radu anton roman fripturi miel
Pagina 4 din 5
... Se taie carnea de miel in bucati potrivit de mari, care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Seara am pus coastele la marinat cu vin (un pahar), ulei, sos de soia, otet balsamic, busuioc si rozmarin. A doua zi am taiat coastele in doua folosind un cutit mai vechi si ciocanul. Am spalat si curatat legumele. Am taiat legumele, le-am aranjat intr-o tava, apoi am pus coastele sub forma de coronita, le-am pus in mijloc un gogoloi de folie de aluminiu si niste legume ca sa stea si le-am si prins cu niste tepuse. Am pus apoi un pahar cu vin, niste ulei, am presarat sare, piper si niste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
o pulpa de miel [ din spate ]. ptr bait : 100 ml vin , 50 ml ulei ,sare , , foi de dafin ;cate o lingurita de salvie ,rozmarin , chimen , scortisoara macinata , piper boabe . 200 gr bacon 1 lingurita boia rosie de ardei 1 lingura untura porc 4 catei de usturoi 1 legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde 1 legatura patrunjel verde 2 pahare vin rosu 1 kg cartofi nu foarte mari sare crengute de rozmarin verde
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala maruntaiele si se pun la fiert in apa rece, cu un praf de sare. Se lasa la fiert circa 30 de minute dupa primul clocot. Dupa ce s-au racit se toaca marunt cu cutitul. Se amesteca cu ceapa si verdeata tocate marunt si se adauga ouale, piper si sare dupa gust. In tava unsa se aseaza foaia de taitei, peste care se pune jumatate din compozitie. Se aseaza peste compozitie ouale fierte, taiate jumatati si restul compozitiei. Se impatureste cu restul de foaie de taitei si se da la cuptor...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prezinta doua retete inedite, ce au in prim-plan, bineinteles, mielul. Friptura de miel este nelipsita din meniul acestei sarbatori, deci ai nevoie ... ". Am gasit o modalitate de a introduce mielul si la capitolul desert. Nu ... o prajitura delicioasa in forma de miel. Nu mai ramane de spus decat: Pofta buna si Sarbatori fericite! Friptura din pulpa de miel cu sos de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare Se curata pulpa de pielite si, cu un cutit, se fac niste buzunare in care se introduc feliile de bacon. Se condimenteaza si se pune intr-o tava in care se adauga 50 ml ulei si un pahar cu apa, piper si foaie de dafin. Se pune la cuptor si, pe durata coacerii, se stropeste carnea cu sosul din tava. Cand e aproape gata, peste carne se pun usturoiul pisat si vinul si se lasa pana prinde o crusta. Mod de servire Pulpa de miel impanata se serveste cu salata verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata cotletele de grasime, se spala si se taie fasii. Se pun bucatile de carne intr-o cratita cu ulei si se rumenesc pe toate partile, mestecand sa nu se prinda. Cand sunt frumos rumenite se scot din cratita si se pastreaza calde. Se curata usturoiul si se toaca marunt, iar lamaia se stoarce de zeama. Se pun intr-o cratita 3 pahare de supa de legume si cand incepe sa clocoteasca se adauga zeama de lamaie, usturoiul si rozmarinul tocat marunt. Dupa un clocot se adauga bucatile de carne...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cap si maruntaie de miel, morcov si patrunjel (circa 250 g), o ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Carnea de miel se pune într-o oala cu doi litri de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aceasta reteta de ciorba de miel ... Se pune carnea la fiert ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vas mare de arama. Insa mielul este atat de fraged incat ... i se desprinde de pe oase. Friptura e delicioasa cu polenta (celebra mamaliga ... de usturoi, 2,3kg pulpa de miel, 45 ml (3 linguri rase), tarhon ... lasati cateii intregi. 2 . Condimentati bine mielul. Incalziti 15 ml ulei intr ... si adanca sau o tava de friptura care sa fie destul de ... in ea piciorul de miel....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cartofii noi se spala bine si se fierb 90% dupa care se trag in tigaie cu unt si ulei de masline si se condimenteaza cu vegeta, boia, curry si marar tocat. Se servesc cu friptura de miel http://wwwsimona-susu.blogspot.ro/2012/06/friptura-de-miel.html
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... si prapurele de miel, 3-4 cepe, 6-7 oua, verdeata, ceapa verde multa, sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... carne de miel, circa 300 g frunze de macris, o ceapa mijlocie, un ... foarte placut cu carne de miel. Odata cu macrisul, se pune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
by Alice albinutza Pentru masa de Paste, in lipsa fripturii de miel (pe care nici nu ... si nici nu am avut de unde lua miel), am facut o friptura frageda la tava, o reteta preluata dintr-o carte draga ... aragaz sau tava speciala pentru fripturi. Peste carne punem un sos ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... C si se introduce tava pentru friptura ca sa se-nfierbante bine ... cuptor inca 5 minute. Se scoate friptura si se inveleste vreo zece ... - cartofi prajiti. - 1 kg cotlet de miel (cu costite cu tot), 1/2 legatura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg friptura rece, 2 cartofi, 1 felie piine inmuiata in lapte si stoarsa ... , sare, piper Mod de preparare: Friptura rece, impreuna cu cartofii si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... orientala de preparare a carnii de miel. Rezultatul este delicios, dar mai ... inedit. Ingrediente: doua pupe de miel, 150 mililitri de vin alb ... smanatana. Preparare: - Curata pulpele de miel, scoate oasele cu un cutit ... pe toate partile. - Adauga peste mielul rumenit ceapa si usturoiul verde ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se tine carnea in apa rece cam 1 ora, schimband din cand in cand apa ca sa iasa bine sangelele. Puneti-o apoi la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste luati spuma si lasati-o la fiert la foc mic. Dupa 40-45 minute adaugati toate legumele, curatate, spalate si taiate marunt, sare, piper, concentratul de legume sau vita. Separat fierbeti borsul. Dupa ce au fiert si legumele (cam 30 minute) adaugati bulionul, borsul sau concentratul de bors si verdeturile tocate marunt....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala organele bine in cateva ape, pana ramane curata apa pe ele. Se pun in apa cu otet si sare pentru 30 minute. Eu nu am folosit rinichii, care ar trebui curatati de partea alba din interior si tinuti in apa cu otet separat. Se fierb organele timp de 5 minute. Se arunca apa murdara de pe ele, se spala bine oala si se pun la fiert inca 30 minute din momentul primului clocot. Cat timp fierb organele, se toacat foarte marunt ceapa, ceapa verde si patrunjelul. Se toaca marunt si 4 oua...
Reţetă de pe retete.eva.ro