Cauta in 16.331 retete
Totul deja este explicate la subiectul ingrediente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul pâna la 200 de grade C Întinde uleiul de masline pe blat. Presara fâsiile de somon, anghinare si rosiile uscate. Presara mozzarella pe toata pizza, uniform. Coace în cuptorul încins pâna când mozzarella se topeste bine, aproximativ 10 sau 15 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-o cratita pun ciupercile cu tot cu zeama lor din cutie,maslinele taiate rondele.cativa catei de usturoi tocati marunt.Se lasa la inabusit 10 min,se adauga sos de rosi si se lasa sa scada sosul. Intre timp fierb spaghetele(macaroane),Dupa ce au fiert le spal in apa rece. Se aseaza in farfurie si se pune sosul pregatit peste ele. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Batem frisca si o dam la rece. Batem mascarpone cu crema de branza si zaharul pudra, adaugam si esenta de vanilie. Amestecam crema de mascarpone cu cca 2/3 din frisca apoi impartim crema in 2 parti din care una sa fie ceva mai multa (vom folosi din ea si la imbracatul tortului). Daca vreti puteti pune ceva mai mult zahar. Dam la rece. Intre timp punem zmeura intr-o craticioara pe foc cu zaharul (opriti 5-6-7 bucati de zmeura pt ornat). In functie de cat de dulce vreti sa iasa mai adaugati ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Unge cu ulei si tapeteaza cu folie alimentara o forma de terina sau de cozonac. Asaza câteva frunze de marar si câteva fâsii de somon afumat pe fundul formei (aceasta va fi partea superioara a terinei, asa ca ai grija sa arate cât mai bine). 2. Marunteste într-un robot de bucatarie jumatate din fileurile de somon, jumatate din cantitatea de somon afumat ramas si crema de brânza. Asezoneaza-le si nu mixa prea mult, pentru a pastra textura. Încorporeaza jumatate din cantitatea de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele spalat si portionat,indulcit cu sare ,se tavaleste pe ambele parti prin faina si se prajeste bine in ulei incins,apoi se scoate si se aseaza intr-un vas de jena sau o tavita.In uleiul in care am prajit pestele,calim putin ceapa taiata solzisori(pana devine sticloasa) apoi adaugam usturoiul zdrobit si sucul de rosii,amestecam bine si condimentam dupa gust cu sare,piper si amestecul de condimente.Lasam sa scada putin,ingrosandu-se sosul apoi il stingem cu paharelul de vin alb sec .Mai...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Pestele se curata de intestine,de solzi(pe cai mici ,daca dorim ,ii putem lasa cu tot cu solzi),se cresteaza in partea de sus unde carnea este mai groasa,se spala,se scurge bine si se indulceste cu un praf de sare grunjoasa.Dupa ce au stat ceva timp la sare(cateva minute sau se poate indulci cu sare de seara pentru a doua zi),se frig pe gratarul cu carbuni,pe ambele parti,alaturi de rosii.Cu dosul lamei unui cutit se razuie arsura care ramane,dupa coacere. 2.Rosiile coapte,se curata de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie puiul in bucati nu prea mari ,se spala si se pune la fiert sa traga un clocot ,doua,dupa care aruncam apa si spalam carnea si o punem iar la fiert,adaugam ceapa tocata marunt,morcovul tocat marunt,ardeiul gras si gogosarul tocat ,apoi adaugam si cartofii taiati cuburi micute si lasam sa fiarba la foc potrivit de mare,cand carnea este fiarta adaugam borsul de tara si acrim cat ne dorim noi ,adaugam si sare dupa gust si la final dupa ce oprim focul adaugam patrunjel tocat marunt.Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Articol scris Loredana Stefan , CHHC, consilier reeducare alimentara. Detoxifierea este primul pas spre o stare de bine. Iata trei motive pentru care merita sa incerci o detoxifiere blanda: * Iti reprogramezi organismul si il ajuti in tranzitia catre o alimentatie potrivita si necesara; * Iti creste nivelul de energie si buna dispozitie prin reducerea proceselor inflamatorii din corp; * Elimini toxinele, poate scapi de ceva greutate in plus si te simti mai proaspata si pregatita pentru vara....
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
1. Într-o cratita mare, se încinge uleiul si se prajesc chiftelutele pâna se rumenesc. Pentru ca acestea sa nu se arda, se întorc des pe toate partile. Între timp, se amesteca ouale cu parmezanul si se asezoneaza. 2. Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Se adauga broccoli peste paste, în ultimele trei minute, apoi se scurge totul, dar se pastreaza o cana din apa fiarta. 3. Se pune usturoiul peste chiftelute si se mai lasa pe foc câteva minute, cu grija ca sa nu se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Prajitura inteligenta Toata lumea a facut aceasta prajitura si iata ca i-a venit ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... pe care l-am mancat in Ungaria. - 600 gr carne de vita ... , acoperit. Cand carnea este complet facuta (aprox. 1 ora si jumatate), adaugati ...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
... Facuta in casa, fara aditivi, inghetata este un adevarat deliciu. Mult ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Timisoara cu cei mici, recomandari facute pentru orasulm.eu. Nu stiu ... tari precum Serbia, Bulgaria, Grecia, Ungaria, Slovacia, Grecia, Turcia, Georgia, Mexic ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... numara si cei care au facut armata - sau macar au avut ... mai putin cunoscut - in afara Ungariei - decat gulasul, porkoltul este de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... mult si margarina poate fi facuta chiar si in casa, folosind ... aduceau margarina de calitate din Ungaria, faceau stocuri, in special in ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... Rusia, fasole pastai galbena din Ungaria). Da, vreau sa gasesc gustul ... am multe, multe altele de facut, deci ma voi multumi cu ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Mancarea facuta de bunica era curata si sanatoasa, din ingrediente naturale ... loc Cartofi taranesti cu ceapa Pate de ficat facut in casa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -ti recomandam o reteta usor de facut, delicioasa, perfecta pentru perioada prin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... din Serbia, eu nu am facut decit sa o traduc de aici ...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com