pui cu cipuerci
Pagina 4 din 5
... Pieptul de pui se taie fâsii de 1 cm grosime si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aripioarele se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se dau prin faina si se prajesc în uleiul încins. Se scot si se pun pe servetele, pentru a-si lasa grasimea, dupa care se prepara sosul dulce-acrisor: ketchup-ul este amestecat cu mierea, otetul si usturoiul, care trebuie pisat. Aripioarele se introduc în sos, dupa care sunt servite.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 6 pulpe de pui 3 linguri mustar 2 lingurite miere 5 linguri de apa ... . Intr-o tavita asez carnea de pui si marul taiat feliute. Peste ... la cuptor acoperit de o folie. Puiul picant este indulcit de mere ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... pe a mea. Ingrediente: - pulpe de pui dezosate - sunca de Praga - cascaval ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... Se ia puiul si se parleste deasupra focului de la aragaz ... felul doi ca ostropel de pui cu usturoi. Prepararea galustelor: Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun copanelele de pui într-un vas si se toarna peste ele sosul de soia si sosul worchester, apoi se baga la frigider timp de doua ore. Dupa ce sunt scoase de la frigider, copanelele sunt puse într-o tava si se toarna peste ele zaharul brun, otetul balsamic si sosul picant. Se mai lasa câteva minute la temperatura camerei, dupa care se toarna si apa peste copanele. Se baga la cuptor, la foc mic, pâna se rumenesc copanelele si se caramelizeaza sosul, iar apoi sunt bune...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... .reteteculinare.ro Ingrediente: - piept de pui dezosat (sau orice gen de carne de pui - aripioare, pulpe intregi, pulpe dezosate) - 4 portocale - 1 morcov fiert ... ca in poza #1. Se pune puiul intr-o oala, se acopera cu ... foc mic -> poza #3 Se scoate puiul din primul sos si se ... si cel in care a fiert puiul) se amesteca si se toarna peste pui, fiind gata de bagat la cuptor ->...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Bate oul cu apa într-un bol mic. Topeste untul înt-o tigaie mare, la foc mediu. Adauga oul si lasa-l neatins timp de unu sau doua minute, apoi scoate-l din tigaie si taie-l în fâsii. Încinge uleiul în aceeasi tigaie, adauga ceapa si caleste-o pâna se înmoaie. Adauga apoi orezul, sosul de soia, piperul si carnea de pui. Caleste la foc mare timp de cinci minute, apoi adauga fâsiile de ou. Se serveste fierbinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... SE SPALE PIEPTI DE PUI SE PUN INTR-UN CASTRON DEOPARTE ... SE TAIE FELI PIEPTUL DE PUI SE PUNE BRINZA PE FIECARE ... OU BATUT CU CONDIMENTE DE PUI SI PRIN PESMET SE PUNE ... AM MAI RAMAS PIEPT DE PUI AM PUS PE EL PRAF DE USTUROI SI CONDIMENTE DE PUI SE PRAJESTE IN ULEI INCINS ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pieptul de pui se tamponeaza cu servetele pentru a fi complet uscat ... brânza peste pieptul de pui, se ruleaza si se asaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de masline. Condimenteaza bucatile de pui cu sare si piper si ... ciupercile in tigaie, alaturi de pui, si presara usturoiul feliat. Mai ... totul pe foc pâna când puiul este gatit. Între timp pune ... apoi la cuptor. Dupa ce pui în vas spaghetele cu sos, presara ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si vinul sau supa de pui si un varf de lingurita ... ceapa verde cu carnea de pui, oul, smantana, parmezanul. Se condimenteaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toarna uleiul într-o tigaie mare si caleste usor usturoiul. Taie cuburi canea de pui, presara peste acestea sare si piper, apoi lasa-le pe foc pâna îsi schimba culoarea. Amesteca ardeii copti si ceapa apoi pune în tigaie pasta obtinuta si se lasa pe foc timp de un minut. Adauga carnea si rosiile tocate marunt. Apoi toarna supa si lasa la fiert pâna când carnea este bine patrunsa. La sfârsit, se pun câteva frunze de patrunjel deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începe prin a amesteca toate condimentele împreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt, pâna obtinem un mix de condimente cu care sa frecam bine puiul. Într-o tava, asezam pulpele frecate bine pe ambele parti cu amestecul de condimente. Dam puiul la cuptor pentru 25 de minute, neacoperit, la foc mediu. Scoate apoi cu grija tava din cuptor si unge puiul cu un amestect obtinut din miere si mustar. Se mai lasa înca 10 minute la foc mediu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de lamaie 2 bucati piept de pui 200 g macaroane 1 ardei gras rosu ... masezi bine in carnita de pui si il lasi la macerat 3 ore in frigider. Prajesti puiul si fierbi macaroanele. Amesteci ardeiul tocat ... torni peste paste. La final adaugi pieptul de pui taiat cubulete ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... asa ca am achizitionat un pui intreg, din care soata visa ... de nemernica cu pofte :D Ingrediente: - 1 pui intreg - ulei - usturoi - lamaie - patrunjel ... de preparare: Spalati si curatati puiul de eventuale reziduuri. Pregatiti umplutura ... parte din emulsie pe sub pielea puiului iar cu restul ungeti ... la suprafata. In pui puteti sa bagati si o jumatate de lamaie ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Sosul:pisam usturoiul,adaugam putina sare si cateva linguri de ulei,amestecam pana se obtine o maioneza peste care adaugam apoi iaurtul si amestecam. Spalam si apoi scurgem de apa ficateii de pui. Ii punem in tigaia in care am incins putin ulei si acoperim. Lasam sa se innabuse la foc mic.Cand sunt gata turnam sosul peste ei ,acoperim si lasam 3-4 min sa se patrunda gustul de usturoi. Servim cu mamaliguta calda.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crestam pulpele de pui dezosate sa se patrunda cand le prajim, le spalam , le punem la scurs intr-o sita, le condimentam si le punem la prajit intr-o tigaie de ceramica cu putin ulei. Curatam cartofii ,ii spalam apoi ii taiem feliute si dupa ce s-au scurs de apa, ii condimentam si ii punem la prajit. Cateii de usturoi se curata de coaja , se piseaza, se adauga smantana si se amesteca bine. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Spalam pieptul de pui si pipotele, iar ficateii se curata de ... in lapte. Fierbem pieptul de pui si pipotele. Ficateii se fierb ... picatei, pipote si pieptul de pui si le amestecam. Spalam si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro