prjituri usore si bune
Pagina 5 din 5
Ca sa obtii cafeaua perfecta pentru dimineti somnoroase, foloseste un ibric, o cafea macinata de calitate si putin zahar, de preferat brut. Proportiile sunt foarte importante, asa ca pentru o ceasca obisnuita ar trebui sa folosim aproximativ 170-180 ml apa si 2 lingurite de cafea. Pentru ibric, cafeaua trebuie sa fie macinata fin si de preferat chiar înainte de a o pune la fiert. Pune cafeaua în ibric înainte ca apa sa dea în clocot, astfel îsi va pastra mai bine aroma. Focul trebuie sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii graham se farâmiteaza în robot, dupa care se amesteca cu untul topit. Se pun într-o forma rotunda pentru tort si se preseaza bine blatul. Crema de brânza se bate cu mixerul, dupa care se adauga zaharul si smântâna lichida, mixând bine pâna când se dizolva zaharul. Într-un bol separat se amesteca budinca instant cu lapte pâna când capata o consistenta cremoasa. Se toarna peste crema de brânza si se amesteca împreuna. Se toarna jumatate din cantitatea de crema peste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se lasa sa se rumeneasca usor in untura si in sucurile ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . In spatele unei inghetate de buna calitate dincolo de ingrediente, bineinteles ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Scroll down for English recipe De multe ori aud de copii care nu mananca fructe. Sau legume. Si de fiecare data le indemn pe mame sa insiste si sa ofere copiilor o varietate cat mai mare de legume, pentru ca nu se stie de unde sare iepurele. Si, in definitiv, gustul se educa, mai ales la varste fragede. Broccoli este, in general, o leguma putin placuta de copii. Dar regula asta nu se aplica baiatului meu. I-a placut broccoli dintotdeauna. A mancat broccoli in toate felurile: fiarta, la...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Povestea vine maine, ca acum am in fata un pahar de vin din ananas si passion fruit si-s moarta de curioasa ce gust are.
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Curata vinetele si taie-le felii, pe lungime. Presara-le cu sare si lasa-le timp de 10 minute pâna când încep sa-si lase zeama. Într-o craticioara, caleste usturoiul tocat marunt timp de trei minute în uleiul de masline, apoi adauga busuiocul, piureul de rosii, o lingurita cu zahar si un praf de sare. Lasa la fiert timp zece minute, amestecând din când în când. Sterge feliile de vinete cu prosoape din hârtie. Într-o tigaie din teflon unsa cu putin ulei, prajeste feliile de vinete...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Cel mai bun suc de portocale se obtine din portocale proaspat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Topeste 2 linguri de unt într-o tigaie mare, la foc mediu. Adauga crevetii si sare si piper dupa gust. Gateste-i timp de 2-3 minute sau pâna devin roz, amestecând din când în când. Scoate crevetii si pune-i deoparte. În tigaia în care ai gatit crevetii adauga usturoiul pisat si lasa-l timp de un minut, pâna când începe sa-si degaje aroma, amestecând des. Toarna supa de pui si zeama de lamâie. Lasa sa dea în clocot, apoi redu focul si lasa sa fiarba încet pâna când se reduce...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Roquefort este una din cele mai cunoscute branzeturi cu mucegai albastru. Din lapte de oaie, roquefort este o branza traditionala maturata din regiunea Combalou, sudul Frantei. Branza roquefort se produce prin stropirea cheagului de lapte cu mucegaiul Penicillium roqueforti . Se lasa la maturat 3 luni, in folie, se spala in saramura ceea ce ii confera un gust intens sarat si o consistenta cremoasa. Roquefort este o branza fara coaja, de culoare alb-galbuie, strabatuta de firisoare de mucegai...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Origine: Cimbrul, denumit si cimbrul de vara, este originar din Iran de unde s-a extins atat inspre vest, in intreaga Europa, cat si inspre Est, pana in Orientul Indepartat. Nordul Americii si cel al Africii sunt de asemenea zone care cultiva si folosesc calitatile deosebite ale cimbrului. Prezentare: Planta anuala, cu tulpina de aproximaiv 50 de centimetri, cimbrul se regaseste in 48 de varietati. Cimbrul poate fi plantat in ghiveci sau in gradina alaturi de fasole pe care o protejeaza ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... reteta usor de preparat, colorata si satioasa, aceasta salata de paste ... paste scurte pentru a fi mai usor de servit si pregatit. [readalso ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
La sfarsitul acestei saptamani, sambata, 17 septembrie 2011, in localitatea Saschiz din judetul Mures, va avea loc Sarbatoarea Rabarbarului. Pe parcursul intregii zile, la Hanul Cetatii din centrul comunei, localnicii vor oferi spre degustare si vanzare produse care au un singur numitor comun: rabarbarul (revent). Localnicii promit sa ofere dulceturi si compoturi de rabarar, tarte si prajituri, inghetate si chiar mancaruri care sa aiba in compozitie planta dulce-acrisoara pentru care...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... zice sa ai incredere in bunul tau simt. Sa mananci ceea ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
O reteta de exceptie atunci cand vreti sa va bucurati de creveti intr-o combinatie foarte gustoasa si rapid de gatit risotto cu creveti. Ideala pentru un pranz sau cina dar si pentur momente mai speciale. Daca nu aveti la indemana un orez carnaroli sau arborio , incercati un orez cu bobul cat mai mare si mai rotund, care sa absoarba cat mai mult din gustul ingredientelor. [readalso] Vezi aici si reteta de Risotto cu pui si ardei copt. [/readalso] Reteta: Risotto cu creveti Ingrediente: 400...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pentru ca cel mai bun prieten al carnii (si al legumelor ... legume - intre 1/2 si 1 ora Spor la treaba si pofta buna! _________________________
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cu seara. Si cat de buna e! Reteta aici . 8. Supa pescarului din ... O supa consistenta si picanta, numai buna sa te scoata din mahmureala ... . Supa gula s O supa ungureasca, o fiertura buna si consistenta a carui rosu intens ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
In cursa pentru cea mai buna prajitura Avem o prima candidatura Va rugam sa o incercati Si sa ne spuneti ce nota ii dati. INGREDIENTE pentru blat (tava 40
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Unul dintre multele mezes (aperitive grecesti) care pun in valoare se putea altfel! versatilitatea branzei feta. Preparata rapid, in cuptor sau pe gratar, feta picanta are cam tot ce trebuie ca sa te duca cu gandul catre Grecia: rosii, ulei de masline, oregano. Portii: 2 Timp preparare: 15 minute Ingrediente: 300 grame branza feta (de capra sau de oaie) 1 ardei iute rosu 1 rosie 1 lingurita de oregano 2 linguri ulei de masline Preparare: 1. Incalziti cuptorul la 170-180 de grade ( ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ardei copt. Ca sa iasa bun asa cum le iese italienilor ... . Spor la treaba si pofta buna! [readalso] Vezi aici si reteta ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro