restaurant romanesc catania
Pagina 2 din 5
1.Se amesteca carnea tocata cu un praf de sare,cu orezul bine spalat,cu ceapa tocata marunt,cu condimentele,cu verdeata tocata marunt,cu pasta de tomate,pana obtinem un amestec omogen 2.Varza murata se spala cu apa rece apoi se desprind foile de frunza ,se taie potrivit de mari,mijlocul verzei se opreste pentru tocat deasupra.In fiecare frunza taiata potrivit de mare,se infasoara cate o lingura de amestec de carne,se indeasa bine varza la capete,sa nu se desfasoare,apoise pun in vasul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cand iei masa cu o persoana pe care nu o cunosti sau pe care doresti sa o impresionezi prin bunele tale maniere, nimic nu este exagerat. Nici macar atentia pe care o acorzi servirii unor lucruri marunte precum mierea, sarea sau piperul.UntulPentru a unge cu unt painea, biscuitii sau prajiturelele, foloseste un cutit si bucatele mici de unt. Sau chiar painea, biscuitii sau prajiturile pot fi portionate in bucati mai mici. Nu pune unt pe legume pentru ca ar insemna sa insulti bucatarul. ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Razvan" , intr-o emisiune dedicata zilei Romaniei. Noua ne-a placut, sper sa ... blog! La multi ani, dragi romani! Sa fiti sanatosi, fericiti si ... va fie bine ... dar BINE cu adevarat ... LA MULTI ANI, ROMANIA ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... masa. De a transforma in 100% romanesc tot ceea ce avem in ... nu este cu adevarat autentic romanesc. Or, astfel de procente absolute ... . Pentru ca, personal, consider traditional romanesc tot ceea ce se gateste ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Sanitar Veterinare spun ca in Romania au ajuns 105 kilograme de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... semnatura unica a lui Radu Anton Roman. Din 1999, data aparitiei primei ... "aduce" dinainte Doborgea si Campia Romana. Va invitam intr-o calatorie culinara ... cunoscute ale lui Radu Anton Roman, dar si i n marturiile prietenilor de suflet ai lui Radu Anton Roman: Andrei Plesu, Cristian Tabara, Mihai ... cu povestiri despre marele gurmand roman si cu retete speciale. De ... imagini speciale cu Radu...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
... am pus la inmuiat vasul roman in apa. Se tine in ... pus varza direct in vasul roman si peste ea am turnat ... cu boia. Am acoperit vasul roman si l-am pus in cuptorul ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Concursul Steagul Culinar al Romaniei s-a incheiat. Cevabun.ro a desemnat castigatorii (nu ... CEVABUN.ro STEAGURI CULINARE ALE ROMANIEI primite in concurs Laura Jose ... .ro concursul Steagul Culinar al Romaniei. Gasiti steagurile culinare ale tarilor ... de la Sydney aici . Fiindca Romania nu este pe lista (inca ... si fotografiati steagul culinar al Romaniei. Cele mai reusite creatii vor ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... venit, dragii mei, la "Dulce Romanie" - Provocarea lunii Decembrie 2011. Si La multi ani! dragi romani. Cand Mihaela , acum mai bine de ... sa arate cat de dulce e Romania si cat de priceputi sunt romanii, asa ca de la o luna la alta a crescut numarul celor ... . Primul ingredient nu este prea romanesc, recunosc. Asta pentru ca, desi ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... /vas in bucataria proprie ;) Vasul roman este realizat manual, din lut ... si suculenta la interior. Vasul roman se preteaza pentru prepararea oricaror ... sanatoasa. De asemenea, in vasul roman alimentele se pot gati si ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Iata ca luna februarie s-a incheiat si am ajuns la parada retetelor. Va reamintesc ca in februarie temele propuse de mine au fost "retete cu dragoste" si "drojdia" . Multumesc tuturor pentru participare, toate retetele sunt extraordinare, n-as putea spune care mi-a placut mai mult ! Pluteste dragostea in aer , e tarziu si mie mi-e foarte somn asa ca sa lasam vorbaria si sa trecem la fapte. Dar inainte sa incepem parada nu uitati ca provocarea lunii martie va fi gazduita de Cristina ! Sper ca...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
...aflat la doar doi pasi de vila noastra :) Pacat ca nu l-am descoperit decat dupa cateva zile...dar chiar si asa, ne-am rasfatat indeajuns :P Va avertizez ca intreaga postare ii este dedicata, asa ca daca nu ati servit inca micul dejun, pranzul...sau cina :)) ...va rog din suflet reveniti! :D ...si cum multe nu sint de spus, doar de aratat (ispitit :P)...va las in compania savuroaselor preparate cu care ne-am delectat (aproape) in fiecare zi :)) La inceputul fiecarei mese eram serviti cu ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Iata ca prima luna a acestui an a trecut. Nu as vrea sa o etichetez drept nesimtita, insa cam asa a trecut pe langa mine, pe nesimtite. Parca ieri a fost 1 ianuarie si anuntam temele lunii pentru "Dulce Roamnie" si uite ca am ajuns in momentul in care trebuie sa predau stafeta. Asadar, Stefy , astept cu nerabdare tema/temele lunii februarie. Daaar, pana atunci haideti sa admiram retele lui ianuarie. Am propus naut/linte/clatite si am adunat un numar de 45 de retete. 45! Va multumesc tuturor...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... local, patron de 3 cluburi si 4 restaurante, omul care stie tot ce ... din Miami. Ne cheama la restaurantul NN, unul din cele 4. Taximetristul ... cu obiecte de design, nema restaurant. In susul strazii nimeni, in ... la furat. Cautam un anume restaurant NN si nu-l gasim. Aici ... care ma arunca intr-un restaurant colonial-ilegalist cu accente de ... el sa faca un hidden restaurant...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
UPDATE: Am generat, pe random.org, un numar intre 1 si 350 (numarul comentariilor). Potrivit extragerii efectuate prin intermediul site-ului, castigatoarele concursului sunt cele care au postat comentariile numarul 151 si 142: Andreea Ionita si, respectiv, Claudia Hossu . Le rugam sa ne trimita datele de contact pentru livrarea premiului fie la adresa retetehaplea2013@gmail.com, fie in [&] Post-ul UPDATE: castigatoarele premiilor de la Podravka Romania apare prima data in...
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Provocarea secreta a lunii ianuarie m-a dus pe paginile blogului Andreei, In bucataria mea . Dupa ce am rasfoit toate paginile am ales sa fac o reteta de spanac cu orez, combinatie pe care nu am incercat-o pana acum desi am mai intalnit-o. Nu pot sa spun ca am fost foarte incantata de combinatiune, sunt asa putin intre, mai trebuie sa prepar de 2-3 ori ca sa imi dau seama :)) Oul mi-a placut mult, nu am mai incercat sa il prepar asa dar imi place de numa. Andreea, multumim de reteta! ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... se lansa prima provocare Dulce Romanie , initiata de Mihaela . Cu timpul ... ca reteta participa la Dulce Romanie-provocarea lunii februarie 2012 cu ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Mi-e dor in fiece clipa. Chiar daca nu sunt prezenta activ in dor, el este acolo si macina in maduva fiintei mele. Alteori imi sopteste pervers despre lucruri si fiinte dragi mie. Sau mi le arata pe rand in fotografii usor deteriorate de vreme, semn ca memoria nu-i asa de fidela precum imi place sa cred. Si rand pe rand trec prin mine amintiri si dorul se hraneste cu ele si ranjeste satisfacut. Mi-e dor de primele raze de soare calde din mai, de florile pomilor fructiferi, de bulbucii pe...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
... 7 carti, 7 provocari culinare, 7 calatorii prin Romania savuroasa! In fiecare vineri, afla ... tau scrisa de Radu Anton Roman, patriarhul gastronomiei nationale, povestitor de ... , primul mare antropolog culinar al romanilor... Mancaruri si legende! Vineri, 27 ... volumul 7, dedicat sarbatorilor crestine, la romani, si bucatelor ritualice care le ... nationale, scrisa de Radu Anton Roman. Traditia...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
1 ou, o lingurita unt, 2 lingurite faina, 100 ml lapte, 50 gr. branza telemea, sare Mod de preparare: Se prepara un sos din faina dizolvata in lapte, unt, sare. Dupa ce, prin fierbere, s-a ingrosat, se adauga branza rasa. Se serveste sosul alaturi de un ochi romanesc, fiert in apa cu sare, in care s-a pus si o lingurita de unt sau margarina, sa nu se lipeasca.
Reţetă de pe www.retete-bune.com