prjituri usore si bune
Pagina 5 din 5
Se oparesc bine rosiile, dupa care se decojesc si se pun în blender. Se pune apa la fiert si în ea se adauga orezul spalat. Apoi se pun morcovii si telina. Dupa ce s-au fiert, legumele se scot si se adauga în blender, alaturi de rosii. Ghimbirul se curata de coaja si apoi se da prin razatoare fina. Se pune amestecul din blender peste jumatate din supa de legume, se adauga uleiul de masline si jumatate din busuioc, tocat marunt, si ghimbirul. Se fierbe la foc mic înca 15 minute. Daca supa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sosul Bearnaise (pronuntat bernez ), ruda apropiata a sosului olandez, este in egala masura simplu la nivel de ingrediente, rafinat cat e vorba de gust si delicat cand e vorba de realizare. Acest sos este unul dintre principalele motive pentru care marile restaurante au sosieri, bucatari specializati exclusiv in realizarea sosurilor. Geniu fragil al sosurilor, bearnaise-ul este indispensabil carnii de vita sau peste, dar si legumelor, in special cartofilor copti. Imprumutand numele regiunii...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Decadenta la patrat! Cum altfel ar putea fi numita ciocolata cu ciocolata, acest pacat servit cu sos de pacat?! E suficient sa te gandesti la o negresa, cu miezul ei dens si inima de ciocolata, plutind intr-un sos de ciocolata aromat cu Amaretto di Sarono, pentru a te simti vinovat de propriile pofte. Pregatiti acesta reteta atat din negrese proaspete dar, mai ales, din cele mai uscate. Portii: 4 Timp de preparare: 30 de minute Ingrediente: 500 grame negresa 400 ml frisca indulcita, nebatuta...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
In perioada 15 18 martie 2012, in casutele de pe Aleea Negustorilor ROMEXPO, va avea loc Targul de produse traditionale, unde vor participa atat expozantii de produse alimentare traditionale cat si mestesugarii si comerciantii de obiecte de artizanat de cele mai diverse categorii. Veti putea achizitiona: Carne si produse din carne Peste si produse din peste Paine si produse de panificatie Lapte si produse din lapte Legume si fructe procesate Miere si produse apicole Bauturi Produse de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... va putea distruge niciodata ! Ramas bun, maicuta mea draga, imi va ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... ca fiind dulceag si cald, usor amarui si astringent. Utilizare: Scortisoara ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ! Spun cei doi. Nu e intotdeauna usor. Dar cand faci ceea ce ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... dintre ele. Secretul unui falafel bun este, alaturi de gustul specific ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Romexpo organizeaza Targul International de Bunuri de Consum Bucuresti (TIBCO)- editia a 27-a. In cadrul manifestarii se regasesc in premiera: Salonul Gourmet, Salonul ciocolatei, cafelei, ceaiului si esentelor (editia 1). Perioada: 9-13 Iunie 2010 Locatia: Romexpo Orasul: Bucuresti
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Varianta italiana a omletei, mai lenesa in realizare decat cea frantuzeasca, frittata amesteca toate ingredientele oua si, de obicei, legume si le da la cuptor, nu le impatureste si dichiseste in tigaie ca surata ei de la vest. Aceasta frittata, care poate refolosi cu succes, resturile daca raman vreodata! ale unor [intlink id=7793 type=post]andive gratinate[/intlink] sau ingredientele de mai jos. Portii: 4 Timp preparare: 30 minute Ingrediente: 6 oua 200 grame bacon 3 andive 2 ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... zarzavaturile. Taiati baconul fasii. Rumeniti usor baconul in oala. Adaugati si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... branza emmenthaler se pot copia usor, dar gustul produsului autentic este ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Asemanatoare cu cheddar, branza provolone este de origine italiana, din lapte de vaca, cu o textura ferma si cu un gust ce variaza in functie de perioada de maturare. Provolone dolce, variantele mai tinere, maturate maxim 3 luni, au un gust fin de unt si coaja subtire. Provolone picante este varianta invechita pana la 2 ani cu un gust mai concentrat si picant, gust ce se datoreaza cheagului din lapte de capra ce e folosit la variantele ce necesita maturare mai mare. Fabricat in diverse forme...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Sortiment de branza asemanator cu Gruyere, Fontina este de origine italina si se prepara din lapte de vaca. Cu textura ferma si consistenta elastica, adevarata Fontina provine din nord-vestul Italiei, din Alpi, iar procesul de productie este unul special: un calup de Fontina este produs din laptele obtinut de la un singur muls, nepasteurizat; branza este presata, fiarta si maturata 3 luni. Fontina autentica are o stampila cu varful Matterhorn din Alpi pentru a fi recunoscuta ca produs...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Alimente bune sau rele ? Pe acest blog -http://aromele.blogspot.com ... , in definitif, ce este mai bun pentru sanatate ? In Romania,am ... ingredientelor. Problema este ce este bun sau rau ? Cred ca in ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
O constructie primara, neschimbata de mii de ani, aluatul de pizza este, in fond, un aluat de paine de influenta mediteraneana, o coca existentiala din faina, drojdie, apa, ulei de masline, o picatura de sare si o raza de zahar. Ca in multe retete, populare si importate parca in graba, exista si aici o practica a adaosurilor frauduloase. Daca vreti sa va lasati fantezia sa zburde, puneti-va mintea cu altceva dar lasati blatul de pizza in plata Domnului. Nu are nevoie nici de lapte si nici de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... 1 mana de spanac crud 1 mana buna de verdeata (patrunjel si leustean ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Langos sau langosi, numite in orasele din Ardeal chiar placinte, sunt o friptura rapida, simpla, elastica si pufoasa la interior si crocanta la exterior. Dulci, pudrate cu zahar, sau sarate, presarate cu telemea rasa, aceste prajiturele sunt cel mai ieftin street food , excelent la primele ore ale diminetii. Secretul langosilor consta in aluatul moale, aproape fluid, manevrat pe masa unsa din abundenta cu ulei si prajit la foc iute in baie de ulei pentru a fi moi si usoare. [readalso] Vezi...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Expozitie cu produse si servicii precum: produse bio naturale, ceaiuri, cereale, fructe, siropuri, produse apicole, uleiuri, tincturi si extracte din plante, plante medicinale suplimente nutritive naturale, vitamine, cosmetice, detergenti si solutii bio pentru casa, ambalaje ecologice, produse traditionale romanesti , etc. Perioada: 4-6 iunie, 2010 Locatia: Sala Palatului Orasul: Bucuresti _______________________________
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... tocanita vestitor al primaverii, numai buna sa puna capat postului Pastelui ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro