Cauta in 20.697 retete
... , stafidele se pun la înmuiat în rom, unde trebuie sa stea circa ... si stafidele si esenta de rom si se amesteca din nou ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Foietajul se lasa la temperatura camerei pentru a se dezgheta. Merele se curata si se dau prin razatoare. Intr-o cratita se pune untul, apoi se pun merele, zaharul, scortisoara, nucusoara si romul. Se lasa circa 10 min sa se caleasca. Se iau foile de foietaj, se ung cu ulei, apoi se pune compozitia si se ruleaza. Se pune placinta la cuptor pentru circa 20-30 min. Pofta buna!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ajute informatiile de aici. Despre Roma...bineinteles mai mult despre ce mancam la Roma! Roma este orasul perfect pentru o vacanta, noi ne ... cinste in marea sarata. La Roma se mananca bine. Bine de ... aici pizza, evident. Pizza la Roma nu este ca si pizza ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... cate minute, pentru ca in Roma timpul este relativ... ai impresia ... cele mai populare locuri din Roma. De aici am pornit inapoi ... . Am mancat paste carbonara (in Roma si in Lazio in general ... -a placut cel mai mult din Roma. Atmosfera, oamenii, stradutele pline& m-au ... la prima noastra masa in Roma, obositi dupa zbor, cazare si ... un lucru: Im so NOT over Rome! Simt ca nu...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... in altceva , in banalele dar a rom atele "bombe" :P ...sau "cartofi", sau ... -80 g. unt - 2 sticlute esenta de rom - 4 linguri zahar - 2, 3 linguri cacao - 2 linguri ... doua sticlute de esenta de rom, peste compozitia uscata, formata din ... (inmuiate, cu o seara inainte in rom sau coniac)...la noi stafidele ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... , adica sa fie omogena. Siropul: 1/2 rom se fierbe cu 200 ml ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... zer - 100 g stafide - 1 paharel de rom - coaja rasa de lamaie - 5 oua ... -un bol si acoperiti cu rom. Preparati aluatul. Frecati untul moale ... de a prepara tarta. Scurgeti stafidele de rom. Preancalziti cuptorul la 180
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... vaci si stafide aromate cu rom sunt o expresie a culturii culinare boieresti ... (optional) 100 grame stafide 4 linguri rom 1 varf de cutit de sare ... : Puneti la inmuiat stafidele in rom. Amestecati-le din cand in ... sarea. Incorporati stafidele inmuiate in rom. Umpleti clatitele cu crema de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de gustoasa!!! ...cu banane si rom si clatite de "ciocolata" :P ...si ... umplutura: - 8 banane, taiate rondele - 3 linguri rom - 1 lingura zahar - 1/2 portocala, zeama si ... intr-un vas bananele, romul (esenta de rom), zaharul si zeama ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... panettone( sau cozonac) 3 linguri rom esenta de rom Pentru decor: fulgi ... cozonacul si se stropeste cu rom( eu am avut si panettone ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
Gatita in mod traditional din vita ( boeuf bourguignon ), aceasta tocana consistenta are un farmec aparte atunci cand este gatita, mai rar, ce-i drept, din carne de caprioara ( chevreuil bourguignon ). Numele acestor tocanite devenite faimoase in intreaga lume sunt date de regiunea in care s-au nascut ele si vinurile folosite la gatirea lor: Bourgogne (Burgundia, in limba romana). Desi boeuf bourguignon a capatat de la inceputul secolului trecut o aura de mancare rafinata, datorita atentiei...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... el pana sa-l inchid :)))))) P.S. Puteti inlocuiti tuica cu rom alb :) Tipareste
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
4 felii de parizer de 4-5 mm grosime, 30 g unt sau untdelemn, 4 oua. Pentru piure: 1/2 kg cartofi, 30 g unt, 2 linguri de lapte, 50 g cascaval sau branza telemea. Mod de preparare: Feliile de parizer se prajesc in unt sau in untdelemn numai pe o parte, fara sa li se indeparteze membrana; la caldura, aceasta se micsoreaza si feliile se vor stringe, ca niste cuiburi.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
20-25 g faina, o lingurita de ceapa rasa fin, 2-3 linguri ulei, 1/4 l suc rosii, completata cu 1/4 l apa, patrunjel, telina, marar, sare. Mod de preparare: Faina se prajeste la foc mic, nu direct pe flacara, amestecand mereu, pana cind se rumeneste si capata culoarea maro deschis. Se trage tigaia de pe foc, se adauga ceapa si grasimea si se amesteca un minut. Se stinge cu suc de rosii, se pune iar pe foc si se amesteca sa nu se faca cocoloase si apoi se toarna peste mincarea pentru care a...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 ciolan sau carne afumata (cu mai mult os), 1/2 kg fasole verde, 1/2 kg rosii, o ceapa mijlocie, o lingurita cu varf de faina, 100 ml smantana, patrunjel, telina si o mica ramura de cimbru, sare. Mod de preparare: Carnea se pune la fiert in 3 l apa rece si, dupa circa o ora, cind s-a fiert carnea pe jumatate, se adauga pastaile de fasole curatate si rupte in cite 2-3 bucati si ceapa taiata marunt. Dupa ce au fiert carnea si fasolea, se adauga sucul de rosii si o mica ramurp de cimbru....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg ciolan de porc afumat, o varza de circa 600-700 g, o ceapa mijlocie, 1 kg rosii, o lingurita cu varf de faina, 2 linguri untdelemn, 100 ml smantana, cimbru, marar, sare. Mod de preparare: Carnea se pune la foc in 3 l de apa rece. Dupa 1 1/2 ora, se adauga varza taiata in felii subtiri, ceapa taiata marunt si o crenguta de cimbru. Cind sunt bine fierte si carnea si varza, ciorba se sareaza si se acreste, dupa gust, cu sucul stors din rosii. Faina se pune intr-o tigaita, fara grasime, ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
700-800 g cartofi vechi sau noi, o ceapa, 25 g faina, 3 linguri untdelemn, bors, zeama de castraveti, zeama sau sare de lamiie, boia sau pasta de ardei, tarhon, leustean, patrunjel, sare, 10-100 ml smantana. Mod de preparare: I.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si adaugam 1 lingurita esenta de rom. Albusurile se bat bine cu ... de zahar, 1 lingura esenta de rom si 1 lingura de lichior si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gr unt moale esenta de rom 150 gr stafide (eu am ... (usor incalzite) si esenta de rom. Cand aluatul este elastic, se ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com