Cauta in 20.697 retete
... fructele tale preferate: Merele Atunci cand tai merele felii sau cuburi ... , pentru a-l avea la indemana atunci cand ai nevoie sa stropesti fructele ... , intr-o punga din plastic, pana cand doresti sa il folosesti pentru ... intreaga, in coaja. Lamaile Atunci cand cumperi lamai, alege fructe care ... . Rostogoleste-o inainte si inapoi, pana cand coaja se "inmoaie". • Pentru a...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 1 ora, la temperatura de 200' C. Ciorba de peste (Sarichioi) Ingrediente: cel ... , care nu se poate consuma. Cand sunt aproape gata, se scoate ... sare si otet dupa gust. Cand e gata pestele, se scoate impreuna ... s-a consumat pestele, se consuma si ciorba, care poate fi bauta chiar ... , pe gratar se poate prinde). Cand e gata copt, pestele se curate ... consuma cu mujdei (ca la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , en fran?ais, a la grec . Ciorbele, marea slabiciune a romanilor, nu aveau ... apanajul unei caste privilegiate iar ciorbele a la grec au devenit bunuri ... macaruri de provenienta straina si ciorbele a la grec au cunoscut adaptari ... aproximare  multe retete romanesti de ciorba a la grec imita doar la ... aceste accente regionale romanesti. Adevarata ciorba a la grec poarta numele Avgolemono ......
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... racit. In acest timp, se taie marunt slaninuta si usturoiul si ... de ulei. Salata racita se taie foarte marunt si se adauga ... trebuie adaugat inaintea laptelui in cantitatea necesara pentru a nu se taia ciorba. Mod de servire Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... racit. In acest timp, se taie marunt slaninuta si usturoiul si ... de ulei. Salata racita se taie foarte marunt si se adauga ... trebuie adaugat inaintea laptelui in cantitatea necesara pentru a nu se taia ciorba. Se serveste fierbinte cu mamaliguta. - 4-5 salate frumoase, 4-5 catei de usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ascutite. Fii foarte atenta atunci cand folosesti cutitul - nu este momentul ... . Nu tine mancarea sau diferitele produse in mana, atunci cand le tai. Acestea trebuie sa fie ... apeleze la aceasta modalitate atunci cand taie branza. Nu lasa niciodata ... masina de spalat vase. Atunci cand se intampla sa mergi prin ... incinsa. Fii foarte atenta atunci cand "lucrezi"...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o intinzi exact aceeasi marime, dar o tai inainte de coacere in patrate egale apoi la sfarsit cand asamblezi prajitura asezi patratele coapte ... -e un truc important, asa nu se mai sfarama la copt , cand tai prajitura ! Crema se face in felul urmator:amestecam galbenusurile cu ... . Lasam sa fiarba amestecand incontinuu.Cand s-a ingrosat adaugam pe rand cele 3 galbenusuri si amstecam energic si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pestele se taie pe burta si se curata de intestine. Se taie capul si coada. Cu un ... eliminam toate oasele, fara sa taiem pestele în doua. Poate si reusim ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se usuce ca sa o putem taia. Atentie , nu trebuie lasata foarte mult, doar atat cat sa nu se lipeasca atunci cand taiem taiteii.Daca o lasam prea ... si nu se mai poate taia . Presaram deasupra putina faina apoi ... in doua . Incepem apoi sa taiem pe diagonala cat mai subtire ... . Puteti folosi taiteii pentru la ciorba de pui cu taitei dar ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... se omogenizeaza. Dupa ce curatam crapul de solzi , il taiem pe burta si indepartam intestinele spaland apoi foarte bine interiorul si ... capul si coada pestelui la ciorba, dar il puteti lasa intreg ... pestele cu sosul din tava. Cand este gata, putem servi crapul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Scrumbiile se curata (se taie pe burta pentru a se scoate intestinele), se spala si se freaca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... una nu il pasez, il tai la o dimensiune de 2 cm). Dupa ... separat. Punem un polonic de ciorba si o amestecam ca sa nu ... cocoloase (putin, cate putin, punem din ciorba peste smantana si ou). Cand este gata ciorba, punem capacul si o lasam sa se odihneasca. Este o ciorba foarte gustoasa si o putem servi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Fierbem burta impreuna cu osul de vita circa o ora si jumatate ... taiati in patru pe lungime, strecuram zeama si taiem bucatile de burta fidelute. Continuam sa fierbem burta taiata fidelute in zeama strecurata . Intr ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Fierbem burta impreuna cu osul de vita circa o ora si jumatate ... taiati in patru pe lungime, strecuram zeama si taiem bucatile de burta fidelute. Continuam sa fierbem burta taiata fidelute in zeama strecurata . Intr ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg. burta, 1 picior de vitel, 1 buc. morcov, 1 buc. patrunjel, 1 buc. ceapa ... boabe, sare Mod de preparare: Burta si piciorul de vitel se ... la foc potrivit. Se scoate burta si dupa ce s-a racorit, se taie ca niste taitei mai grosi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg burta, 1 kg oase, 1 telina, 2 morcovi, 1 radacina de pastirnac, 1 legatura de ... , sare Mod de preparare: Deoarece burta fierbe greu, trebuie pregatita din ... bine in mai multe ape burta si oasele. Se freaca cu ... apoi zeama si se adauga burta taiata felii subtiri. Se bate ... castronul in care se serveste ciorba, turnind putin cite putin zeama ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente 2 kg burta vita 2 kg oase albe de vita 1 kg smantana ... oasele de vita impreuna cu burta.Se aduna spuma care se ... . Se verifica din cand in cand burta si cand este fiarta bine se scoate , se taie fasii si se lasa deoparte. Se fierb oasele pana cand cade tot de pe ele ... gust ,sare,piper. Se adauga burta taiata precum si...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... , sare, piper, o legatura patrunjel, 3 1/2 - 4 l apa, 2 oua Mod de preparare: Ciorba de burta trebuie preparata din primele ... sau chiar din ajun deoarece burta fierbe foarte greu. Se spala foarte bine burta, se opareste si se curata de pielita, frecind ... cu malai, pana se albeste. Burta si oasele bine spalate se ... bine acoperita. Dupa ce atit burta, cat si zarzavatul sunt bine...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... o greutate pentru a tine burta in apa. Cand burta este fiarta dar ... foc mic. Intre timp se taie burta fasii aprox. de marimea si grosimea unei tigari. Cand calitura se omogenizeaza cu zeama se pune burta taiata ... amesteca pana cand se omogenizeaza. Dupa ce se raceste ciorba, la o temperatura suportabila (nici intr ... , dar punand...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru 10 portii: 2 kg de burta de vaca, 3 litri de apa ... untura, sare Mod de preparare: Burta si picioarele de vaca se ... -le la fundul vasului, iar burta se ruleaza si se aranjeaza ... . Se spumeaza in timpul fierberii. Cand burta este aproape fiarta, se adauga morcovii, telina si ceapa curatate ... si taiat marunt si piperul. Cand burta si picioarele au fiert se scot...
Reţetă de pe www.retete-bune.com