Cauta in 16.330 retete
... si prajiti cateii de usturoi ,intregi si ceapa tocata marunt , si ... ceapa devine sticloasa,se adauga vinul alb, suc de lamaie si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele si se asezoneaza cu dressing-ul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mana sau tocata mare 1/2 portocala taiata in cubulete 100 g boabe de struguri taiate in jumatati 1 lingura suc proaspat de lamaie cateva ...
Reţetă de pe deliciul-casei.blogspot.com
Strugurii se spala, se zvanta, se taie boabele in doua, se presara cu ... choux-urile, se taie in jumatate, se umplu cu boabe de struguri si frisca. Se servesc cu restul de struguri si se pudreaza cu zahar pudra. - 300 g struguri albi, 2 linguri zahar pudra + zahar pudra pentru presarat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de biscuiti. Se pune la inghetat. Se orneaza cu boabe de struguri sau kiwi inainte de servire. - 200 g brinza Philadelphia, 3 oua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pun intr-o cratita ciorba si vinul si se pun pe foc ... sau supa din conserva, 3/4 cana vin alb sec, 250 g orez, 1 ceapa ... taiate in felii subtiri, 1 1/4 cana boabe porumb (proaspete, congelate sau din ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 1 lingura bulion, usturoi curatat si taiat marunt, vin, sare si piper boabe. Pestele se aseaza intr- o forma, se acopera ... cap, 1 ceasca de ulei, 1 pahar vin alb, 1 lingura bulion, usturoi, sare, piper boabe, 1 lamaie. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... patrunjel, 2-3 catei de usturoi, cateva boabe de piper, sare. Cand incep ... , se adauga un pahar de vin alb si o jumatate de pahar ... usturoi. - 20 raci vii, 1 pahar vin alb, 1 lingura unt, 1 morcov, 1 ceapa ... patrunjel, 2-3 catei de usturoi, citeva boabe de piper, sare Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si amesteca cu grija. Adauga vinul si crengutele de cimbru, acopera ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... calesc cei 4 catei de usturoi intregi, zdrobiti cu dosul lamei de ... 8 - 10 minute si se adauga vinul alb. Dupa ce alcoolul s-a evaporat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dizolvati zaharul in zeama de lamaie amestecata cu vinul, apoi adaugati coaja rasa de lamaie si smantana si mixati pana se face o pasta cremoasa. Albusul se bate spuma pana se intareste bine astfel incat sa nu cada cand intoarceti castronul, iar apoi se amesteca incet si treptat cu crema de smantana. Se tine la frigider ca sa se intareasca. Inainte de servire, spuma de vin alb se orneaza cu felii de lamaie. Este exceptionala! Sugestie: Serviti-o cu niste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... toate ingredientele pentru sosul de vin si turnati amestecul peste muschi ... de porc, adaugati sosul de vin in care s-a marinat muschiul, prunele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un vas mare, amesteca brânza, frisca, zaharul si vanilia. Adauga apoi strugurii si amesteca. Presara zaharul brun si nucile si pastreaza la frigider înainte de a servi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala fasolea in mai multe ape si se pune la inmuiat cateva ore, apoi se fierbe in apa cu sare. Se schimba apa in care fierb de doua, trei ori. Scurgem fasolele, le clatim si le lasam in strecuratoare pana cand tocam ardeiul si prazul. Amestecam toate ingredientele, cu grija sa nu se zdrobeasca boabele de fasole. Condimentam dupa gust cu sare, piper, ulei de masline si otet balsamic. Se orneaza cu verdeata si se serveste cu paine prajita. Pofta mare!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Speli bine strugurii si separi boabele lovite sau patate (cu un forfecuta) ii asezi ... , apoi torni solutia fierbinte peste strugurii din borcan (pui sub borcan ... invelite si le pui, apoi, la rece. - 1 kg de struguri cu boabe mari si pielita, 1 pahar otet de 9 grade, 2 pahare apa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... alta. intr-o oala se amesteca vinul, apa, uleiul, mirodeniile. Se toarna ... , 200 ml ulei, 150 ml vin alb, 250 ml apa, 2 lamii, 150 g masline, sare, piper, ienibahar boabe. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se scufunda în ea. Ornam cu struguri pe toata suprafata si presaram ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Decongelam cotletele si le uscam cu ajutorul unor prosoape absorbante. Punem doua linguri de ulei de masline in tigaie (eu am folosit ulei Monini cu piper). Taiem ghimbirul si usturoiul felii si le rumenim usor. Adaugam untul. Condimentam cotletele, stoarcem peste ele zeama de lamaie si le punem in tigaie. Le rumenim usor pe ambele parti apoi turnam vinul. Cand da in clocot adaugam sosul de soia si mai lasam 2-3 minute. Servim cu zeama de lamaie si cartofi nature.
Reţetă de pe retete.eva.ro