă de pe retete.eva.ro