Cauta in 21.078 retete
Iti propun cateva retete minunate cu torturi facute in casa. Combinatiile sunt inspirate, iar rezultatele spectaculoase. Si in ceea ce priveste imaginea, dar mai ales gustul. Ingredientele sunt banale, accesibile si la indemana. Fiecare reteta este ca un joc, in urma caruia rezulta o minunatie de tort, bun pentru rasfatul celor dragi tie. Singura problema - numarul mare de calorii. Tort cu mac Tort de nuci Tort minune
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun toate ingredientele în blender si se mixeaza pâna obtii o consistenta cremoasa. Se strecoara cu ajutorul unui tifon. Poti sa pastrezi pulpa si sa o usuci în cuptor pentru a obtine faina de migdale pe care sa o folosesti pentru prajituri.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... culinare. Parte a imperiului culinar Austro-Ungar, bucataria maghiara s-a extins si in ... face ca ardelenii care viziteaza Ungaria regasesc in multe feluri de ... regiunilor care au facut parte din imperiul Austro-Ungar. Gusturile specifice ... ) sau supa (gulyasleves), mancarea etalon a Ungariei, ar fi de neconceput fara ... haute cuisine. E aproape imposibi de facut o lista...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... el, la cat de mare s-a facut, ce-i turuie gura si, evident ... (ca pana la urma am facut mancarea pentru a fi mancata, nu ... umpluti cu crema de branza (facuta de mine) si salata, gogonele ... tai felii, asa ca am facut rulouri de pui, umplute cu ... tava dupa ce s-au facut rulourile am facut un sos a la ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... ati aflat), dar Dodo-zilla a facut luni 3 anisori. Stiu ca iar ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Se preîncalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius si se unge cu ulei o forma mai mica pentru chec. Se mixeaza bine untul, dupa care se adauga zaharul continuând sa le amesteci bine cu mixerul. Se adauga pe rând câte un ou, folosind în continuare mixerul pentru a omogeniza compozitia. Într-un bol separat se amesteca faina cu praful de copt, semintele de mac, vanilia Bourbon si coaja de lamâie. Se adauga peste compozitia cu oua câte putin din amestecul cu faina si laptele, amestecând...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca apa cu otetul de mere si pune boabele de mustar la înmuiat 2 zile. Combina apoi în blender boabete de mustar înmuiate, lichidul de pe ele si restul ingredientelor. Credit foto: http://gardening.sheknows.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carnea se amesteca si se framânta cu celelalte ingrediente, dupa care se formeaza patru chiftele cât mai plate si subtiri. Se lasa la frigider timp de 30 de minute, dupa care chiftelele se prajesc aproximativ 5 minute pe gratar sau în tigaie. Chiflele se taie în doua, se scobesc putin de miez si se pun pentru câteva secunde pe gratar. În interiorul chiflei se pun maioneza, ketchup-ul, ceapa taiata fin, salata si rosiile, apoi se adauga chiftelele. Se poate servi cu garnitura de cartofi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iti garentez ca micutul tau il va manca cu mare placere. Ingrediente : 500 grame ficat, un pachet de unt cu 60-70% grasime, sare, cateva boabe de piper, patru oua fierte tari, o ceapa un morcov si o foaie de dafin. Preparare : 1. Curata ficatul de toate pielitele. Pune la fiert intr-o oala cu apa, o ceapa mare si un morcov taiat in doua. Cand clocoteste adauga ficatul, boabele de piper si foaia de dafin. Acopera si lasa sa fiarba la foc mic circa 15-20 de minute. Scurge apa. Alege ficateii....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Poti manca o suta. Eu sustin Ca nu te-mbeti din covrigei cu vin Decat in cazu-n care, insetat, Servesti si vin la sticla, separat. INGREDIENTE 250 gr faina 100 ml vin rosu 100 ml ulei 1 lingurita chimen 1 lingurita sare PLAN DE LUCRU covrigei cu vin va veti convinge ca acesti covrigei se fac [&] Post-ul COVRIGEI CU VIN ROSU FACUTI IN CASA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Ingrediente pentru 5 portii: 300 g carne de miel fara os frunze de tarhon, otet de tarhon 2 morcovi 100 ml smantana 2 radacina de patrunjel 100 ml frisca 2 catei de usturoi un ou 1 ceapa rosie o legatura patrunjel verde 1 lamaie 1 = chifla faina, ulei, piper alb macinat Pregatire: Ceapa taiata marunt se inabuse in ulei, se adauga carnea de miel taiata in cubulete, morcovii, patrunjelul si frunzele de tarhon tocate marunt. Se sareaza, se pipereaza, se caleste putin, se stinge cu zeama de oase,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
De indata ce vine toamna si zilele friguroase isi fac aparitia, pe blatul de bucatarie, sta cat mai la indemana, un borcan cu amestec pentru ciocolata calda. Pana anul asta am cumparat acest amestec, dar am hotarat sa il fac eu in casa din cauza celor inscrise pe eticheta. Prea multe ingrediente, prea multe pe care nici nu le-am putut citi din prima. Amestecul se face usor si se pot adauga condimente dupa bunul plac. Noua ne plac scortisoara si cardamonul, insa puteti adauga si cuisoare sau...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... cazati musafiri si rasul lor facut parca pentru a depasi necazurile. Gestionari ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
De porc e situatia, Deci frageda si delicioasa Fleica preparata-asa E cel mai bun mezel facut in casa. INGREDIENTE 2 kg fleica de porc 500 ml bors (zeama de varza) cateva boabe de piper negru 2 foi de dafin sare 3-4 catei de usturoi boia dulce PLAN DE LUCRU fleica de porc portionam fleica in [&] Post-ul FLEICA DE PORC (MEZEL FACUT IN CASA) apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Preîncalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Stropeste feliile de avocado cu sucul de lime ca sa-si pastreze culoarea. Apoi se trec pe rând prin faina, ou batut si pesmet. Asaza feliile de avocado într-un singur strat în tava de copt, stropeste-le cu ulei si lasa-le la cuptor 15 minute pâna când se rumenesc. Se servesc cu ketchup sau un alt sos preferat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente pentru 5 portii: 300 g carne de miel fara os frunze de tarhon, otet de tarhon 2 morcovi 100 ml smantana 2 radacina de patrunjel 100 ml frisca 2 catei de usturoi un ou 1 ceapa rosie o legatura patrunjel verde 1 lamaie 1 = chifla faina, ulei, piper alb macinat Pregatire: Ceapa taiata marunt se inabuse in ulei, se adauga carnea de miel taiata in cubulete, morcovii, patrunjelul si frunzele de tarhon tocate marunt. Se sareaza, se pipereaza, se caleste putin, se stinge cu zeama de oase,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
carne de vitel sau iepure, 5-6 morcovi, 2 cepe, 2 linguri mustar, 3 galbenusuri, smantana, piper, foi de dafin, biovegetal, paste fainoase (melcisori) Mod de preparare: Se pune carnea de vitel sau iepure la fiert cu sare. Intr-o alta cratita se pun la fiert morcovii si ceapa. Cind a fiert, carnea se scoate si dupa ce s-a racit se taie bucatele mici. Dupa ce au fiert legumele, ceapa se scoate si se arunca, iar morcovii se paseaza si se amesteca cu mustarul, galbenusurile si condimentele. Sosul...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ne-am obisnuit sa preparam in casa sunca, kaiser si altele din familia asta pentru ca sunt mai bune decat in comert. Anul trecut am incercat si afumat si garantez ca nu gasesti nimic mai bun. Pentru portia asta am avut piept de porc fara os (sa fie cat mai slab cu putinta) pe care l-am condimentat cu un plic de usturoi uscat, sare mai multa, condiment pentru porc din comert, boia de ardei iute si dulce, piper. Dupa ce l-am condimentat l-am fiert la foc mic iar in oala am adaugat si o crenguta...
Reţetă de pe sara-2009.blogspot.com
Din cand in cand mai am pofta de porcarii. Si, chiar daca McDonald's-ul e la poalele dealului, prefer sa-mi fac poftele in casa. Ei, mai cad si eu in pacatul de a cumpara de la fast-food, dar atat de rar, ca le pot numara pe dejete pentru un an intreg. "Reteta" asta am invatat-o de la sotul meu, care a avut tangenta cu industria fast-food destui ani. Mi-a zis ca in carne poti pune orice, atata timp cat respecti un singur pas, esential de altfel. O sa va arat varianta care ne place noua si...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com