Cauta in 21.294 retete
... mamaliga, cateva linguri de tocanita moldoveneasca, si se presara totul cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Burta prefiarta, taiata în fâsii subtiri, se pune la fiert în apa cu putina sare. Se adauga ceapa, morcovul, pastârnacul tocate marunt si se lasa la fiert pâna ce burta devine moale. Când toate ingredientele s-au fiert, se pune usturoiul pisat, se adauga sare si câteva linguri cu otet, dupa gust, apoi se opreste focul. Într-un vas mare se bat galbenusurile de ou si smântâna, adaugându-se treptat câte un polonic de ciorba fierbinte, amestecând continuu. Când amestecul de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... facut aseara din nou tochitura moldoveneasca mai mult pentru a reface pozele ... de vara . Facem des tochitura moldoveneasca, mai ales in perioadele reci ... am facut o reteta de tochitura moldoveneasca... Asadar ingrediente: carne de porc ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... voi... Iata povestea unui blogger culinar, care a participat la concursul Electrolux ... incitau mintea noastra de bloggeri culinari. Cu harta in mana Carmen ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... inseamna, de fapt, un ,,produs culinar traditional", la noi si in ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... prin maini, spre rasfoire, Enciclopedia culinara . N-am avut vreme cand sa ... nu puteam lasa nici Enciclopedia culinara sa treaca fara a scrie cateva ... pasionat de gastronomie, de arta culinara, de tot ce inseamna retete ... am putut sa o rasfoiesc si sa ma delectez cu Enciclopedia culinara ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... "250 de retete din arta culinara chinezeasca ". Marturisesc ca n-am nici ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... voi sarbatori Roamania cu o tochitura moldoveneasca! Ingrediente: 500 gr carne proaspata ... in grasimea proprie. Pentru o tochitura moldoveneasca autentica va recomand carnea de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... eveniment de referinta pentru cultura culinara mondiala. 31 de zile de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Stiti cum e atunci cand e nevoie sa-ti spuna altcineva ceva sa vezi si tu? :) Asa am patit si eu cu interviul luat de Sabina de la Hotcity.ro . A trebuit sa vina ea sa-mi spuna despre retetele publicate de mine din diferite colturi ale lumii. Eu le pregateam, dar parca nici nu mi-am dat seama ca am calatorit din bucatarie in atatea colturi ale lumii. Asadar, dupa ce cititi interviul cu mine din hotcity.ro , va invit la o scurta calatorie in lumea intreaga cu cateva retete incercate de mine....
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... unul, ci doi): Locul 1  Steagul culinar pregatit de Aida Locul 1 - Aida Locul 2  Steagul culinar pregatit de Alberto Locul 2 - Jose Alberto de la ... pe cevabun.ro  concursul Steagul Culinar al Romaniei. Gasiti steagurile culinare ... tarilor participante la Festivalul International Culinar de la Sydney aici . Fiindca ... : concepeti, preparati si fotografiati steagul culinar al Romaniei. Cele mai...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... o bucurie: sa va aduc o tochitura moldoveneasca , ca la mama acasa. Si ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
De curand am avut onoarea de a fi invitata sa raspund la cateva intrebari pentru www.ghid-culinar.ro , interviu ce a inaugurat rubrica "Bloggerul de top al saptamanii", rubrica ce doreste sa va aduca mai aproape de oamenii din spatele blogurilor culinare romanesti. Asadar daca vreti sa aflati mai multe despre mine va invit sa cititi aici : http://www.ghid-culinar.ro/articole-culinare/bloggerul-de-top-al-saptamanii.html
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ingrediente: carne de porc carnati afumati 3-4 catei de usturoi branza telemea sos de rosii oua mamaliga Puneti la fiert mamaliga si va las pe voi sa o preparati asa cum stiti mai bine :) Intre timp pregatiti si carnea: - taiati carnea proaspata de porc in bucatele mici si caliti-le intr-o tigaie - langa ele adauga si carnatii si lasati-le pe amandoua sa lase grasime - pentru a evita o prajire prea intensa si nesanatoasa, adaugati putin sos de rosii indoit cu apa si lasati sa fiarba carnea si...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Am fost nominalizata de o cititoare (multumesc frumos! :)) la concursul blogurilor gustoase organizat de gustos.ro Si pentru ca va plac si va inspira retetele mele, va rog sa ma votati la urmatoarele categorii: Mancaruri traditionale romanesti Mancaruri din bucataria internationala Ciorbe si supe Fripturi Dulciuri diverse Blogul cu cele mai frumoase poze Cel mai bun blog culinar Ma gasiti usor - sunt prima pe lista :) Multumesc frumos, frumos de tot! :)
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Roquefort este una din cele mai cunoscute branzeturi cu mucegai albastru. Din lapte de oaie, roquefort este o branza traditionala maturata din regiunea Combalou, sudul Frantei. Branza roquefort se produce prin stropirea cheagului de lapte cu mucegaiul Penicillium roqueforti . Se lasa la maturat 3 luni, in folie, se spala in saramura ceea ce ii confera un gust intens sarat si o consistenta cremoasa. Roquefort este o branza fara coaja, de culoare alb-galbuie, strabatuta de firisoare de mucegai...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Termenul al dente se refera la textura pastelor fierte (in special pentru pastele uscate) si la textura orezului din risotto . Este un termen specific bucatariei italiene si se traduce ad literam prin la dinte; se presupune ca termenul provine de la metoda prin care se verifica daca pastele sunt fierte sau nu. Pastele fierte al dente sunt fierte mai putin decat normal, mijlocul lor fiind un pic mai elastic. Acelasi lucru este valabil si pentru bobul de orez. De exemplu: daca pe pachetul de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
In calitate de partener media, avem placerea de a va prezenta editia speciala pentru Valentines Day pregatita de Sweet Fest. In perioada 8-10 februarie 2013 sunteti asteptati la Hanul lui Manuc pe str Franceza nr. 62-64 unde puteti degusta si cumpara o varietate deosebita de dulciuri, de la praline belgiene si autohtone, prajituri de casa, prajituri maramuresene, specialitati internationale, ciocolata cu condimente, cupcakes, clatite preparate pe loc, dar si miere de albine si cozonaci ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro