Cauta in 21.292 retete
Preîncalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Stropeste feliile de avocado cu sucul de lime ca sa-si pastreze culoarea. Apoi se trec pe rând prin faina, ou batut si pesmet. Asaza feliile de avocado într-un singur strat în tava de copt, stropeste-le cu ulei si lasa-le la cuptor 15 minute pâna când se rumenesc. Se servesc cu ketchup sau un alt sos preferat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii se faramiteaza (de preferat cu un robot de bucatarie, dc nu cu mana) si apoi se amesteca cu untul topit. Daca vi se pare prea faramicioasa compozitia mai adaugati una doua linguri de unt. Dupa care, asezati compozitia pe fundul unei forme rotunde de copt (diam de 18-20 cm) tapetata cu hartie de copt, si apasati cu degetele pana ce biscuitul arata ca un blat de tarta. Pe margine presati asa incat sa se ridice pe peretii formei de copt, sa arate ca un cosulet in care va sta crema de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Te ajutam sa prepari un meniu de Paste sanatos si potrivit pentru toate gusturile. Iata 5 retete gustoase pe care le poti prepara repede si cateva trucuri ca sa le faci mai usor digerabile pentru organism. Bucatele traditionale pe care le pregatim cu ocazia Pastelui nu sunt ferite de o cantitate insemnata de grasime si carne, combinatii care de multe ori pot sa cauzeze probleme. Dar cu putina atentie, chiar si persoanele care sufera de anumite afectiuni pot sa isi faca pofta fara sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vi s-a intamplat sa aveti ceva mere care vdeti ca au inceput sa se paleasca? Bine mie asta mi s-a intamplat, si ce sa fac cu ele? Nu doream sa fac ceva care sa contina multe grasimi, deci doream ceva simplu si bun, asa am cautat prin cartile mele, si am dat peste aceasta prajitura, care m-am gandit, trebuie sa fie buna! Si asa a fost, atat de cremoase au iesit merele ca nu ai da-o pe nici o felie de tort! Este o prajitura foarte gustoasa si sanatoasa!
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Pentru a face un sos de capsuni în care se înmoaie piscoturile trebuie sa mixezi în blender capsunile cu zeama de lamâie, zaharul si apa rece. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pâna când devin pufoase, apoi se adauga mascarpone si se mixeaza împreuna câteva minute. Foloseste o tava pe care sa asezi straturile prajiturii. Pune putina crema pe fundul tavii, aranjeaza piscoturile trecute în prealabil prin sosul de capsuni, pune un strat de crema, dupa care continua cu piscoturile. La...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru a face aluatul se amesteca ingredientele si se framânta câteva minute. Apoi se împarte aluatul în doua parti si se întinde cu ajutorul unui facalet cât mai subtire. Se pune câte o lipie într-o tigaie încinsa (fara a pune ulei), se lasa 1-2 minute, dupa care se întoarce pe partea cealalta. Se da focul la mic, se aranjeaza ingredientele pentru topping si se mai lasa pe foc pâna se topeste brânza (4-5 minute). Ai optiunea de a pune ingredientele pentru topping crude sau de a...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 500 gr zmeura 200 ml lapte 150 gr zahar 100 gr faina 3 oua 2 linguri zahar pudra pt decor 50 gr unt pt uns Mod de preparare Ungem o forma termorezistenta cu unt si asezam zmeura in forma acoperind toata suprafata. eu am decongelat zmeura mai intai. Batem ouale cu zaharul si apoi adaugam laptele si faina. Omogenizam si turnam compozitia in tava peste zmeura. Dam la cuptor la foc mediu pana incepe sa se rumeneasca. Pudram suprafata cu zahar si cand se raceste o taiem felii.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Topim untul la microunde si il lasam sa se raceasca. Separam albusurile de galbenusuri. Frecam galbenusurile cu zaharul praf si zaharul vanilat. Adaugam untul topit, smantana, branza dulce si coaja de lamaie. Amestecam faina cu praful de copt si o turnam in ploaie peste compozitie. Adaugam stafidele. Batem albusurile spuma cu un praf de sare si cand s-au intarit bine le incorporam in compozitia de branza. Ungem tava, turnam compozitia, o nivelam si o introducem in cuptorul preincalzit 45 de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pregatim budinca conform indicatiilor de pe ambalaj,inlocuind laptele cu apa.Merele le curatam si le dam pe razatoare.Le stoarcem si le calim putin.Le adaugam reci in budinca si astfel obtinem o crema.Intr-o tava asezam un rand de biscuiti peste care asezam crema si acoperim cu biscuiti.Presaram zahar pudra vanilinat.Servim a doua zi.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
4 lipii, o conserva de mazare, o cana de branza rasa, un pipet de pui fara oase, o lingurita chimen, 1/2 lingurita coriandru, o lingurita sare. Pentru final: smantana, salsa, avocado, masline Mod de preparare: Se incinge cuptorul. Intr-un vas uns se asaza doua lipii. Se pune mazarea, cuburile de carne de pui, calite usor cu chimen si coriandru si sare. Se pune branza si se acopera cu celelalte doua lipii. Se lasa la cuptor 10 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
desertul copilariei, biscuiti cu budinca...o combinatie minunata desi pare o reteta simplista rezultatul e delicios iar timpul de pregatire nici jumatate de ora 450g biscuiti petit beurre 1 l lapte 8 linguri zahar 2 budinci de vanilie sau de care preferati 1 lingura de faina 1 esenta de vanilie budinca, zaharul si faina se dizolva in putin lapte rece, restul de lapte se fierbe apoi se toarna peste budinca se pune la fiert pe foc mic pana se ingroasa, se adauga vanilia se asambleaza prajitura...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
500 ml. frisca, 100 g. zahar, 2 oua, 20 gr. gelatina, o cutie compot ananas, o portocala, 1 kiwi Mod de preparare: Se pune gelatina in jumatate din zeama compotului de ananas. Se bat albusurile cu mixerul cu un praf de sare. Se adauga zaharul treptat si la sfirsit galbenusurile. Cele doua compozitii se amesteca si se fierb la bain-marine pana se omogenizeaza. Se raceste si se amesteca cu frisca batuta bine cu mixerul in care se adauga fructe dupa preferinta. Compozitia se pune intr-o forma (...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Te gandesti sa organizezi o petrecere, o vizionare de filme alaturi de amicii tai sau, pur si simplu, va intalniti sa povestiti vrute si nevrute si nu stii ce sa le oferi spre "gustare"? Uita de chipsuri, mancaruri "seci", nesanatoase! Iti propun cateva gustari foarte usor de realizat, ale caror gust si mod de prezentare vor impresiona musafirii. Ingredientele sunt pentru 10-12 persoane. Rosii cherry umplute cu pasta de avocado Toast sanoma Chiftelute mexicane Triunghiuri din branza
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 700 g visine 100 g unt 125 g zahar 3 oua 180 g faina 1/2 plic praf de copt 1 praf de sare esenta de rom 1 lg lapte Porniti cuptorul si lasati-l sa se incinga pana la 180 de grade. Pregatiti forma in care dorinti sa faceti prajitura (eu am ales o forma de tarta) - tapetati-o cu unt sau folositi hartie de copt. Partea cea mai migaloasa a retetei este pregatirea visinelor: dureaza ceva timp pana indepartati samburii. Aluatul este unul traditional de pandispan. Cu mixerul bateti ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se prepara merele: se curata de coaja, se razuie si se calesc impreuna cu 6 linguri de zahar si scortisoara dupa gust. Pentru aluat, se separa ouale. Galbenusurile se freaca impreuna cu 6 linguri de zahar pana se albesc si isi dubleaza volumul. Se adauga 100 gr margarina topita. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se amesteca peste compozitia de galbenusuri. Se adauga zaharul vanilat si faina cat cuprinde pentru a rezulta un aluat potrivit de tare pentru a fi turnat in tava. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... micul dejun sau pentru o gustare rapida. Secretul acestui sandvis consta in ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
EN ESPANOL ABAJO Ingrediente: 1 kg mere 200 gr faina 200 gr gris 200 gr miere 50 gr ulei 1 lingurita scortisoara Se unge o tava cu ulei.Se amesteca faina, grisul, mierea si uleiul . Se aseaza in tava. Merele date pe razuitoarea mare, se amesteca cu scortisoara. Si punem in tava peste primul strat.Se da la cuptor 40 min la 180?C. Dupa coacere. A fost delicioasa.Va provoc sa o incercati. COMO SE ME HA PEDIDO QUE TRADUSCA ESTA RECETA ,PUES ME PONGO MANOS A LA HOBRA Y LA VOY A TRADUCIR CON MUCHO...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Ingrediente 4 buc.Filet de somon o lingura d eboia rosie o lingurita de praf de usturoi sare si piper ulei pentru fript faina si malai dupa preferinta cine doreste sa -l dea Se condimenteaza si eu l-am dat prin faina si malai apoi se pune ulei la incins si cand e incins se pune pestele (somonul) si se lasa pana se prajeste sa fie rumen bine .Se va lua afara pe un servet ,apoi se va aseza pe o farfurie Eu i-am dat aspectul de mai sus ca asa mi-a venit :) Pentru sosul hollandaise intr-un food...
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com
unt cacao galbenus de ou zahar biscuiti gem Se freaca untul cu zahar dupa gust apoi se adauga galbenusul si la sfarsit cacaoa. Rezulta o crema cu care se ung biscuitii simpli, se suprapun si deasupra se pune gem. Se da la rece pana se inmoaie biscuitii.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com